PROTREATMENT DRAGØR

A.P. Møllers Allé 43C
2791 Dragør

Telefon: 23 98 49 59
Mail: klinik@protreatment.dk

Åbningstider:
Mandag – fredag: kl. 07.00 – 20.00.

Telefontider:
Vores sekretærer Lene, Mette og Nanna sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

Ved tidsbestilling henviser vi til vores onlinebooking. Klik her.

Book tid

Ønsker du at booke en tid hos klinikken i Dragør? Klik her

Holdkalender

Kontakt os på telefon 23 98 49 59 eller pr. mail. klinik@protreatment.dk for mere information om holdplanen i Dragør.

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
15.30 - 16.15
RYG
Niveau: alle
16.15 - 17.00
RYG
Niveau: alle
16.45 - 17.30
RYG
Niveau: alle
17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
16.15 - 17.00
RYG
Niveau: alle
17.30 - 18.15
RYG
Niveau: alle
17.00 - 18.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
Henvisning fra læge

ProTreatment Dragør har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, og du kan derfor ikke anvende din henvisning fra lægen. Du kan naturligvis anvende sundheds- og ulykkesforsikring samt få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Dragør. Klik her for at læse mere.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 24. dagen før din behandling.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud til behandling/holdtræning beregnes et gebyr på kr. 300,00.

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Priser

Førstekonsultation (undersøgelse, diagnostik og behandling)

Thomas Jørgensen:
Pris for 60 min. kr. 1050,-

Mikkel Nyander Ottesen og Benno Gøttsche:
Pris for 60 min. kr. 800,-

Øvrige behandlere:
Pris for 60 min. kr. 700,-

Efterfølgende behandling

Thomas Jørgensen:
Pris for 30 min. kr. 425,-
Pris for 60 min. kr. 850,-

Mikkel Nyander Ottesen og Benno Gøttsche:
Pris for 30 min. kr. 350,-
Pris for 60 min. kr. 700,-

Øvrige behandlere:
Pris for 30 min. kr. 300,-
Pris for 60 min. kr. 600,-

Personale

Alle ProTreatments behandlere er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Herudover er alle vores fysioterapeuter håndplukkede, og vores behandlerteam er nøje sammensat, da det for os er af afgørende betydning, at vi har de bedste og mest kompetente behandlere, der altid forstå at yde den bedste service og behandling til vores patienter.

Udover, at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour.
Fælles for alle vores fysioterapeuter er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

Personer

 • Thomas Jørgensen
  Thomas Jørgensen Fysioterapeut, Stifter og Ejer af ProTreatment

  Jeg er uddannet fysioterapeut i 2002. Jeg har siden taget en hel del øvrige uddannelser inden for rehabilitering og sportsmedicin både nationalt og internationalt, og jeg anser derfor heller ikke min tilgang til behandling og rehabilitering som typisk fysioterapeutisk.

 • Benno Gøttsche
  Benno Gøttsche Fysioterapeut og Partner/Medejer i ProTreatment Albertslund

  Jeg har været en del af ProTreatment fra den spæde start tilbage i 2006. Jeg har været aktiv fodboldspiller på divisionsplan igennem flere år, og har gennem fodbolden fået interesse for faget.

 • Jonas Slott Andersen
  Jonas Slott Andersen Fysioterapeut og Partner/Medejer i ProTreatment Svinninge

  Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2015, og jeg har været en del af ProTreatment siden november 2014. Jeg har altid haft interesse for fitness og i særdeleshed for styrkeløft og løb, og jeg har i den forbindelse arbejdet som personlig træner i flere år.

 • Mikkel Nyander Ottesen
  Mikkel Nyander Ottesen Fysioterapeut

  Har selv spillet fodbold på eliteniveau, og igennem de sidste 7 år arbejdet med herre elitefodboldspillere på seniorplan og ungdomsspillere igennem DBU’s kvindefodbold.

 • Johannes Hultberg
  Johannes Hultberg Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet i 2014 hvorefter jeg fik arbejde i Protreatment. Jeg har en lang bagrund indenfor kampkunst specielt Shinson Hapkido som jeg har dyrket og undervist i de sidste 15 år.

 • Christian Smed
  Christian Smed Fysioterapeut

  Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2015, og deltager løbende i kurser for at videreudvikle mig inden for faget. Hele mit liv har jeg dyrket fodbold på eliteniveau, og jeg har en kæmpe interesse for stort set al sport. Jeg nyder dog at behandle og træne med alle slags mennesker – uanset om de dyrker sport eller ej.

 • Jakob Brøndsted Hovgaard
  Jakob Brøndsted Hovgaard Fysioterapeut

  Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut i januar 2018 fra Professionshøjskolen Metropol i København. Jeg har sideløbende med studiet arbejdet som fysisk træner og fysioterapeut i sportsklubber og haft studiejobs på private fysioterapiklinikker. Her har jeg fået en del tidlig erfaring inden for behandling af såvel akutte som kroniske smerter, og jeg haft ansvaret for holdtræning samt personlig træning.

 • Jimmy Brochmann
  Jimmy Brochmann Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra University College Nordjylland i Aalborg i januar 2017, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden, jeg blev uddannet.

 • Johannes Blak Madsen
  Johannes Blak Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol 2018, og jeg har været tilknyttet ProTreatment først under uddannelse og fuldtid som uddannet fysioterapeut siden februar 2018.

 • Nicklas Gorritzen
  Nicklas Gorritzen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCC Hillerød i 2017. Under min uddannelse har jeg arbejdet meget med sport gennem en fodboldklub og på en privatklinik.

 • Søren Madsen
  Søren Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i Esbjerg i 2010. Herefter jeg har arbejdet på klinik i Brønshøj, indtil jeg i februar 2017 kom til ProTreatment. Jeg har en bred erfaring med behandling og træning af mange forskellige patienttyper, og har forfinet mine teknikker og samlet ny viden for altid at kunne tilbyde patienten det mest kompetente behandlingsforløb.

 • Mette Kærsgaard Henriksen
  Mette Kærsgaard Henriksen Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2013 fra Professionshøjskolen Metropol, København, og jeg blev en del af ProTreatment i maj 2018. Siden studietiden har jeg arbejdet med elitesporten, hvor jeg igennem mange år blandt andet har været fysioterapeut for ligabadmintonholdet Team Skælskør-Slagelse og International Badminton Academy. 

 • Lene Støy
  Lene Støy Koncernsekretær
 • Nanna Jørgensen
  Nanna Jørgensen Sekretær
 • Jonathan Windfeld
  Jonathan Windfeld Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København og har ellers en baggrund inden for fodbold og løb. Jeg har igennem de seneste år – sideløbende med mit arbejde – været tilknyttet fodbold- og badmintonklubber på højt plan.

 • Maria Sabroe
  Maria Sabroe Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Albertslund

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i 2015 samt professionsbachelor i Ernæring & Sundhed med fysisk aktivitet som speciale fra 2011. Herudover har jeg tillægskurser i kinesiotape samt triggerpunkts-akupunktur. I september 2015 blev jeg tilknyttet som fysioterapeut i ProTreatment, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker.

 • Mette Schjoldager Truedsson
  Mette Schjoldager Truedsson Sekretær