Job hos ProTreatment

Vi søger fysioterapeuter
til Jorcks Passage (Kbh. K), Albertslund, Slangerup, Ålsgårde, Nykøbing Sj, Regstrup og Svinninge

Din hverdag hos ProTreatment
Som fysioterapeut hos os kommer dine opgaver til at være mange og forskelligartede. Der vil udover almindelige behandlinger på klinikken også være hjemmebehandlinger og holdtræning.
Vores klientel er meget bredt med fx både atleter og neurologiske patienter, hvilket bidrager til en spændende og alsidig hverdag.

Sådan er vores nye kollegaer

  • meget interesserede i altid at lære nyt og udvikle sig fagligt
  • udprægede teamplayere, der altid udviser engagement, ansvarsfølelse og initiativ
  • stabile, arbejdsomme og engagerede
  • energiske, positive og empatiske
  • begejstrede for en aktiv og travl hverdag, hvor to dage aldrig ligner hinanden
  • synes det er vigtigt at gøre en forskel
  • sætter en ære i at være gode kollegaer

Sådan er vi
Et større ungt dynamisk team bestående af en masse engagerede behandlere alle med stor fokus på et højt fagligt niveau. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de andre fysioterapeuter både på den lokale klinik, men også på kryds og tværs af det samlede ProTreatment.
Hos ProTreatment sætter vi patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling og
træning. Vi ser os selv som alsidige og professionelle, og vi arbejder med konstant fokus på integritet, faglig stolthed og ikke mindst med udtalt fokus på højeste kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

Og hos os går man aldrig i stå! Vi har – udover en spændende og alsidig hverdag – et længerevarende certificeret uddannelsesforløb, hvor man uddannes og løbende videreuddannes i vores behandlingskoncept.

Hvor
Vi søger fysioterapeuter til vores klinikker i Jorcks Passage (kbh. K) Albertslund, Slangerup, Ålsgårde, Nykøbing Sj, Regstrup og Svinninge.

Det er en klar fordel, hvis man har egen bil.
Der er mulighed for såvel deltid som fuldtid.

Er du nyuddannet?
Hos os er der god plads til at være nyuddannet, så er du netop nu i gang med din bacheloropgave, må du endelig sende os en ansøgning.

Vores nye fysioterapeuter vil i de første tre måneder gennemgå et introduktionsforløb, hvor der gives en dybdegående introduktion til vores koncept, behandlingsmetode og hvordan en hverdag på en privatklinik fungerer. Hos ProTreatment sætter vi fra første dag faglig udvikling og sparring i fokus.

Det vil helt klart være en fordel, hvis du kan starte op en dag om ugen, allerede mens du færdiggør din bacheloropgave. Her vil du påbegynde dit introforløb, være del af supervision med vores klinikansvarlige, varetage blandt andet hjemmebehandlinger, holdtræninger samt individuel træning med vederlagsfrie patienter.

Hvornår
Vi søger fysioterapeuter med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Frist for ansøgning
Send din ansøgning med CV til job@protreatment.dk så hurtigt som muligt, da der løbende vil blive afholdt interviews.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte fysioterapeut og rekrutteringsansvarlig Kristiane Engdahl Leth kristiane.leth@protreatment.dk

Vi glæder os til at høre fra dig // ProTreatment

__________

Af hensyn til behandling af persondata modtager vi kun ansøgninger til ovenstående mailadresse (job@protreatment.dk).
I ProTreatment er det kun relevante personer, der har med vores rekrutterings- og ansættelsesproces at gøre, som har adgang til de personoplysninger, vi modtager i ansøgninger, ligesom vi kun gemmer ansøgninger, cv’er mm. i en kortere periode og maksimum i 6 måneder, hvorefter disse slettes. Ønsker vi at gemme ansøgninger længere end dette, vil vi altid indhente ansøgers samtykke hertil.

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid glædeligt uopfordrede henvendelser vedrørende job hos os i ProTreatment, og ansøgning med CV sendes til job@protreatment.dk

Søger du til en specifik ProTreatment-klinik bør dette angives i ansøgningen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

__________

Af hensyn til behandling af persondata modtager vi kun ansøgninger til ovenstående mailadresse.
I ProTreatment er det kun relevante personer, der har med vores rekrutterings- og ansættelsesproces at gøre, som har adgang til de personoplysninger, vi modtager i ansøgninger, ligesom vi kun gemmer ansøgninger, cv’er mm. i en kortere periode og maksimum i 6 måneder, hvorefter disse slettes. Ønsker vi at gemme ansøgninger længere end dette, vil vi altid indhente ansøgers samtykke hertil.