Vi har den 1. juli 2020 overtaget BORG Fysioterapi Ålsgårde efter Dorte Borg. Klinikken hedder nu ProTreatment Ålsgårde.

Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Ålsgårde hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Ålsgårde er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Ålsgårde-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I ÅLSGÅRDE

ProTreatment Ålsgårde
Ålsgårdecentret 1, 1. sal
3140 Ålsgårde

Tlf.: 25 26 99 04
Mail: alsgarde@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT ÅLSGÅRDE

Mandag – torsdag: kl. 08.00 – 19.00.
Fredag: kl. 08.00 – 15.00.

Telefontider

Vores sekretær Tina sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I ÅLSGÅRDe

Book en tid ved klinikken i Ålsgårde. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Ålsgårde har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Ålsgårde. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 17.30 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 288,53 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Ålsgårde

Fysioterapi i Ålsgårde

Vores fysioterapiklinik i Ålsgårde modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Ålsgårde kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Ålsgårde

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Ålsgårde kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Ålsgårde

Søger du idrætsterapi i Ålsgårde? Så skal du besøge vores klinik, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Ålsgårde: Mød teamet

 • Maria Sabroe
  Maria Sabroe Fysioterapeut og Daglig Leder/Partner i ProTreatment Ålsgårde

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i 2015 samt professionsbachelor i Ernæring & Sundhed med fysisk aktivitet som speciale fra 2011. Herudover har jeg tillægskurser i kinesiotape samt triggerpunkts-akupunktur. I september 2015 blev jeg tilknyttet som fysioterapeut i ProTreatment, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker.

 • Peter Larsen
  Peter Larsen Fysioterapeut
 • Malou Malihini
  Malou Malihini Fysioterapeut
 • Mathias Jensen
  Mathias Jensen Fysioterapeut
 • Lau Nikolajsen
  Lau Nikolajsen Fysioterapeut
 • Charlotte Nørremose
  Charlotte Nørremose Fysioterapeut
 • Tina Ohm
  Tina Ohm Ansvarshavende sekretær