PROTREATMENT JORCKS PASSAGE

Skindergade 31, 2. sal
1159 København K

Tlf.: 33 14 23 60
Mail: jorcks@protreatment.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00.
Fredag: kl. 07.00 – 18.00.
Lørdag: kl. 09.00 – 12.30.

Telefontider:
Vores sekretærer Camilla, Charlotte og Pia sidder klar til at modtage dit opkald mandag til og med torsdag fra kl. 08.00 – 12.00 og igen fra 12.30 til 15.00 og fredag fra 8.00 – 12.00 og igen fra 12.30 til 15.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

Ved tidsbestilling henviser vi til vores onlinebooking. Klik her.

Book tid

Ønsker du at booke en tid hos klinikken i Jorcks Passage (Kbh. K.)? Klik her.

Holdkalender

Ønsker du information om vores hold, så klik her for holdbeskrivelse.

Holdkalenderen kommer snart!

Henvisning fra læge

ProTreatment Jorcks Passage har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen ved at klikke her.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Jorcks Passage (Kbh. K). Klik her for at læse mere.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 16.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 160,00 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Personale

Alle ProTreatments behandlere er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Herudover er alle vores fysioterapeuter håndplukkede, og vores behandlerteam er nøje sammensat, da det for os er af afgørende betydning, at vi har de bedste og mest kompetente behandlere, der altid forstå at yde den bedste service og behandling til vores patienter.

Udover, at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour.
Fælles for alle vores fysioterapeuter er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

Personer

 • Gustav Jarl Emborg
  Gustav Jarl Emborg Fysioterapeut

  Jeg har været fysioterapeut siden 2013, hvor jeg blev uddannet fra PH Metropol i København, hvor jeg også er født og opvokset. Jeg har arbejdet i ProTreatment siden juni 2018, og før det var jeg en del af klinikken Jorcks Studio, som ProTreatment købte.

 • Thomas Falbe Hansen
  Thomas Falbe Hansen Fysioterapeut
 • Mette Busch Petersen
  Mette Busch Petersen Fysioterapeut

  I min behandling vægter jeg aktiv lytning højt, da jeg ønsker at tilrettelægge den bedst mulige behandling for at opnå det mål, jeg sætter sammen med min patient. Fra tidligere arbejdserfaring har jeg en god indsigt i knæ, fod, og ankelproblematikker.

 • Kion Funk
  Kion Funk Studerende
 • Camilla Brock Fischer
  Camilla Brock Fischer Sekretær
 • Malene Holm Røgen
  Malene Holm Røgen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol, København 2012. Jeg har været tilknyttet ProTreatment Jorcks Passage siden juni 2018. Inden da arbejdede jeg hos Jorcks Studio. I 2016 valgte jeg, at supplere min baggrund som fysioterapeut med en kandidat i Idræt & Sundhed, som jeg afsluttede i juni 2018. 

 • Jacob Strynø
  Jacob Strynø Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København og har før mit arbejde hos ProTreatment arbejdet hos Jorcks Studio siden 2014. På klinikken ser jeg alle typer af patienter med både muskuloskeletale- og neurologiske lidelser. 

 • Christian Smed
  Christian Smed Fysioterapeut

  Jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2015, og deltager løbende i kurser for at videreudvikle mig inden for faget. Hele mit liv har jeg dyrket fodbold på eliteniveau, og jeg har en kæmpe interesse for stort set al sport. Jeg nyder dog at behandle og træne med alle slags mennesker – uanset om de dyrker sport eller ej.

 • Sophie Gerdøe Vilen
  Sophie Gerdøe Vilen Studerende
 • Frederik Frost Lauersen
  Frederik Frost Lauersen Studerende
 • Charlotte Dagnoli Baadh
  Charlotte Dagnoli Baadh Sekretær
 • Laura Maria Langkjær
  Laura Maria Langkjær Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCC i Hillerød. I min behandling, lægger jeg stor vægt på at tilpasse denne til den enkeltes behov og udgangspunkt. Jeg anser behandlingen som et samarbejde, hvor begge parter deltager aktivt og engageret.

 • Aske Utne
  Aske Utne Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut på Professionshøjskolen i Holstebro i 2014, og jeg har arbejdet som privat praktiserende fysioterapeut lige siden.

 • Kristiane Engdahl Leth
  Kristiane Engdahl Leth Studerende
 • Louise Gregersen
  Louise Gregersen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut i januar 2017 fra University College Sjælland i Roskilde, og har været en del af ProTreatment siden juni 2017.
  Jeg har altid haft interesse for sport, specielt fodbold, som jeg har spillet i godt og vel 15 år.

 • Søren Madsen
  Søren Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i Esbjerg i 2010. Herefter jeg har arbejdet på klinik i Brønshøj, indtil jeg i februar 2017 kom til ProTreatment. Jeg har en bred erfaring med behandling og træning af mange forskellige patienttyper, og har forfinet mine teknikker og samlet ny viden for altid at kunne tilbyde patienten det mest kompetente behandlingsforløb.

 • Sidsel Lysholm Hansen
  Sidsel Lysholm Hansen Fysioterapeut

  Jeg begyndte i ProTreatment i juni 2018 efter at have været ansat i “jorcks studio”, som blev købt af ProTreatment.
  Jeg har tidligere dyrket basket på højt plan, og jeg har boet i de franske alper hvor jeg stod meget på ski.

 • Laura Vest
  Laura Vest Studerende
 • Thomas Axtoft Iversen
  Thomas Axtoft Iversen Massør
 • Niklas Dissing
  Niklas Dissing Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i 2015, og jeg har siden da arbejdet som fysioterapeut. Udover mit arbejde som fysioterapeut så læser jeg medicin på Københavns Universitet.

 • Finn Egeberg Nielsen
  Finn Egeberg Nielsen Fysioterapeut
 • Pia Falk
  Pia Falk Sekretær og Økonomiansvarlig
 • Michelle Dick Storm
  Michelle Dick Storm Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København. Før mit arbejde hos ProTreatment arbejdede jeg fra 2014 i Jorcks Studio, som ProTreatment købte i 2018.

   

   

 • Mathias Randrup-Thomsen
  Mathias Randrup-Thomsen Studerende