Fysioterapi Nørresundby

Pr. 1. januar 2020 overtager vi Nørresundby Torv Fysioterapi, da vi har købt klinikken af Gorm Hansen.

 

ProTreatment Nørresundby (Aalborg): Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Alle behandlere ved ProTreatment Nørresundby (Aalborg) er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Herudover er alle vores fysioterapeuter håndplukkede, og vores behandlerteam i Aalborg er nøje sammensat, da det for os er af afgørende betydning, at vi har de bedste og mest kompetente behandlere, der altid forstå at yde den bedste service og behandling til vores patienter.

Udover, at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour. Fælles for vores fysioterapeuter i Nørresundby er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

Kontakt

ProTreatment Nørresundby (Aalborg)
Brotorvet 5
9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 12 09
Mail: norresundby@protreatment.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag: kl. 08.00 – 17.30.
Fredag: kl. 08.00 – 16.30.

Telefontider

Vores sekretær Lenette sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

Praktisk information

Henvisning fra læge

ProTreatment Nørresundby har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Nørresundby (Aalborg). Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 17.30 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 288,53 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Mød Nørresundby-teamet – Fysioterapeuter i Aalborg

 • Kurt Madsen
  Kurt Madsen Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Nørresundby
 • Lise Ehlert Larsen
  Lise Ehlert Larsen Fysioterapeut
 • Ghita Hermansen
  Ghita Hermansen Fysioterapeut
 • Anne Rosenkrantz Petersen
  Anne Rosenkrantz Petersen Fysioterapeut
 • Kasper Jensen
  Kasper Jensen Fysioterapeut
 • Tina Svane
  Tina Svane Fysioterapeut
 • Lenette Bak
  Lenette Bak Sekretær