Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Rønde hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Rønde er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Rønde-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I RØNDE

ProTreatment Rønde
Hovedgaden 40
8410 Rønde

Tlf.: 86 37 24 44
Mail: ronde@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT RØNDE

For behandling:

Mandag – torsdag: kl. 07.30 – 19.00.
Fredag: kl. 07.30 – 16.00.

For træning:

Alle ugens dage: 05.00 – 23.00

Telefontider

Vores sekretær Susanne sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I RØNDE

Book en tid ved klinikken i Rønde. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Rønde har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Rønde. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 288,53 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Rønde

Fysioterapi i Rønde

Vores fysioterapiklinik i Rønde modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Rønde kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Rønde

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Rønde kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Rønde

Søger du idrætsterapi i Rønde? Så skal du besøge vores klinik i Rønde, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Rønde: Mød ProTreatment-teamet

 • Lasse Emil Munthe
  Lasse Emil Munthe Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Rønde

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus juni 2012, og jeg har arbejdet på klinik lige siden. Jeg startede i Rønde i september 2018 efter ønske om at komme tættere på min bopæl. Jeg bor i Thorsager med min kone som er sygeplejerske, min datter på 2 år og så venter vi en lille ny til marts 2020.

 • Martin Juel Jensen
  Martin Juel Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College, og jeg blev færdiguddannet i 2012. Jeg har siden da arbejdet på forskellige klinikker i Aarhus, men er nu hos Protreatment i Rønde, hvor jeg har været med fra overtagelsens begyndelse.

 • Marie Harbo Kristoffersen
  Marie Harbo Kristoffersen Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet som fysioterapeut i januar 2010 fra Århus University College, og herudover så har jeg en bachelor i Idræt fra Århus og Københavns Universitet.
  Som fysioterapeut og bachelor i Idræt, har jeg stor erfaring med behandling og genoptræning af idrætsrelaterede skader. Derudover er mine hovedinteresser rygproblemer samt skulder- og nakkegener.

 • Julia Madsen
  Julia Madsen Fysioterapeut

  Jeg har 10 års erfaring som klinik fysioterapeut, og jeg har lært at se kroppen som en helhed, og det vil du opleve i mine behandlinger. 

 • Camilla Hjortshøj
  Camilla Hjortshøj Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioteraoeut ved Via University College i Århus i 2010, og jeg har herefter arbejdet på klinik i Grenå, Kolind og nu i Rønde.
  Jeg har desuden arbejdet med socialpædagogisk indsats og vejledning som værkstedsleder på en Produktionsskole.

 • Lotte Renée Jensen
  Lotte Renée Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Via University College i Aarhus, og jeg har været tilknyttet ProTreatment lige siden.
  Som fysioterapeut arbejder jeg med diagnostisering og behandling af kroniske og akutte muskuloskeletale lidelser. Jeg arbejder med en bred patientgruppe; fra genoptræning af akutte patienter til patienter med langvarige og tilbagevendende smerter. Jeg har en bred interesse for hele kroppen. Hos mig bliver den manuelle behandling typisk suppleret af træning eller øvelser, som du bliver grundigt introduceret til. I min daglige praksis møder du en grundig og ambitiøs fysioterapeut, som tager udgangspunkt i dine behov.

 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Susanne Rasmussen
  Susanne Rasmussen Sekretær