Forsikringer

Sundheds- og ulykkesforsikringer

Vi har aftale med mange forskellige forsikringsselskaber vedrørende sundheds- og ulykkesforsikringer, og du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om, hvorvidt vi også har aftale med dit forsikringsselskab.

Inden første behandling hos os er det vigtigt, at du har været i kontakt med dit forsikringsselskab, og fået tilsagn om, at de dækker udgifter til behandlingen. Er dine forsikringsforhold ikke afklaret ved første behandling, vil du selv skulle afholde omkostningen, indtil dine forsikringsforhold er på plads.

Trin for trin – procedure ved brug af forsikring:

  1. Undersøg om den ProTreatment-klinik hvor du ønsker behandling har et samarbejde med dit forsikringsselskab. Du kan kontakte os for svar herpå.
  2. Ved første konsultation: Medbring betalingsbetingelser fra dit forsikringsselskab, så vi kan få oprettet det under din betalingsprofil. Du skal også have styr på hvor mange behandlinger, du har fået tildelt. Dette skal fremgå af de papirer, du medbringer ved første konsultation.
  3. Ring til os hvis du er det mindste i tvivl!

Sygeforsikring ”danmark”

Er du medlem af sygeforsikring ”danmark” kan du også få tilskud herfra til dine behandlinger. Klik her for at læse mere om Sygeforsikring ”danmark”.