Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Slangerup hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Slangerup er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Slangerup-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I SLANGERUP

ProTreatment Slangerup
Kongensgade 25a
3550 Slangerup

Tlf.: 47 33 36 38
Mail: slangerup@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT SLANGERUP

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00
Fredag: kl. 07.00 – 16.30
Lørdag: kl. 08.00 – 14.00

Telefontider

Vores sekretærer Diana og Gitte sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I SLANGERUP

Book en tid hos klinikken i Slangerup. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

Holdtræning og -fitness

Ugekalender for holdtræning – ProTreatment Slangerup

Klik her for at læse mere om holdtræning.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
2 8.30 - 9.30
RYG
Niveau: alle
8.00 - 9.00
GLA:D
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: alle
10.00 - 11.00
PARKINSON
Niveau: alle
8.00 - 9.00
GLA:D
3 9.30 - 10.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
16.00 - 17.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
GLA:D
4 10.30 - 11.30
PARKINSON
Niveau: alle
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
17.30 - 18.30
SCLEROSE
Niveau: alle
17.00 - 18.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
10.00 - 11.00
SCLEROSE
Niveau: alle
5 13.00 - 14.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
12.30 - 13.30
KONDITION / STYRKE
Niveau: alle
18.30 - 19.30
RYG
Niveau: alle
17.30 - 18.30
RYG
Niveau: alle
10.30 - 11.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
6 17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
15.00 - 16.00
BALANCE / STYRKE
(cirkeltræning)
Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
7 15.00 - 16.00
RYG JUNIOR
Niveau: alle
9 19.00 - 20.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle

Ugekalender for fitness-hold – ProTreatment Slangerup

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
1 12.00 - 13.00
BEVÆGELSE OG
SMIDIGHED

9.30 - 10.30
HENSYNTAGENDE
GYMNASTIK

8.30 - 9.30
SURPRICE
2 18.30 - 19.30
GET FIT
12.30 - 13.30
HENSYNTAGENDE
GYMNASTIK

3 18.30 - 19.30
PULS / STYRKE

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Slangerup har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Slangerup. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 297,40 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Slangerup

Fysioterapi i Slangerup

Vores fysioterapiklinik i Slangerup modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Slangerup kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Slangerup

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Slangerup kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Slangerup

Søger du idrætsterapi i Slangerup? Så skal du besøge vores klinik i Slangerup, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Slangerup: Mød ProTreatment-teamet

 • Maria Sabroe
  Maria Sabroe Fysioterapeut og Partner/Medejer i Ålsgårde og Klinikansvarlig i Slangerup

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i 2015 samt professionsbachelor i Ernæring & Sundhed med fysisk aktivitet som speciale fra 2011. Herudover har jeg tillægskurser i kinesiotape samt triggerpunkts-akupunktur. I september 2015 blev jeg tilknyttet som fysioterapeut i ProTreatment, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker.

 • Malene Moos
  Malene Moos Fysioterapeut

  Jeg har været en del af ProTreatment siden marts 2012, hvor det tidligere “Slangerup Fysioterapi og Træning”, min daværende arbejdsplads, blev købt af ProTreatment. Jeg har altid været inkarneret løber, men ynder også fitnesstræning.

 • Johannes Blak Madsen
  Johannes Blak Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol , og jeg har været tilknyttet ProTreatment først under uddannelse og fuldtid som uddannet fysioterapeut.

 • Nicklas Gorritzen
  Nicklas Gorritzen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCC i Hillerød. Jeg startede i ProTreatment i 2017.
  Jeg er tilknyttet både vores klinik i Slangerup og i Dragør.

 • Philip Bollerup-Lindenborg
  Philip Bollerup-Lindenborg Fysioterapeut

  Jeg er opvokset i Australien og Singapore, og jeg har derigennem tilegnet mig en stort interesse og indsigt i forskellighed blandt kultur og mennesker. Dette betyder også, at jeg har en veludviklet omstillingsevne og er naturlig nysgerrig for mine omgivelser, og jeg synes, at det er enormt vigtigt at skabe forståelse og tillid mellem patient og behandler. Det er af stor betydning for mig, at jeg ser og behandler den person, som står overfor mig som helhed.

 • Maiken Gjerløv
  Maiken Gjerløv Fysioterapeut

  Jeg begyndte hos ProTreatment i februar 2015, efter endt uddannelse. Jeg har dyrket en del gymnastik samt svømning på konkurrenceplan, og det var her igennem, at interessen for faget begyndte.

 • Malene Svane
  Malene Svane Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og herudover har jeg en bachelor i idræt, som jeg har suppleret med viden omkring idrætsskader og træningsfysiologi.

 • Benjamin Lukas Glahn Warlo
  Benjamin Lukas Glahn Warlo Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, og blev straks herefter tilknyttet ProTreatment.
  Som fysioterapeut finder jeg stor motivation i mødet med det enkelte menneske – og i fællesskab arbejde for at opnå de individuelle mål for behandlingen.

 • Victor Cordes
  Victor Cordes Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har arbejdet som fysisk træner siden 2013.

  Min interesse for fysioterapien stammer tilbage fra min tid som kampsportsudøver, hvor fysioterapien var med til at afhjælpe skader og sørge for, at vi bedst muligt forebyggede skader.

 • Nikolaj Ali Madsen
  Nikolaj Ali Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus. Jeg har sideløbende med studiet været aktiv som massør for et motorsportsteam under 24 timers-løb, handicapmedhjælper og spinningsinstruktør. Dette var tre vidt forskellige grene af fysioterapien med hver deres gode værdier, som har givet mig en stærk alsidighed.
  Jeg har tidligere været elitegymnast, og jeg kender i den grad til, hvordan det er at have en skavank og frustrationen forbundet hermed. Men det var faktisk også i disse perioder, at min interesse for kroppen opstod.

 • Rasmus Vigsø Møller
  Rasmus Vigsø Møller Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus, og har, inden jeg startede i ProTreatment, været en del af sundhedsstaben i Randers FC, hvor jeg varetog diagnosticering, behandling og genoptræning af ungdomsspillere. Her har jeg tilegnet mig stærke kompetencer inden for sportsfysioterapi.

 • Rachel Olsen
  Rachel Olsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og jeg finder mig godt tilpas på denne hylde, da jeg, så længe jeg kan huske, har været betaget af kroppen, dens opbygning samt funktion. Min interesse er kroppen som helhed, og hvordan du kan bevæge dig bedst muligt og smertefrit, hvorfor alle former for problematikker er meget velkomne hos mig.

 • Stine Bøgh Jacobsen
  Stine Bøgh Jacobsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCSJ i Roskilde, og har inden jeg startede i ProTreatment arbejdet på sygehus og i kommunalt genoptræningscenter.
  Jeg har primært beskæftiget mig med patienter med hjerte- og lungelidelser samt genoptræning af knæ, hofte, ankel og skulder.

 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Diana Rohmer Hansen
  Diana Rohmer Hansen Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Gitte Lau
  Gitte Lau Sekretær
 • Susie Borregaard
  Susie Borregaard Telefonomstillingen og Ansvarshavende Sekretær/Klinikansvarlig i Regstrup