Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Slangerup hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Slangerup er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Slangerup-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I SLANGERUP

ProTreatment Slangerup
Kongensgade 25a
3550 Slangerup

Tlf.: 47 33 36 38
Mail: slangerup@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT SLANGERUP

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00
Fredag: kl. 07.00 – 16.30

Telefontider

Vores sekretærer Diana og Charlotte sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I SLANGERUP

Book en tid hos klinikken i Slangerup. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

Holdtræning og -fitness

Ugekalender for holdtræning – ProTreatment Slangerup

Klik her for at læse mere om holdtræning.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
2 9.30 - 10.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
8.00 - 9.00
GLA:D
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: alle
10.00 - 11.00
PARKINSON
Niveau: alle
8.00 - 9.00
GLA:D
3 10.30 - 11.30
PARKINSON
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
17.30 - 18.30
SCLEROSE
Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
4 12.30 - 13.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
17.00 - 18.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
10.00 - 11.00
SCLEROSE
Niveau: alle
5 13.00 - 14.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
(cirkeltræning)
Niveau: alle
17.30 - 18.30
RYG
Niveau: alle
10.00 - 11.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
6 17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
15.00 - 16.00
RYG
Niveau: alle
18.30 - 19.30
RYG
Niveau: alle
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: alle
7 19.00 - 20.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
16.30 - 17.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle

Ugekalender for fitness-hold – ProTreatment Slangerup

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
1 12.00 - 13.00
BEVÆGELSE OG
SMIDIGHED

9.30 - 10.30
HENSYNTAGENDE
GYMNASTIK

2 18.30 - 19.30
GET FIT
12.30 - 13.30
HENSYNTAGENDE
GYMNASTIK

3 18.30 - 19.30
PULS / STYRKE
16.00 - 17.00
SURPRICE

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Slangerup har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Slangerup. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Slangerup

Fysioterapi i Slangerup

Vores fysioterapiklinik i Slangerup modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Slangerup kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Slangerup

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Slangerup kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Slangerup

Søger du idrætsterapi i Slangerup? Så skal du besøge vores klinik i Slangerup, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Slangerup: Mød ProTreatment-teamet

 • Kristiane Engdahl Leth
  Kristiane Engdahl Leth Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Herlev

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og i min optik er ansvaret for bedst mulig behandling af dig min første prioritet.

 • Christian Smed
  Christian Smed Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og deltager løbende i kurser for at videreudvikle mig inden for faget. Hele mit liv har jeg dyrket fodbold på eliteniveau, og jeg har en kæmpe interesse for stort set al sport. Jeg nyder dog at behandle og træne med alle slags mennesker – uanset om de dyrker sport eller ej.

 • Malene Moos
  Malene Moos Fysioterapeut

  Jeg har været en del af ProTreatment siden marts 2012, hvor det tidligere “Slangerup Fysioterapi og Træning”, min daværende arbejdsplads, blev købt af ProTreatment. Jeg har altid været inkarneret løber, men ynder også fitnesstræning.

 • Oliver Hasfeldt Brøgger
  Oliver Hasfeldt Brøgger Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole. Igennem mine egne fodboldskader i ungdomsårene og ud fra erfaring som fysioterapeut i en divisionsklub, har jeg udviklet en vidensbank og kompetencer til at forstå, hvorfor og hvordan din skade er opstået.

 • Nicolai Bjerre Trolle
  Nicolai Bjerre Trolle Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde, og jeg har gennem uddannelsen, den kliniske undervisning og skadeserfaringer på egen krop opbygget kompetencer inden for behandling af både akutte og længerevarende problematikker i bevægeapparatet.

 • Philip Bollerup-Lindenborg
  Philip Bollerup-Lindenborg Fysioterapeut

  Jeg er opvokset i Australien og Singapore, og jeg har derigennem tilegnet mig en stort interesse og indsigt i forskellighed blandt kultur og mennesker. Dette betyder også, at jeg har en veludviklet omstillingsevne og er naturlig nysgerrig for mine omgivelser, og jeg synes, at det er enormt vigtigt at skabe forståelse og tillid mellem patient og behandler. Det er af stor betydning for mig, at jeg ser og behandler den person, som står overfor mig som helhed.

 • Malene Svane
  Malene Svane Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og herudover har jeg en bachelor i idræt, som jeg har suppleret med viden omkring idrætsskader og træningsfysiologi.

 • Benjamin Lukas Glahn Warlo
  Benjamin Lukas Glahn Warlo Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, og blev straks herefter tilknyttet ProTreatment.
  Som fysioterapeut finder jeg stor motivation i mødet med det enkelte menneske – og i fællesskab arbejde for at opnå de individuelle mål for behandlingen.

 • Nikolaj Ali Madsen
  Nikolaj Ali Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus. Jeg har sideløbende med studiet været aktiv som massør for et motorsportsteam under 24 timers-løb, handicapmedhjælper og spinningsinstruktør. Dette var tre vidt forskellige grene af fysioterapien med hver deres gode værdier, som har givet mig en stærk alsidighed.
  Jeg har tidligere været elitegymnast, og jeg kender i den grad til, hvordan det er at have en skavank og frustrationen forbundet hermed. Men det var faktisk også i disse perioder, at min interesse for kroppen opstod.

 • Umut Ekrem Kesen
  Umut Ekrem Kesen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole og har siden da været ansat hos ProTreatment. Jeg har qua erhvervserfaring og praktik i kommunal-, privat- og regionalt regi en bred erfaring med mange typer af skader i alle aldersgrupper. Dette gælder både akutte, langvarige og postoperative tilstande.

 • Rasmus Vigsø Møller
  Rasmus Vigsø Møller Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus, og har, inden jeg startede i ProTreatment, været en del af sundhedsstaben i Randers FC, hvor jeg varetog diagnosticering, behandling og genoptræning af ungdomsspillere. Her har jeg tilegnet mig stærke kompetencer inden for sportsfysioterapi.

 • Rachel Olsen
  Rachel Olsen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Slangerup

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og jeg finder mig godt tilpas på denne hylde, da jeg, så længe jeg kan huske, har været betaget af kroppen, dens opbygning samt funktion. Min interesse er kroppen som helhed, og hvordan du kan bevæge dig bedst muligt og smertefrit, hvorfor alle former for problematikker er meget velkomne hos mig.

 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Diana Rohmer Hansen
  Diana Rohmer Hansen Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)