Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Herlev hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Herlev er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Herlev-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I HERLEV

ProTreatment Herlev
Stationsalléen  42,
2730 Herlev

Tlf.: 41 66 66 84
Mail: herlev@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT HERLEV

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00.
Fredag: kl. 07.00 – 17.00.

Telefontider

Vores sekretær Pia sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
1 8.30 - 9.30
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
7.30 - 8.30
RYG
Niveau: højt
8.30 - 9.30
FØR/-EFTERFØDSEL
Niveau: alle
9.30 - 10.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
9.30 - 10.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
2 9.30 - 10.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
8.30 - 9.30
MOBILITET / YOGA
Niveau: alle
10.00 - 11.00
PARKINSON
Niveau: højt
10.30 - 11.30
SCLEROSE
Niveau: alle
10.30 - 11.30
PARKINSON
Niveau: mellem
3 11.30 - 12.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem
10.30 - 11.30
RYG
Niveau: lavt
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
11.30 - 12.30
KNOGLESKØRHED
Niveau: alle
4 13.00 - 14.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
12.00 - 13.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
15.00 - 16.00
SCLEROSE
Niveau: alle
12.30 - 13.30
PARKINSON
Niveau: mellem / højt
5 14.00 - 15.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
17.00 - 18.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem / højt
13.00 - 14.00
PARKINSON
Niveau: lavt
16.00 - 17.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
13.30 - 14.30
FYSIO-PILATES
Niveau: alle
6 15.00 - 16.00
GLA:D
Niveau: alle
18.00 - 19.00
RYG
Niveau: mellem
14.00 - 15.00
SENIOR
KNÆ / HOFTE / FOD

Niveau: lavt
17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt
15.00 - 16.00
GLA:D
Niveau: alle
7 17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem / højt
15.00 - 16.00
MOBILITET / YOGA
Niveau: alle
8 16.00 - 17.00
FYSIO-PILATES
Niveau: alle
9 17.00 - 18.00
RYG
Niveau: højt
10 18.00 - 19.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Herlev har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Herlev. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Herlev

Fysioterapi i Herlev

Vores fysioterapiklinik i Herlev modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Herlev kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Herlev

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Herlev kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Herlev

Søger du idrætsterapi i Herlev? Så skal du besøge vores klinik i Herlev, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Herlev: Mød teamet

 • Kristiane Engdahl Leth
  Kristiane Engdahl Leth Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Herlev

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og i min optik er ansvaret for bedst mulig behandling af dig min første prioritet.

 • Mikkel Kærsgaard Henriksen
  Mikkel Kærsgaard Henriksen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Herlev

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Proffessionshøjskolen Metropol, og jeg har siden endt uddannelse arbejdet som selvstændig fysioterapeut med sundhedsforsikring, private og på firmaordninger.

 • Rune Rosenlund Breum
  Rune Rosenlund Breum Fysioterapeut

  Jeg har en stor interesse for fysisk aktivitet og et endnu større ønske om at hjælpe andre med at overkomme problematikker, som plager dem i hverdagen.

 • Christian Busch
  Christian Busch Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCC Nordsjælland. Jeg har gennem hele mit liv haft en naturlig interesse for idræt, og har bl.a. spillet ishockey og fodbold i mange år. Jeg kender til frustrationen over at være skadet, og sportsskader er en af mine største interesseområder.

 • Emilie Holm Christensen
  Emilie Holm Christensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole. Inden jeg startede i ProTreatment har jeg været tilknyttet sundhedsstaben i FC Nordsjælland, hvor jeg har varetaget diagnosticering, behandling og genoptræning for deres ungdomsakademi. Derudover har jeg også igennem min tidligere karriere som elite fodboldspiller tilegnet mig stor interesse og erfaring indenfor sportsproblematikker og generelle skader.

 • Maja Hallum
  Maja Hallum Fysioterapeut

  Det motiverer mig at hjælpe andre mennesker til at få det bedre gennem skræddersyede behandlingsforløb og god dialog. Netop dette er, hvad jeg til dagligt laver hos ProTreatment, hvor jeg behandler alt fra rygskader til tennisalbuer.

 • Benjamin Lukas Glahn Warlo
  Benjamin Lukas Glahn Warlo Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, og blev straks herefter tilknyttet ProTreatment.
  Som fysioterapeut finder jeg stor motivation i mødet med det enkelte menneske – og i fællesskab arbejde for at opnå de individuelle mål for behandlingen.

 • Anne Hee
  Anne Hee Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og har siden 2019 været tilknyttet ProTreatment som studerende fysioterapeut.
  Min motivation for det fysioterapeutiske fag kommer fra min interesse for kroppen, samt mine 15 år som elitebasketballspiller, både i udlandet og på landsholdet. Denne erfaring har givet mig utrolig stor indsigt i min egen krop og psyke, og har været med til at udvikle mine professionelle og personlige kompetencer.

 • Annemette Grønholt Christiansen
  Annemette Grønholt Christiansen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut og jeg har studeret osteopati i et år og arbejdet med personlig træning. Dette har været med til at skabe en bred viden for kroppens fysisk og givet erfaring gennem de år, der er gået siden min autorisation i 2016. Jeg har siden slutningen af 2018 arbejdet som selvstændig fysioterapeut, hvor arbejdet bestod af manuelterapi og massage, genoptræning og forbyggende træning.

 • Umut Ekrem Kesen
  Umut Ekrem Kesen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole og har siden da været ansat hos ProTreatment. Jeg har qua erhvervserfaring og praktik i kommunal-, privat- og regionalt regi en bred erfaring med mange typer af skader i alle aldersgrupper. Dette gælder både akutte, langvarige og postoperative tilstande.

 • Rasmus Vigsø Møller
  Rasmus Vigsø Møller Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus, og har, inden jeg startede i ProTreatment, været en del af sundhedsstaben i Randers FC, hvor jeg varetog diagnosticering, behandling og genoptræning af ungdomsspillere. Her har jeg tilegnet mig stærke kompetencer inden for sportsfysioterapi.

 • Thomas Kelstrup
  Thomas Kelstrup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Fysioterapeutskolen i 2001. Kroppen har altid fascineret mig. Dette og motivationen til at afhjælpe mennesker smerte og ubehag ved fysisk brug af kroppen, er dét, der stadig driver mig i dag.

 • Niclas Refsgaard
  Niclas Refsgaard Udekørende Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har siden været tilknyttet ProTreatment. Som udekørende fysioterapeut udfører jeg behandling i hjemmet til de patienter, der ikke har mulighed for at komme på klinikken. Behandlingen indebærer både optimering og/eller vedligeholdelse af funktionsniveau, som kan være med til at øge livskvaliteten hos den enkelte.

 • Theodor Warnock-Kroløkke
  Theodor Warnock-Kroløkke Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole og jeg har tidligere arbejdet som personlig træner. Jeg har en bred faglig interesse for bevægeapparatets problematikker og derved et ønske om at give alle muligheden for et aktivt liv.

   

   

   

   

 • Jakob Due Steffensen
  Jakob Due Steffensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Københavns Professionshøjskole.
  Fagligt interesserer jeg mig for det brede spænd af problematikker i bevægeapparatet og ønsker at give alle muligheden for et aktivt liv, som jeg selv altid har værdsat. Hvad enten det er en skade fra hverdagen, en medfødt udfordring eller om det er en sportsrelateret skade, så er mit mål altid, at vi i samarbejde får dig tilbage på tidligere eller endnu højere niveau.

 • Julie Larsen
  Julie Larsen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Herlev

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol, og har været tilknyttet ProTreatment siden 2018. Jeg trives bedst i en aktiv hverdag, og er specielt glad for fodbold, som jeg har spillet i mange år.

 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Pia Bøgh Berg
  Pia Bøgh Berg Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)