Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Slangerup hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Slangerup er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Slangerup-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I SLANGERUP

ProTreatment Slangerup
Kongensgade 25a
3550 Slangerup

Tlf.: 47 33 36 38
Mail: slangerup@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT SLANGERUP

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00
Fredag: kl. 07.00 – 16.30
Lørdag: kl. 08.00 – 14.00

Telefontider

Vores sekretærer Diana og Gitte sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I SLANGERUP

Book en tid hos klinikken i Slangerup. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

Holdtræning og -fitness

Ugekalender for holdtræning – ProTreatment Slangerup

Klik her for at læse mere om holdtræning.

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
8.30 - 9.30
RYG
Niveau: alle
8.00 - 9.00
GLA:D
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
8.30 - 9.30
SCLEROSE
Niveau: alle
9.30 - 10.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
16.00 - 17.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
10.30 - 11.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
10.30 - 11.30
PARKINSON
Niveau: alle
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
17.30 - 18.30
SCLEROSE
Niveau: alle
16.30 - 18.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
13.00 - 14.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
15.00 - 16.00
BALANCE / STYRKE
(cirkeltræning)
Niveau: alle
18.30 - 19.30
RYG
Niveau: alle
17.30 - 18.30
RYG
Niveau: alle
17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle

Ugekalender for fitness-hold – ProTreatment Slangerup

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
18.30 - 19.30
GET FIT
9.30 - 10.30
HENSYNTAGENDE
GYMNASTIK

12.00 - 13.00
YOGA
8.30 - 9.30
SURPRICE
12.30 - 13.30
HENSYNTAGENDE
GYMNASTIK

17.30 - 18.30
PULS / STYRKE

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Slangerup har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Slangerup. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 288,53 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Slangerup

Fysioterapi i Slangerup

Vores fysioterapiklinik i Slangerup modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Slangerup kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Slangerup

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Slangerup kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Slangerup

Søger du idrætsterapi i Slangerup? Så skal du besøge vores klinik i Slangerup, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Slangerup: Mød ProTreatment-teamet

 • Malene Moos
  Malene Moos Fysioterapeut, Daglig Leder i ProTreatment Slangerup og Leder for Daglige Ledere i ProTreatment

  Jeg har været en del af ProTreatment siden marts 2012, hvor det tidligere “Slangerup Fysioterapi og Træning”, min daværende arbejdsplads, blev købt af ProTreatment. Jeg har altid været inkarneret løber, men ynder også fitnesstræning.

 • Mikkel Nyander Ottesen
  Mikkel Nyander Ottesen Fysioterapeut

  Har selv spillet fodbold på eliteniveau, og igennem de sidste 7 år arbejdet med herre elitefodboldspillere på seniorplan og ungdomsspillere igennem DBU’s kvindefodbold.

 • Johannes Blak Madsen
  Johannes Blak Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol , og jeg har været tilknyttet ProTreatment først under uddannelse og fuldtid som uddannet fysioterapeut.

 • Nicklas Gorritzen
  Nicklas Gorritzen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCC i Hillerød. Jeg startede i ProTreatment i 2017.
  Jeg er tilknyttet både vores klinik i Slangerup og i Dragør.

 • Lasse Astradsson Juul Jensen
  Lasse Astradsson Juul Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og herudover så er jeg i gang med at uddanne mig til osteopat, som giver mig redskaber og styrker til min manuelle behandling.

 • Mathias Randrup-Thomsen
  Mathias Randrup-Thomsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har siden 2017 været tilknyttet ProTreatment, hvor jeg har varetaget massage, personlig træning og holdtræning under min studietid.

  Min nysgerrighed for faget stammer tilbage fra en elitesportskarriere inden for basketball, hvor en skade under mit Team Danmark forløb satte en stopper for min passion. Jeg har derfor på egen krop oplevet, hvordan en langtidsskade og kroniske smerter påvirker ens fysiske formåen såvel som psykiske tilstand og humør.

 • Philip Bollerup-Lindenborg
  Philip Bollerup-Lindenborg Fysioterapeut
 • Maiken Gjerløv
  Maiken Gjerløv Fysioterapeut

  Jeg begyndte hos ProTreatment i februar 2015, efter endt uddannelse. Jeg har dyrket en del gymnastik samt svømning på konkurrenceplan, og det var her igennem, at interessen for faget begyndte.

 • Malene Svane
  Malene Svane Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og herudover har jeg en bachelor i idræt, som jeg har suppleret med viden omkring idrætsskader og træningsfysiologi.

 • Mathias Jensen
  Mathias Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.  Jeg går meget op i at give mine patienter en professionel behandling og jeg prioriterer højt at kunne tilpasse mine behandlinger, så det rammer mine patienters individuelle problematikker. Jeg kan godt lide at arbejde med hele kroppen, og jeg har taget kurser inden for Z-health, som giver mig gode værktøjer til at kunne arbejde grundigt med hele kroppen. Jeg varetager mange forskellige problematikker, om det er på klinikken til individuel behandling, holdtræning eller i mine patienters egne hjem.

 • Simon Ancher Westh
  Simon Ancher Westh Fysioterapeut

  Jeg blev i januar 2015 uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCC Hillerød. Over de seneste to år har jeg sideløbende med klinikarbejde tilegnet mig tillægskurser i vestlig akupunktur og behandling af sportsskader i hofte/lyske samt skulderregion. Til dagligt beskæftiger jeg mig dog med alle former for problematikker, men mine hovedinteresser er skulder, knæ, ryg og hofte samt idrætsskader.

 • Rachel Olsen
  Rachel Olsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og jeg finder mig godt tilpas på denne hylde, da jeg, så længe jeg kan huske, har været betaget af kroppen, dens opbygning samt funktion. Min interesse er kroppen som helhed, og hvordan du kan bevæge dig bedst muligt og smertefrit, hvorfor alle former for problematikker er meget velkomne hos mig.

 • Stine Bøgh Jacobsen
  Stine Bøgh Jacobsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCSJ i Roskilde, og har inden jeg startede i ProTreatment arbejdet på sygehus og i kommunalt genoptræningscenter.
  Jeg har primært beskæftiget mig med patienter med hjerte- og lungelidelser samt genoptræning af knæ, hofte, ankel og skulder.

 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Diana Rohmer Hansen
  Diana Rohmer Hansen Chefsekretær og Økonomiansvarlig
 • Gitte Lau
  Gitte Lau Sekretær