Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Herlev hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Herlev er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Herlev-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I HERLEV

ProTreatment Herlev
Stationsalléen  42,
2730 Herlev

Tlf.: 41 66 66 84
Mail: herlev@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT HERLEV

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00.
Fredag: kl. 07.00 – 17.00.
Lørdag: kl. 08.00 – 14.00.

Telefontider

Vores sekretærer Pia og Camilla sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I HERLEV

Book en tid ved klinikken i Herlev. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
1 8.30 - 9.30
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
7.30 - 8.30
RYG
Niveau: højt
9.00 - 10.00
MOBILITET / YOGA
Niveau: alle
9.30 - 10.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
9.30 - 10.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
10.00 - 11.00
RYG
Niveau: mellem
2 9.30 - 10.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
9.30 - 10.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
10.00 - 11.00
PARKINSON
Niveau: højt
10.30 - 11.30
SCLEROSE
Niveau: alle
10.30 - 11.30
PARKINSON
Niveau: mellem
3 10.30 - 11.30
FØR / EFTERFØDSEL
Niveau: alle
12.30 - 13.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: lavt
11.30 - 12.30
FØR / EFTERFØDSEL
Niveau: alle
11.30 - 12.30
KNOGLESKØRHED
Niveau: alle
4 13.00 - 14.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
15.00 - 16.00
GLA:D
13.00 - 14.00
PARKINSON
Niveau: lavt
14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
12.30 - 13.30
PARKINSON
Niveau: mellem / højt
5 15.00 - 16.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
14.00 - 15.00
SENIOR
KNÆ / HOFTE / FOD

Niveau: til gangbesværede
15.30 - 16.00
SCLEROSE
Niveau: alle
13.30 - 14.30
FYSIO-PILATES
Niveau: alle
6 16.00 - 17.00
RYG
Niveau: mellem / højt
17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem / højt
15.00 - 16.00
FYSIO-PILATES
Niveau: alle
16.00 - 17.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
15.00 - 16.00
GLA:D
7 17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem / højt
18.00 - 19.00
RYG
Niveau: mellem
17.00 - 18.00
RYG
Niveau: højt
17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt
8 18.00 - 19.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Herlev har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Herlev. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 295,27 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Herlev

Fysioterapi i Herlev

Vores fysioterapiklinik i Herlev modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Herlev kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Herlev

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Herlev kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Herlev

Søger du idrætsterapi i Herlev? Så skal du besøge vores klinik i Herlev, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Herlev: Mød teamet

 • Jimmy Brochmann
  Jimmy Brochmann Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra University College Nordjylland i Aalborg i januar 2017, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden, jeg blev uddannet.

 • Sofie Risager
  Sofie Risager Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Herlev

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol. Jeg startede med at arbejde hos Protreatment i juni 2017, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for problematikker inden for det muskuloskeletale område.

 • Christian Busch
  Christian Busch Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCC Nordsjælland. Jeg har gennem hele mit liv haft en naturlig interesse for idræt, og har bl.a. spillet ishockey og fodbold i mange år. Jeg kender til frustrationen over at være skadet, og sportsskader er en af mine største interesseområder.

 • Philip Bollerup-Lindenborg
  Philip Bollerup-Lindenborg Fysioterapeut

  Jeg er opvokset i Australien og Singapore, og jeg har derigennem tilegnet mig en stort interesse og indsigt i forskellighed blandt kultur og mennesker. Dette betyder også, at jeg har en veludviklet omstillingsevne og er naturlig nysgerrig for mine omgivelser, og jeg synes, at det er enormt vigtigt at skabe forståelse og tillid mellem patient og behandler. Det er af stor betydning for mig, at jeg ser og behandler den person, som står overfor mig som helhed.

 • Maiken Gjerløv
  Maiken Gjerløv Fysioterapeut

  Jeg begyndte hos ProTreatment i februar 2015, efter endt uddannelse. Jeg har dyrket en del gymnastik samt svømning på konkurrenceplan, og det var her igennem, at interessen for faget begyndte.

 • Maja Hallum
  Maja Hallum Fysioterapeut

  Det motiverer mig at hjælpe andre mennesker til at få det bedre gennem skræddersyede behandlingsforløb og god dialog. Netop dette er, hvad jeg til dagligt laver hos ProTreatment, hvor jeg behandler alt fra rygskader til tennisalbuer.

  [/bg_collapse]
 • Sara Mohr Henriksen
  Sara Mohr Henriksen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns professionshøjskole. Drivkraften for mig inden for det fysioterapeutiske felt og mit arbejde er, at jeg herigennem kan hjælpe patienter til en bedre hverdag.

 • Ibrahim Khaled Badran
  Ibrahim Khaled Badran Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg blev tilknyttet ProTreatment herefter.
  Jeg har spillet fodbold de fleste år af mit liv, og jeg spiller stadig fodbold på eliteniveau og futsal på A-landsholdet.

 • Benjamin Lukas Glahn Warlo
  Benjamin Lukas Glahn Warlo Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, og blev straks herefter tilknyttet ProTreatment.
  Som fysioterapeut finder jeg stor motivation i mødet med det enkelte menneske – og i fællesskab arbejde for at opnå de individuelle mål for behandlingen.

 • Sofie Balleby Cramon
  Sofie Balleby Cramon Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har siden 2019 været tilknyttet ProTreatment, hvor jeg har varetaget massage, personlig træning og holdtræning under min studietid.

  Jeg blev i 2017 uddannet lærer, men i oktober 2016 pådrog jeg mig, efter 18 år som fodboldspiller, en korssbåndsskade i fodbold, som ændrede min hverdag drastisk for en lang periode. Jeg har på egen krop oplevet, hvordan det er at være begrænset i funktionsevne og heraf erfaret hvordan dette kan påvirke livskvalitet og hverdagsglæde.

 • Mikkel Kærsgaard Henriksen
  Mikkel Kærsgaard Henriksen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Proffessionshøjskolen Metropol, og jeg har siden endt uddannelse arbejdet som selvstændig fysioterapeut med sundhedsforsikring, private og på firmaordninger.

 • Annemette Grønholt Christiansen
  Annemette Grønholt Christiansen Fysioterapeut
 • Nikolaj Ali Madsen
  Nikolaj Ali Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus. Jeg har sideløbende med studiet været aktiv som massør for et motorsportsteam under 24 timers-løb, handicapmedhjælper og spinningsinstruktør. Dette var tre vidt forskellige grene af fysioterapien med hver deres gode værdier, som har givet mig en stærk alsidighed.
  Jeg har tidligere været elitegymnast, og jeg kender i den grad til, hvordan det er at have en skavank og frustrationen forbundet hermed. Men det var faktisk også i disse perioder, at min interesse for kroppen opstod.

 • Rasmus Vigsø Møller
  Rasmus Vigsø Møller Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus, og har, inden jeg startede i ProTreatment, været en del af sundhedsstaben i Randers FC, hvor jeg varetog diagnosticering, behandling og genoptræning af ungdomsspillere. Her har jeg tilegnet mig stærke kompetencer inden for sportsfysioterapi.

 • Thomas Kelstrup
  Thomas Kelstrup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Fysioterapeutskolen i 2001. Kroppen har altid fascineret mig. Dette og motivationen til at afhjælpe mennesker smerte og ubehag ved fysisk brug af kroppen, er dét, der stadig driver mig i dag.

 • Julie Larsen
  Julie Larsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol, og har været tilknyttet ProTreatment siden 2018. Jeg trives bedst i en aktiv hverdag, og er specielt glad for fodbold, som jeg har spillet i mange år.

 • Helle Sylvest
  Helle Sylvest Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense. Derefter arbejdede jeg, inden jeg kom til ProTreatment, i Ringsted som fysioterapeut og jeg har herudover også arbejdet som træner og instruktør i træningscentre.

 • Alexander Hartmann Jepsen
  Alexander Hartmann Jepsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon Roskilde, og jeg blev en del af ProTreatment i december 2018. Inden jeg startede i ProTreatment arbejdede jeg også på klinik, hvor jeg også arbejdede meget manuelt med vævet i kroppen.

 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Camilla Brock Fischer
  Camilla Brock Fischer Sekretær
 • Pia Bøgh Berg
  Pia Bøgh Berg Ansvarshavende sekretær
 • Mai-Britt Olkjær
  Mai-Britt Olkjær Telefonomstillingen

  Når du kommer igennem til vores telefonomstilling, så vil det blandt andet være mig du får i røret. Jeg kan f.eks. hjælpe dig med tidsbestilling, aflysning og ændring af tid.
  Jeg er uddannet idrætspædagog og har arbejdet med kundeservice, administration, og drift de seneste mange år.