Job hos ProTreatment

Vi søger fysioterapeuter
Helsinge (Nordsjælland) og Svinninge (Vestsjælland)

Din hverdag hos ProTreatment
Som fysioterapeut hos os kommer dine opgaver til at være mange og forskelligartede. Der vil udover almindelige behandlinger på klinikken også være hjemmebehandlinger og holdtræning.
Vores klientel er meget bredt med fx både atleter og neurologiske patienter, hvilket bidrager til en spændende og alsidig hverdag.

Sådan er vores nye kollegaer

 • Meget interesserede i altid at lære nyt og udvikle sig fagligt
 • Udprægede teamplayere, der altid udviser engagement, ansvarsfølelse og initiativ
 • Stabile, arbejdsomme og engagerede
 • Energiske, positive og empatiske
 • Begejstrede for en aktiv og travl hverdag, hvor to dage aldrig ligner hinanden
 • Synes det er vigtigt at gøre en forskel
 • Sætter en ære i at være en god kollega

Sådan er vi
Et større ungt dynamisk team bestående af en masse engagerede behandlere alle med stor fokus på et højt fagligt niveau. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de andre fysioterapeuter både på den lokale klinik, men også på kryds og tværs af det samlede ProTreatment.
Hos ProTreatment sætter vi patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling og
træning. Vi ser os selv som alsidige og professionelle, og vi arbejder med konstant fokus på integritet, faglig stolthed og ikke mindst med udtalt fokus på højeste kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

Og hos os går man aldrig i stå! Vi har – udover en spændende og alsidig hverdag – et længerevarende certificeret uddannelsesforløb, hvor man uddannes og løbende videreuddannes i vores behandlingskoncept.

Hvor

 • Helsinge (Nordsjælland) – til vores klinik i Helsinge søger vi en fysioterapeut (ansat) på fuld tid (5 dage om ugen).
 • Svinninge (Vestsjælland) – til vores klinik i Svinnige søger vi en fysioterapeut (ansat) på fuld tid (5 dage om ugen).

Det er en klar fordel, hvis man har egen bil.

Er du nyuddannet?
Hos os er der god plads til at være nyuddannet. Vores nye fysioterapeuter vil i de første tre måneder gennemgå et introduktionsforløb, hvor der gives en dybdegående introduktion til hvordan en hverdag på en privatklinik fungerer.

Hvornår
Helsinge:
Vi søger fysioterapeut med tiltrædelse så hurtigt som muligt.
Svinninge:
Vi søger fysioterapeut med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Frist for ansøgning
Send din ansøgning med CV til job@protreatment.dk så hurtigt som muligt, da der løbende vil blive afholdt interviews.

Vi glæder os til at høre fra dig // ProTreatment

Vi søger to osteopater til vores klinik i Jorcks Passage (København K)

Hos ProTreatment oplever vi en stigende interesse for osteopati som behandlingsform. Vi ønsker at udvide vores i forvejen stærke team af behandlere, og vi søger derfor nu to osteopater, så vi kan fortsætte med at udvikle tilbuddet til vores patienter internt i ProTreatment.

Hvem er vi?
ProTreatment har 22 fysioterapiklinikker spredt rundt på Sjælland og i Jylland. Du vil blive en del af en professionel koncern, der har en stor henvisningsmængde med omkring 5000 bookinger om ugen fordelt på klinikkerne.

Vi er et større, ungt og dynamisk team bestående af en masse engagerede behandlere – alle med et stort fokus på et højt fagligt niveau. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de andre fysioterapeuter på klinikken, men også på kryds og tværs af det samlede ProTreatment.

Hos ProTreatment sætter vi patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling og træning. Vi ser os selv som alsidige og professionelle, og vi arbejder med konstant fokus på integritet, faglig stolthed og ikke mindst med udtalt fokus på højeste kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

Og hos os går man aldrig i stå! Vi har – udover en spændende og alsidig hverdag – et længerevarende certificeret uddannelsesforløb, hvor man uddannes og løbende videreuddannes i vores eget behandlingskoncept.

Om stillingen og din hverdag i ProTreatment
I din daglige gang på klinikken, vil du blive en del af et team bestående af 11 fysioterapeuter (herunder én osteopatstuderende), 3 sekretærer og 7 fysioterapeutstuderende. Vi har en stærk fællesskabsfølelse, og du vil opleve klinikken som et sted med højt humør og god stemning; både kollegaer og patienter imellem.

Du vil, sammen med vores anden nye kollega, blive den første osteopat i ProTreatment. Dine primære arbejdsopgaver vil derfor bestå af undersøgelse, diagnosticering og behandling af klinikkens patienter, samt vejledning og rådgivning målrettet den enkelte, hvor du får mulighed for at bringe lige præcis din faglighed i spil.

Vores klientel er meget bredt med fx både atleter og neurologiske patienter, hvilket bidrager til en spændende og alsidig hverdag, hvor man får mulighed for at hjælpe forskellige patienter med forskellige problematikker af både akut, subakut og kronisk karakter.

Vi gør en dyd ud af at hjælpe vores nye kollegaer godt i gang, og vi giver en grundig opstart og introduktion til klinikken, kollegaer, procedurer og alt hvad der ellers hører med i en hverdag hos ProTreatment.

Timeantal og stillingstype
Stillingerne er begge fuld tid. Og vi søger indlejere (selvstændige).

Vores nye kollegaer
Udover at være uddannet osteopat, så håber vi, at du kan genkende dig selv i de fleste af følgende:

 • Meget interesseret i altid at lære nyt og udvikle sig fagligt
 • Udpræget teamplayer, der udviser engagement, ansvarsfølelse og initiativ
 • Stabil, arbejdsom og engageret
 • Energisk, positiv og empatisk
 • Begejstret for en aktiv og travl hverdag, hvor to dage aldrig ligner hinanden
 • Synes det er vigtigt at gøre en forskel
 • Sætter en ære i at være en god kollega

Hvor skal du arbejde?
Din dagligdag vil være på vores klinik i Jorcks Passage, som ligger helt inde i hjertet af København på Skindergade 31, 2. sal.

Hvornår er opstart?
Opstarten er fleksibel, da det afhænger meget af de to kandidater, men vil med stor sandsynlighed ligge i sensommeren.

Frist for ansøgning
Send din ansøgning med tilhørende CV til job@protreatment.dk  så hurtigt som muligt, da vi afholder løbende jobsamtaler.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Cecilie Kelstrup på tlf. 23 98 49 59 eller på job@protreatment.dk

Vi glæder os til at høre fra dig // ProTreatment

Vi søger en smilende, udadvendt og stærk administrativ profil, der skal fungere som ansvarshavende kliniksekretær på vores fysioterapiklinik i Viborg.

Som kliniksekretær får du en spændende hverdag med en masse engagerede kolleger på en dynamisk ydernummerklinik for fysioterapi. Du vil sammen med vores klinikansvarlige have ansvaret for den daglige drift på klinikken.

Sådan er vores nye sekretærkollega

 • Stærk administrativ profil
 • Initiativrig og struktureret
 • Elsker at arbejde med mennesker
 • Udpræget teamplayer, der altid udviser stort engagement, ansvarsfølelse og initiativ
 • Stabil, arbejdsom og selvstændig
 • Serviceminded og rummelig, da du vil møde mange forskellige mennesker
 • Energisk, positiv og empatisk
 • Begejstret for en aktiv og travl hverdag, hvor to dage aldrig er ens
 • Sætter en ære i at være en god kollega

Opgaverne som kliniksekretær i ProTreatment

 • Receptionsopgaver herunder telefonbesvarelse, modtagelse af patienter, modtagelse af betalinger, oprettelse af patienter mm.
 • Diverse bogholderiopgaver. Herunder bl.a. bilagshåndtering, afstemninger af kasse, MobilePay mm.
 • Bookning og afregning i journaliseringssystem
 • Etablering og ajourføring af forsikringsforløb
 • Diverse praktiske opgaver forbundet med klinikdrift
 • Bestilling af varer
 • Diverse øvrige administrative ad hoc-opgaver

Timeantal
20 timer ugentligt.

Tiltrædelse
Så hurtig som muligt.

Frist for ansøgning
Frist: Hurtigst muligt.
Send din ansøgning samt CV til Cecilie Kelstrup på job@protreatment.dk
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Cecilie Kelstrup på tlf. 23 98 49 59 eller på job@protreatment.dk

Vi glæder os til at høre fra dig // ProTreatment

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid glædeligt uopfordrede henvendelser vedrørende job hos os i ProTreatment, og ansøgning med CV sendes til job@protreatment.dk

Søger du til en specifik ProTreatment-klinik bør dette angives i ansøgningen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

__________

Af hensyn til behandling af persondata modtager vi kun ansøgninger til følgende mailadresse: job@protreatment.dk

Hvis du søger et job hos os, behandler vi de personoplysninger, som du selv har givet os, samt oplysninger, som du har givet samtykket til, at vi må indhente fra andre. Det gør vi for at kunne vurdere din ansøgning og dig som kandidat. Vi gemmer alle ansøgninger i en periode på op til seks måneder efter, at stillingen er besat, sådan at vi kan være sikre på, at vi finder den rette kandidat til stillingen. Ønsker vi at gemme ansøgninger i en længere periode end dette, vil vi altid indhente dit samtykke hertil.

Det vil altid kun være relevante personer, der har med vores rekrutterings- og ansættelsesproces at gøre, som har adgang til personoplysninger, der indgår i ansøgninger.