Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Albertslund – Kanalgaden hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Albertslund – Kanalgaden er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Albertslund – Kanalgaden-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I ALBERTSLUND – KANALGADEN

ProTreatment Albertslund – Kanalgaden
Kanalgaden 4, 1. tv
2620 Albertslund

Tlf.: 43 64 50 90
Mail: albertslundkanalgaden@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT ALBERTSLUND – KANALGADEN

Mandag – torsdag: kl. 08.00 – 18.30.
Fredag: kl. 08.00 – 14.00.

Telefontider

Vores sekretær sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I ALBERTSLUND – KANALGADEN

Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Albertslund – Kanalgaden har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Albertslund. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Albertslund – Kanalgaden

Fysioterapi i Albertslund

Vores fysioterapiklinik i Albertslund – Kanalgaden modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Albertslund – Kanalgaden kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Albertslund

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Albertslund – Kanalgaden kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Albertslund

Søger du idrætsterapi i Albertslund? Så skal du besøge vores klinik i Albertslund – Kanalgaden, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
1 10.00 - 11.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
10.00 - 11.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: mellem
10.00 - 11.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: lavt / mellem
9.00 - 10.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
10.00 - 11.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
2 11.00 - 12.00
RYG
Niveau: mellem
15.00 - 16.00
GLA:D
Niveau: alle
12.30 - 13.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: lavt / mellem
10.00 - 11.00
RYG
Niveau: mellem
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
3 15.30 - 16.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
15.00 - 16.00
SKULDER/NAKKE
Niveau: alle
13.30 - 14.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
4 16.00 - 17.00
RYG
Niveau: mellem
14.30 - 15.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
16.00 - 17.00
NEUROLOGI
Niveau: alle
5 17.00 - 18.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
17.00 - 18.00
RYG
Niveau: mellem
17.00 - 18.00
RYG
Niveau: mellem

Fysioterapeuter i Albertslund – Kanalgaden: Mød teamet

 • Benno Gøttsche
  Benno Gøttsche Fysioterapeut og Partner/Medejer i Albertslund (Kanalgaden og Stationsporten)

  Jeg har været en del af ProTreatment fra den spæde start tilbage i 2006. Jeg har været aktiv fodboldspiller på divisionsplan igennem flere år, og har gennem fodbolden fået interesse for faget.

 • Maria Specht
  Maria Specht Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Albertslund (Kanalgaden og Stationsporten)

  Jeg blev uddannet i sommeren 2013 fra professionshøjskolen Metropol, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden juni 2016. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet kortvarigt i kommunalt regi gennem Sundhedscenter Tårnby med base på et af kommunens plejehjem. Jeg har desuden, efter endt uddannelse, tilegnet mig pædagogiske erfaringer og metoder, som jeg anvender i mit daglige arbejde.

 • Mads Rem
  Mads Rem Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Albertslund (Kanalgaden og Stationsporten)

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.

 • Nicolai Sloth Ulrik
  Nicolai Sloth Ulrik Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Jeg er også uddannet social- og sundhedsassistent, hvor jeg har erfaring fra både plejecenter og hjemmepleje. Jeg har tidligere også arbejdet som personlig træner.

 • Daniel Jauch
  Daniel Jauch Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.
  Gennem hele mit liv har jeg interesseret mig for sport, hvor fodbold er min helt store passion – det er også her min interesse for fysioterapi udspringer sig fra. Udover min store interesse for sport og fodbold, nyder jeg at behandle, træne og hjælpe alle – uanset om man dyrker sport eller ej.

 • Kamille Amalie Helding Vembye
  Kamille Amalie Helding Vembye Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCN i Aalborg, men jeg er en vaskeægte fynbo. Min motivation for det fysioterapeutiske felt stammer fra min opvækst, hvor sport altid har fyldt meget i min hverdag. Jeg har interesser indenfor mange forskellige sportsgrene, men min kærlighed faldt på volleyball, som jeg har spillet på divisionsniveau.
  Jeg interesserer mig for et bredt spektrum af fysioterapeutiske problematikker både akutte skader såvel som længerevarende tilstande. 

 • Jan Carlos Børm Møller Hansen
  Jan Carlos Børm Møller Hansen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde.
  Min mål er at give mine patienter muligheden for at få kropskendskab og vise hvilke egenskaber ens krop kan opnå, lige meget om man skal bruge kroppen til elitesport eller bare til at kunne klare en hel normal hverdag.
  Min faglige drivkraft er, at man som fysioterapeut har muligheden for at gøre brug af sin viden og erfaring næsten over alt, og har så stor mulighed for at hjælpe andre.

 • Natascha Pedersen
  Natascha Pedersen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde.
  Jeg har tidligere arbejdet i kommunalt regi, hvor jeg har varetaget genoptræning af bl.a. skulder, ryg, hofte, knæ og ankler samt varetaget problematikker opstået som følge af diverse sygedomme.

   

   

   

   

 • Mikkel Taus Riber
  Mikkel Taus Riber Fysioterapeut

  Som fysioterapeut mener jeg, at det er vigtigt at møde mine patienter i øjenhøjde og tage udgangspunkt i den individuelle patients problematik og omstændigheder. Jeg stræber efter at give mine patienter en større forståelse for deres skade og smerter, da jeg mener, at denne viden er essentiel for, at vi i fællesskab kan opnå vores opsatte mål.

   

   

   

   

 • Theodor Warnock-Kroløkke
  Theodor Warnock-Kroløkke Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole og jeg har tidligere arbejdet som personlig træner. Jeg har en bred faglig interesse for bevægeapparatets problematikker og derved et ønske om at give alle muligheden for et aktivt liv.

   

   

   

   

 • Jakob Due Steffensen
  Jakob Due Steffensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Københavns Professionshøjskole.
  Fagligt interesserer jeg mig for det brede spænd af problematikker i bevægeapparatet og ønsker at give alle muligheden for et aktivt liv, som jeg selv altid har værdsat. Hvad enten det er en skade fra hverdagen, en medfødt udfordring eller om det er en sportsrelateret skade, så er mit mål altid, at vi i samarbejde får dig tilbage på tidligere eller endnu højere niveau.

 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Lone Bank
  Lone Bank Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)