Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Åbyhøj, hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Åbyhøj er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Åbyhøj-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I ÅBYHØJ

ProTreatment Åbyhøj
Silkeborgvej 202
8230 Åbyhøj

Tlf.: 22 22 51 01
Mail: abyhoj@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT ÅBYHØJ

Mandag – torsdag: kl. 08.00 – 18.00.
Fredag: kl. 08.00 – 15.30.

Telefontider

Vores sekretær Charlotte sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I ÅBYHØJ

Book en tid hos klinikken i Åbyhøj. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
2 8.45 - 9.45
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: alle
7.15 -7.55
VARMVANDSBASSIN
Niveau: alle
9.30-10.30
SUPERVISERET TRÆNING
Niveau: alle
8.30 - 9.30
FYSIO-PILATES
Niveau: alle
7.00 - 8.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt
3 10.00 - 11.00
SCLEROSE
Niveau: alle
7.55 - 8.35
VARMVANDSBASSIN
Niveau: alle
15.00-16.00
SUPERVISERET TRÆNING
Niveau: alle
15.00-16.00
SUPERVISERET TRÆNING
Niveau: alle
9.00 - 10.00
FYSIO-PILATES
Niveau: alle
4 11.00 - 11.45
APOLPEXI
Niveau: alle
8.35 - 9.15
VARMVANDSBASSIN
Niveau: alle
10.30 - 11.30
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
5 16.30 - 17.30
RYG
Niveau: højt
16.00 - 17.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Åbyhøj har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Åbyhøj. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Åbyhøj

Fysioterapi i Åbyhøj

Vores fysioterapiklinik i Åbyhøj modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Åbyhøj kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Åbyhøj kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Åbyhøj

Søger du idrætsterapi i Åbyhøj? Så skal du besøge vores klinik i Åbyhøj, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Mød teamet af fysioterapeuter i Åbyhøj

 • Nicklas Falkesgaard Pedersen
  Nicklas Falkesgaard Pedersen Fysioterapeut og Partner/Medejer i Aarhus (Aarhus C, Aarhus N og Åbyhøj)

  Jeg er uddannet i 2004, og har siden da arbejdet med fodboldspillere på eliteniveau i FCM og AGF. Grundet min baggrund som fodboldfysioterapeut, har jeg en naturlig interesse for idrætsrelaterede problematikker, og jeg er vant til de store krav, der stilles fra en utålmodig patient.

 • Jimmy Brochmann
  Jimmy Brochmann Fysioterapeut og Partner/Medejer i Aarhus (Aarhus C, Aarhus N og Åbyhøj)

  Jeg er uddannet fra University College Nordjylland i Aalborg i januar 2017, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden, jeg blev uddannet.

 • Sofie Risager
  Sofie Risager Fysioterapeut og Partner/Medejer i Aarhus (Aarhus C, Aarhus N og Åbyhøj)

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København i 2017, og jeg har arbejdet i ProTreatment lige siden.
  Jeg har erfaring og interesse inden for hele bevægeapparatet; så som overbelastningsskader, idrætsskader, akutte skader, kontorrelaterede skader, postoperative forløb og meget andet.

 • Morten Bonnez Olsen
  Morten Bonnez Olsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på to forskellige privat klinikker, inden jeg startede hos ProTreatment. Jeg begyndte at få interesse for kroppens funktioner og mekanismer ved skader og træning gennem håndbold; både som spiller og træner på eliteniveau.

 • Ruben Kristen Becker Feldborg
  Ruben Kristen Becker Feldborg Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Via University College i Aarhus, og jeg har siden arbejdet i det private ved tre forskellige klinikker i Aarhus. For at dygtiggøre mig yderligere har jeg taget efteruddannelse med fokus på lænden samt generelt tilegnet mig mere viden indenfor smerte-området.

 • Kirstine Sofie Ry Müller
  Kirstine Sofie Ry Müller Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UC Syd i Esbjerg, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden 2022. Som fysioterapeut lægger jeg vægt på mødet med det hele menneske, med fokus på at inddrage patienten i eget forløb og skabe forståelse for egen problematik.

 • Kristina Sommer
  Kristina Sommer Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA i Aarhus, og jeg har en cand.scient i idræt og sundhed. Jeg har tidligere arbejdet på private klinikker og været fysioterapeut for Skanderborg Håndbolds ligadamer i flere år. Jeg er tidligere professionel håndboldspiller i FC Midtjylland, og derigennem fik jeg interesse for kroppens funktioner, skadesmekanismer og træningsoptimering. I min fritid spiller jeg bl.a. tennis og løber, og jeg holder stadig af at bruge tid i håndboldhallen, nu som træner.

   

   

   

 • Kristine Flaskager Abildtrup
  Kristine Flaskager Abildtrup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Aarhus i 2012, og jeg har siden da arbejdet på klinikken i Åbyhøj.
  Min interesse inden for fysioterapi har jeg fået gennem mange år som aktiv håndboldspiller og ungdomstræner.

 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Charlotte Heller Kronborg Rytter
  Charlotte Heller Kronborg Rytter Ansvarshavende sekretær/Klinikansvarlig i Åbyhøj og Rønde
 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)