PROTREATMENT DRAGØR

Forsikring

Kære Protreatment patient.

Denne forsikringsprocedure er kun gældende for ProTreatment Dragør, da denne klinik er en privatklinik.
Klinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, det vil sige, at ProTreatment Dragør ikke har noget ydernummer.
Vi har desværre oplevet, at mange forsikringsselskaber har anderledes procedurer ved klinikker uden for ydernummer.


 • Det er til enhver tid dit eget ansvar at have dit forsikringsforhold i orden, inden du påbegynder din behandling hos os.
 • Du skal sørge for at medbringe din betalingsgaranti ved første konsultation. Dækningen af behandlingen starter fra den dato, vi modtager denne.
 • Hvis man starter sit behandlingsforløb, uden at betalingsgarantien er tilstede, bliver behandlingen ikke dækket, og du skal selv stå for denne betaling.

 

Vi samarbejder med følgende forsikringsselskaber:

Nedenstående procedure gælder for Dragør og Aarhus (privatklinikker uden ydernummer) 

Skandia: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning og registrere antal bevilgede behandlinger. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Danica: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning og antal bevilgede behandlinger. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

PFA:  Du skal selv sørge for, at ProTreatment har modtaget betalingsgaranti fra PFA. PFA betaler et beløb, der svarer til den gældende takst for almen fysioterapi, så du vil blive faktureret for en egenbetaling.

Nordic Netcare: Du skal selv sørge for, at ProTreatment har modtaget betalingsgaranti fra Nordic Netcare, inden du påbegynder din behandling. Hvis ikke denne er modtaget, står du selv for betalingen.

Falck Healthcare:  Du skal selv sørge for, at ProTreatment har modtaget betalingsgaranti fra Falck Healthcare, inden du påbegynder din behandling hos os. Hvis ikke denne er modtaget, står du selv for betalingen.

TopDanmark:  Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra TopDanmark, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. ProTreatment sender din regning til TopDanmark, så du skal ikke foretage dig noget i forhold til betalingen.

Tryg: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra Tryg, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning og antal bevilgede behandlinger. ProTreatment sender din regning til Tryg, så du skal ikke foretage dig noget i forhold til betalingen.

Dansk Sundhedssikring: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer og antal bevilgede behandlinger. Du skal selv betale din regning til os, og derefter sende den betalte regning til forsikringsselskabet, som refunderer dit tilgodehavende.

Lærerstandens Brandforsikring: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Sygeforsikring danmark: Du skal selv betale din regning til klinikken, og huske at fortælle os, at du er medlem af danmark. Når regningen er betalt, sender systemet automatisk en kopi til danmark af den betalte regning, og du modtager dit tilskud fra danmark.

Bauta: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Tjenestemændenes forsikring: Husk ved første konsultation at medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet, så vi kan få registreret skadesnummer på din regning. Du skal selv betale din regning til ProTreatment, og derefter sende den betalte regning til dit forsikringsselskab, som refunderer dit tilskud.

Gældende fra januar 2016 med forbehold for ret til ændringer.

Book tid eller læs mere om klinikken ved at følge linkse nedenfor

 

Booking

Prisliste

Forsikringer

Personale

 

A.P. MØLLERS ALLÉ 43C, 2791 DRAGØR
TLF: 23 98 49 59, MAIL: KLINIK@PROTREATMENT.DK
 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Camilla Weber
  Camilla Weber Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)
 • Nanna Ulrich Krogh
  Nanna Ulrich Krogh Telefonomstillingen og Receptionist i Jorcks
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)
 • Cecilie Harboe
  Cecilie Harboe Fysioterapeut

   

   

   

   

   

 • Malene Svane
  Malene Svane Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og herudover har jeg en bachelor i idræt, som jeg har suppleret med viden omkring idrætsskader og træningsfysiologi.

 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Sofie Balleby Cramon
  Sofie Balleby Cramon Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole og min passion for fysioterapi startede, da jeg pådrog mig en korsbåndsskade efter 18 år som fodboldspiller, hvilket ændrede min hverdag drastisk. Under genoptræningsperioden på et år oplevede jeg, hvordan det er at være udfordret i almindelige hverdagsaktiviteter samt begrænset i at dyrke den sport, man elsker.

 • Mads Rem
  Mads Rem Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Albertslund (Kanalgaden og Stationsporten)

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.

 • Kristiane Engdahl Leth
  Kristiane Engdahl Leth Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og i min optik er ansvaret for bedst mulig behandling af dig min første prioritet.