Job hos ProTreatment

Vi søger en fysioterapeut
til vores klinik i Slangerup

Din hverdag hos ProTreatment
Som fysioterapeut hos os kommer dine opgaver til at være mange og forskelligartede. Der vil udover almindelige behandlinger på klinikken også være hjemmebehandlinger og holdtræning.
Vores klientel er meget bredt med fx både atleter og neurologiske patienter, hvilket bidrager til en spændende og alsidig hverdag.

Sådan er vores nye kollegaer

  • Meget interesserede i altid at lære nyt og udvikle sig fagligt
  • Udprægede teamplayere, der altid udviser engagement, ansvarsfølelse og initiativ
  • Stabile, arbejdsomme og engagerede
  • Energiske, positive og empatiske
  • Begejstrede for en aktiv og travl hverdag, hvor to dage aldrig ligner hinanden
  • Synes det er vigtigt at gøre en forskel
  • Sætter en ære i at være en god kollega

Sådan er vi
Et større ungt dynamisk team bestående af en masse engagerede behandlere alle med stor fokus på et højt fagligt niveau. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de andre fysioterapeuter både på den lokale klinik, men også på kryds og tværs af det samlede ProTreatment.
Hos ProTreatment sætter vi patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling og
træning. Vi ser os selv som alsidige og professionelle, og vi arbejder med konstant fokus på integritet, faglig stolthed og ikke mindst med udtalt fokus på højeste kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

Og hos os går man aldrig i stå! Vi har – udover en spændende og alsidig hverdag – et længerevarende certificeret uddannelsesforløb, hvor man uddannes og løbende videreuddannes i vores behandlingskoncept.

 Hvor
Vi søger:

  • En fysioterapeut på fuldtid (5 dage om ugen)

Det er en klar fordel, hvis man har egen bil.

Er du nyuddannet?
Hos os er der god plads til at være nyuddannet. Vores nye fysioterapeuter vil i de første tre måneder gennemgå et introduktionsforløb, hvor der gives en dybdegående introduktion til hvordan en hverdag på en privatklinik fungerer.

Hvornår
Vi søger fysioterapeuter med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Frist for ansøgning
Send din ansøgning med CV til job@protreatment.dk så hurtigt som muligt, da der løbende vil blive afholdt interviews.

Vi glæder os til at høre fra dig // ProTreatment

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid glædeligt uopfordrede henvendelser vedrørende job hos os i ProTreatment, og ansøgning med CV sendes til job@protreatment.dk

Søger du til en specifik ProTreatment-klinik bør dette angives i ansøgningen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

__________

Af hensyn til behandling af persondata modtager vi kun ansøgninger til følgende mailadresse: job@protreatment.dk

Hvis du søger et job hos os, behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os, samt oplysninger, som du har givet samtykket til, at vi må indhente fra andre. Det gør vi for at kunne vurdere din ansøgning og dig som kandidat. Vi gemmer alle ansøgninger i en periode på op til seks måneder efter, at stillingen er besat, sådan at vi kan være sikre på, at vi finder den rette kandidat til stillingen. Ønsker vi at gemme ansøgninger i en længere periode end dette, vil vi altid indhente dit samtykke hertil.

Det vil altid kun være relevante personer, der har med vores rekrutterings- og ansættelsesproces at gøre, som har adgang til personoplysninger, der indgår i ansøgninger.