Vi har pr. 1. maj 2023 overtaget klinikken (tidligere Fysiocenter Helsinge ApS) efter Annelise Høy Madsen og Vibeke Støvring Studt

Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Helsinge hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Helsinge er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Helsinge-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I HELSINGE

ProTreatment Helsinge
Vestergade 7F
3200 Helsinge

Tlf.: 48 79 53 04
Mail: helsinge@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT HELSINGE

Mandag – torsdag: Kl. 8.00 – 19.00
Fredag: Kl. 8.00 – 16.00.

Telefontider

Vi er klar til at modtage dit opkald

 • Mandag – torsdag: 7.30-20
 • Fredag: 7.30-18
 • Lørdag-søndag: 9-13 (helligdage undtaget)

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

Book tid hos fysioterapeuterne i Helsinge

Holdtræning og -fitness

Ugekalender for holdtræning – ProTreatment Helsinge

Klik her for at læse mere om holdtræning.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
2 9.30 - 10.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
8.00 - 9.00
GLA:D
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: alle
10.00 - 11.00
PARKINSON
Niveau: alle
8.00 - 9.00
GLA:D
3 10.30 - 11.30
PARKINSON
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
17.30 - 18.30
SCLEROSE
Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
4 12.30 - 13.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
17.00 - 18.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
10.00 - 11.00
SCLEROSE
Niveau: alle
5 13.00 - 14.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
(cirkeltræning)
Niveau: alle
17.30 - 18.30
RYG
Niveau: alle
10.00 - 11.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
6 17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
15.00 - 16.00
RYG
Niveau: alle
18.30 - 19.30
RYG
Niveau: alle
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: alle
7 19.00 - 20.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
16.30 - 17.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Helsinge har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Helsinge. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Helsinge

Fysioterapi i Helsinge

Vores fysioterapiklinik i Helsinge modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Helsinge kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Helsinge

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Helsinge kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Helsinge

Søger du idrætsterapi i Helsinge? Så skal du besøge vores klinik i Helsinge, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

 

Fysioterapeuter i Helsinge: Mød ProTreatment-teamet

 • Stine Thorup Andersen
  Stine Thorup Andersen Fysioterapeut og Klinikansvarlig

  Jeg blev uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole og UCC Nordsjælland i 2012. Jeg har derudover en bachelor i Idræt og Sundhed fra SDU Odense fra 2007. Jeg var ansat i over 5 år hos Genoptræning Gribskov og arbejdede her med problematikker for hele kroppen. Jeg videreuddannede mig som GynObs fysioterapeut og har derfor ekstra fokus på bækkenbunden.

 • Lasse Gyrup Hansen
  Lasse Gyrup Hansen Fysioterapeut

  Siden jeg i folkeskolen var i praktik som fysioterapeut, har jeg brændt for at hjælpe mennesker gennem fysioterapi og træning, og jeg er lige siden gået målrettet efter dette. Jeg har således størstedelen af mit liv været passioneret omkring faget. Det betyder meget for mig at opleve at kunne gøre en forskel, og det har dette fag givet mig muligheden for og kompetencerne til.

 • Bettina Skou Brammer
  Bettina Skou Brammer Udekørende Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut i 1995, og jeg har bred erfaring fra hospitaler, træningscentre, plejehjem etc.
  På klinikken arbejder jeg primært med hjemmepatienter.

 • Michael Oren
  Michael Oren Udekørende Fysioterapeut

  Uddannelse:
  2016 – Professionsbachelor i Fysioterapi ved Københavns Professionshøjskole
  Erfaring:
  Træningsinstruktør og smertebehandler for medarbejdere hos Mærsk v/ virksomheden VDOT Performance – samt foredragsholder om opdateret smertevidenskab

  Behandling i både klinik og i hjemmet som fysioterapeut i:
  – Furesø Fysioterapi & Osteopati
  – Klinik for Fysioterapi
  – Klinik ANSA

 • Sven Kleine-Kohlbrecher
  Sven Kleine-Kohlbrecher Fysioterapeut

  Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut i 1995 fra Dorothea C. Erxleben i Tyskland.

  Født: 1972

  Mit navn er Sven Kleine-Kohlbrecher. Jeg har dyrket idræt på eliteniveau, og har gennem fysioterapi fundet en måde at kombinere min passion for sport med en karriere. Min erfaring i idrætsverdenen på et så højt niveau gør, at jeg har nemt ved at sætte mig ind i frustrationen ved at være hæmmet fysisk.

 • Nicoline Tia Graff
  Nicoline Tia Graff Fysioterapeut

  Uddannelse: Jeg blev færdiguddannet Fysioterapeut i 2020 fra Københavns Professionshøjskole i Hillerød.

  Født: 1997

  Mit navn er Nicoline Graff, og jeg er på klinikken i Helsinge. Min passion som fysioterapeut stammer fra, at jeg nyder at hjælpe mennesker. Derudover er jeg fascineret af menneskekroppen og af, hvordan vi alle kan være forskellige – i vores måder at bevæge os på.

 • Daniel Duvander
  Daniel Duvander Fysioterapeut

  Uddannelse: Jeg var politimand i 6 år, og besluttede jeg at sadle om, og jeg er derfor uddannet fysioterapeut i 2022 fra Københavns Professionshøjskole.

  Født: 1982

  Jeg hedder Daniel Duvander, og du kan finde mig på klinikken i Helsinge. Jeg brænder for at gøre en forskel i mit virke som fysioterapeut. Det er en fornøjelse at arbejde med mennesker og udøve min faglighed for at hjælpe dem videre i et aktivt og værdigt liv med masser af glæde.

 • Maria Christoffersen
  Maria Christoffersen Fysioterapeut
 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)
 • Mette Lange
  Mette Lange Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig