Vi har den 1. juli 2020 overtaget BORG Fysioterapi Ålsgårde efter Dorte Borg. Klinikken hedder nu ProTreatment Ålsgårde.

Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Ålsgårde hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Ålsgårde er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Ålsgårde-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I ÅLSGÅRDE

ProTreatment Ålsgårde
Ålsgårdecentret 1, 1. sal
3140 Ålsgårde

Tlf.: 25 26 99 04
Mail: alsgarde@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT ÅLSGÅRDE

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 19.00.
Fredag: kl. 07.00 – 18.00.

Telefontider

Vores sekretær Tina sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I ÅLSGÅRDE

Book en tid ved klinikken i Ålsgårde. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
1 8.00 - 9.00
RYG
Niveau: mellm / højt
11.30 - 12.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
8.00 - 9.00
RYG
Niveau: højt
8.30 - 9.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
9.00 - 10.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
2 9.00 - 10.00
MOBILITY
Niveau: alle
14.15 - 15.50
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt
9.30 - 10.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
9.30 - 10.30
MOBILITY
Niveau: alle
10.30 - 11.30
SENIOR
Niveau: mellem / højt
3 10.00 - 11.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt
17.00 - 18.00
RYG
Niveau: mellem / højt
10.30 - 11.30
BALANCE / STYRKE
(NEURO)

Niveau: lavt
13.30 - 14.30
BASSIN-TRÆNING
Niveau: alle
13.30 - 14.30
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
4 11.00 - 12.00
PARKINSON
Niveau: mellem
18.00 - 19.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt
14.00 - 15.00
SENIOR
Niveau: mellem / højt
14.00 - 15.00
BASSIN-TRÆNING
Niveau: alle
5 12.30 - 13.30
BALANCE / STYRKE
(NEURO)

Niveau: lavt
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: lavt / mellem
6 15.00 - 16.00
BASSIN-TRÆNING
Niveau: alle
7 16.00 - 17.00
BASSIN-TRÆNING
Niveau: alle
8 16.30 - 17.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Ålsgårde har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Ålsgårde. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 17.30 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Ålsgårde

Fysioterapi i Ålsgårde

Vores fysioterapiklinik i Ålsgårde modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Ålsgårde kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Ålsgårde

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Ålsgårde kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Ålsgårde

Søger du idrætsterapi i Ålsgårde? Så skal du besøge vores klinik, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Ålsgårde: Mød teamet

 • Maria Sabroe
  Maria Sabroe Fysioterapeut og Partner/Medejer i Ålsgårde

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i 2015 samt professionsbachelor i Ernæring & Sundhed med fysisk aktivitet som speciale fra 2011. Herudover har jeg tillægskurser i kinesiotape samt triggerpunkts-akupunktur. I september 2015 blev jeg tilknyttet som fysioterapeut i ProTreatment, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker.

 • Thomas Høeg Sørensen
  Thomas Høeg Sørensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen UCC.
  Jeg har tidligere erfaring som fysioterapeut i en 2. divisions fodboldklub, hvor jeg har varetaget alt fra træning til behandlinger af spillere.

 • Peter Larsen
  Peter Larsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen UCC Hillerød. Herudover har jeg tillægskurser i triggerpunkts-akupunktur, samt jeg er uddannet lægeeksamineret sportsmassør. Jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker, og mine faglige hovedinteresser er manuel behandling, men også holdtræning, genoptræning, neurologi og stressrelaterede problematikker.

 • Malou Malihini
  Malou Malihini Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Professionshøjskolen UCC Nordsjælland, og jeg har arbejdet på klink lige siden.  Jeg har et bredt interesseområde inden for fysioterapi, og jeg varetager både holdtræning, individuelle- og hjemmebehandlinger. For mig er det vigtigt at se mennesket som en helhed, og jeg stræber efter, at man forlader behandlingen med en følelse af at være blevet set og hørt, samt inddraget i det videre behandlingsforløb.
  Jeg har suppleret min fysioterapeutuddannelse med kurser inden for Mulligan, GLAiD og hjernebaseret fysioterapi.

 • Mathias Jensen
  Mathias Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.  Jeg går meget op i at give mine patienter en professionel behandling og jeg prioriterer højt at kunne tilpasse mine behandlinger, så det rammer mine patienters individuelle problematikker. Jeg kan godt lide at arbejde med hele kroppen, og jeg har taget kurser inden for Z-health, som giver mig gode værktøjer til at kunne arbejde grundigt med hele kroppen. Jeg varetager mange forskellige problematikker, om det er på klinikken til individuel behandling, holdtræning eller i mine patienters egne hjem.

 • Lau Nikolajsen
  Lau Nikolajsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i Næstved, og jeg har siden da arbejdet på klinik i Ordrup og nu i Ålsgårde, hvor ProTreatment overtog klinikken i 2020. Jeg er udover fysioterapeut også lægeeksamineret sportsmassør, og jeg har taget kurser inden for ultralydsscanning og z-health.
  Jeg har bred erfaring med behandling og træning af mange forskellige skadesforløb, og jeg kan derfor tilbyde mine patienter relevante og kompetente behandlingsforløb.

 • Charlotte Nørremose
  Charlotte Nørremose Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut i Odense i 2008, og jeg har arbejdet en del med genoptræning af ortopædkirurgiske patienter efter knæ-, hofte- og rygoperation i kommunalt regi.
  Hos ProTreatment beskæftiger jeg mig med alle fysioterapeutiske problematikker.
  Jeg er udover fysioterapeut også uddannet lægeeksamineret massør, og jeg har basiskursus i akupunktur.

 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Tina Ohm
  Tina Ohm Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)