PROTREATMENT DRAGØR

Forsikring

Kære Protreatment patient.

Denne forsikringsprocedure er kun gældende for ProTreatment Dragør, da denne klinik er en privatklinik.
Klinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, det vil sige, at ProTreatment Dragør ikke har noget ydernummer.
Vi har desværre oplevet, at mange forsikringsselskaber har anderledes procedurer ved klinikker uden for ydernummer.


 • Det er til enhver tid dit eget ansvar at have dit forsikringsforhold i orden, inden du påbegynder din behandling hos os.
 • Du skal sørge for at medbringe din betalingsgaranti ved første konsultation. Dækningen af behandlingen starter fra den dato, vi modtager denne.
 • Hvis man starter sit behandlingsforløb, uden at betalingsgarantien er tilstede, bliver behandlingen ikke dækket, og du skal selv stå for denne betaling.

 

Vi samarbejder med følgende forsikringsselskaber:

Nedenstående procedure gælder for Dragør og Aarhus (privatklinikker uden ydernummer) 

Skandia: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning og registrere antal bevilgede behandlinger. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Danica: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning og antal bevilgede behandlinger. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

PFA:  Du skal selv sørge for, at ProTreatment har modtaget betalingsgaranti fra PFA. PFA betaler et beløb, der svarer til den gældende takst for almen fysioterapi, så du vil blive faktureret for en egenbetaling.

Nordic Netcare: Du skal selv sørge for, at ProTreatment har modtaget betalingsgaranti fra Nordic Netcare, inden du påbegynder din behandling. Hvis ikke denne er modtaget, står du selv for betalingen.

Falck Healthcare:  Du skal selv sørge for, at ProTreatment har modtaget betalingsgaranti fra Falck Healthcare, inden du påbegynder din behandling hos os. Hvis ikke denne er modtaget, står du selv for betalingen.

TopDanmark:  Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra TopDanmark, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. ProTreatment sender din regning til TopDanmark, så du skal ikke foretage dig noget i forhold til betalingen.

Tryg: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra Tryg, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning og antal bevilgede behandlinger. ProTreatment sender din regning til Tryg, så du skal ikke foretage dig noget i forhold til betalingen.

Dansk Sundhedssikring: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer og antal bevilgede behandlinger. Du skal selv betale din regning til os, og derefter sende den betalte regning til forsikringsselskabet, som refunderer dit tilgodehavende.

Lærerstandens Brandforsikring: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Sygeforsikring danmark: Du skal selv betale din regning til klinikken, og huske at fortælle os, at du er medlem af danmark. Når regningen er betalt, sender systemet automatisk en kopi til danmark af den betalte regning, og du modtager dit tilskud fra danmark.

Bauta: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Tjenestemændenes forsikring: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Gældende fra januar 2016 med forbehold for ret til ændringer.

Book tid eller læs mere om klinikken ved at følge linkse nedenfor

 

Booking

Prisliste

Forsikringer

Personale

 

A.P. MØLLERS ALLÉ 43C, 2791 DRAGØR
TLF: 23 98 49 59, MAIL: KLINIK@PROTREATMENT.DK
 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Mikkel Kærsgaard Henriksen
  Mikkel Kærsgaard Henriksen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Proffessionshøjskolen Metropol, og jeg har siden endt uddannelse arbejdet som selvstændig fysioterapeut med sundhedsforsikring, private og på firmaordninger.

 • Mads Rem
  Mads Rem Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.

 • Rachel Olsen
  Rachel Olsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og jeg finder mig godt tilpas på denne hylde, da jeg, så længe jeg kan huske, har været betaget af kroppen, dens opbygning samt funktion. Min interesse er kroppen som helhed, og hvordan du kan bevæge dig bedst muligt og smertefrit, hvorfor alle former for problematikker er meget velkomne hos mig.

 • Kristiane Engdahl Leth
  Kristiane Engdahl Leth Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og i min optik er ansvaret for bedst mulig behandling af dig min første prioritet.

 • Julie Larsen
  Julie Larsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol, og har været tilknyttet ProTreatment siden 2018. Jeg trives bedst i en aktiv hverdag, og er specielt glad for fodbold, som jeg har spillet i mange år.

 • Sofie Risager
  Sofie Risager Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Herlev

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol. Jeg startede med at arbejde hos Protreatment i juni 2017, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for problematikker inden for det muskuloskeletale område.

 • Mette Schjoldager Truedsson
  Mette Schjoldager Truedsson Sekretær
 • Johannes Blak Madsen
  Johannes Blak Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol , og jeg har været tilknyttet ProTreatment først under uddannelse og fuldtid som uddannet fysioterapeut.

 • Jimmy Brochmann
  Jimmy Brochmann Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra University College Nordjylland i Aalborg i januar 2017, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden, jeg blev uddannet.