Fysioterapi Rønde

ProTreatment Rønde: Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Alle behandlere ved ProTreatment Rønde er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Herudover er alle vores fysioterapeuter håndplukkede, og vores behandlerteam i Rønde er nøje sammensat, da det for os er af afgørende betydning, at vi har de bedste og mest kompetente behandlere, der altid forstå at yde den bedste service og behandling til vores patienter.

Udover, at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour. Fælles for vores fysioterapeuter i Rønde er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

Kontakt

ProTreatment Rønde
Hovedgaden 40
8410 Rønde

Tlf.: 86 37 24 44
Mail: ronde@protreatment.dk

Åbningstider

For behandling:

Mandag – torsdag: kl. 07.30 – 19.00.
Fredag: kl. 07.30 – 16.00.

For træning:

Mandag – torsdag: kl. 07.30 – 20.00.
Fredag: kl. 07.30 – 18.00.
Lørdag og søndag: kl. 9.00 – 12.00.

Telefontider

Vores sekretærer sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

Praktisk information

Henvisning fra læge

ProTreatment Rønde har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Rønde. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 288,53 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Mød fysioterapeuterne i Rønde

 • Lasse Emil Munthe
  Lasse Emil Munthe Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Rønde

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus juni 2012, og jeg har arbejdet på klinik lige siden. Jeg startede i Rønde i september 2018 efter ønske om at komme tættere på min bopæl. Jeg bor i Thorsager med min kone som er sygeplejerske, min datter på 2 år og så venter vi en lille ny til marts 2020.

 • Martin Juel Jensen
  Martin Juel Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College, og jeg blev færdiguddannet i 2012. Jeg har siden da arbejdet på forskellige klinikker i Aarhus, men er nu hos Protreatment i Rønde, hvor jeg har været med fra overtagelsens begyndelse.

 • Julia Madsen
  Julia Madsen Fysioterapeut

  Jeg har 10 års erfaring som klinik fysioterapeut, og jeg har lært at se kroppen som en helhed, og det vil du opleve i mine behandlinger. 

 • Marie Harbo Kristoffersen
  Marie Harbo Kristoffersen Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet som fysioterapeut i januar 2010 fra Århus University College, og herudover så har jeg en bachelor i Idræt fra Århus og Københavns Universitet.
  Som fysioterapeut og bachelor i Idræt, har jeg stor erfaring med behandling og genoptræning af idrætsrelaterede skader. Derudover er mine hovedinteresser rygproblemer samt skulder- og nakkegener.

 • Camilla Hjortshøj
  Camilla Hjortshøj Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioteraoeut ved Via University College i Århus i 2010, og jeg har herefter arbejdet på klinik i Grenå, Kolind og nu i Rønde.
  Jeg har desuden arbejdet med socialpædagogisk indsats og vejledning som værkstedsleder på en Produktionsskole.

 • Lenette Bundgaard Laursen
  Lenette Bundgaard Laursen Instruktør
 • Sannie Godtfredsen
  Sannie Godtfredsen Instruktør
 • Oda Tørnkvist
  Oda Tørnkvist Instruktør
 • Trine Hansen
  Trine Hansen Instruktør
 • Mikkel Fink
  Mikkel Fink Instruktør
 • Tanja Krogh
  Tanja Krogh Instruktør
 • Susanne Rasmussen
  Susanne Rasmussen Sekretær