Vi har pr. 1. september 2020 overtaget klinikken i Tinglev efter Alice Vigen.

Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Tinglev i Sønderjylland mellem Tønder og Aabenraa, hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Tinglev er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Tinglev-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

Kontakt fysioterapeuterne i Tinglev

ProTreatment Tinglev
Jernbanegade 32
6360 Tinglev

Tlf.: 74 64 32 64
Mail: tinglev@protreatment.dk

Åbningstider for ProTreatment Tinglev

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00.
Fredag: kl. 07.00 – 18.00.

Telefontider

Vores sekretær Lene sidder klar til at modtage dit opkald mandag-torsdag 08.00-15.00 og fredag 08.00-13.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarerbesked eller sendes mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I TINGLEV

Book en tid ved klinikken i Tinglev. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
1 11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
SENIOR
Niveau: mellem / højt
8.00 - 9.00
SENIOR
Niveau: mellem / højt
10.00 - 11.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
PARKINSON
Niveau: mellem
2 16.00 - 17.00
EFTERFØDSELSHOLD
Niveau: alle
10.00 - 11.00
PARKINSON
Niveau: mellem
9.00 - 10.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
15.00 - 16.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
10.00 - 11.00
PARKINSON
Niveau: lavt
3 14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: lavt
9.45 - 10.45
NEUROLOGI
Niveau: alle
16.00 - 17.00
GLA:D
Niveau: alle
4 16.00 - 17.00
GLA:D
Niveau: alle
17.00 - 18.00
RYG
Niveau: mellem / højt
17.00 - 18.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: mellem / højt
17.00 - 18.00
FYSIO-PILATES
Niveau: alle
5 17.30 - 18.30
RYG
Niveau: højt
17.00 - 18.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Tinglev har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Tinglev. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarerbesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarerbesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Tinglev

Fysioterapi i Tinglev mellem Tønder og Aabenraa

Vores fysioterapiklinik i Tinglev modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Tinglev kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Tinglev

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Tinglev i Sønderjylland kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Tinglev

Søger du idrætsterapi i Tinglev og omegn? Så skal du besøge vores klinik i Tinglev, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Tinglev: Mød teamet

Udover at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour. Fælles for vores fysioterapeuter i Tinglev er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

 • Alexander Iversen
  Alexander Iversen Fysioterapeut

  Inden jeg startede som fysioterapeut hos ProTreatment, har jeg arbejdet med fysisk og mental udvikling hos sportsudøvere på eliteniveau, hvor den primære opgave bestod i behandling af skader og skadeshåndtering.

 • Emma Bryld Elkjær Lausen
  Emma Bryld Elkjær Lausen Fysioterapeut
 • Kristine Dimpere Schurmann
  Kristine Dimpere Schurmann Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra UC SYD Campus Haderslev i januar 2014. Efter endt uddannelsen har jeg arbejdet som selvstændigt konsulent hos Falck Healthcare, har efterfølgende prøvet at være i Sygehusregi og endte med at være fysioterapeut med passion for fysioterapi i den private sektor.
  Jeg har altid haft fokus på den enkelte patient og er fokuseret på at styrke og forebygge den enkelte patients fysiske og psykiske ressourcer. Det er overordentlige vigtigt for mig i mit arbejde at være medvirkende til at styrke den enkeltes patients bevidsthed om egen krop, samt at skabe aktivitet og en motiverende hverdag for den enkelte patient.

 • Lene Helth Hybschmann
  Lene Helth Hybschmann Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)
 • Mikkel Skov Norinder
  Mikkel Skov Norinder Fysioterapeut