Vi har pr. 1. oktober 2020 overtaget FYSNYK i Nykøbing Sjælland efter Kirsten Julie Hansen. Klinikken hedder nu ProTreatment Nykøbing Sjælland.

Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Nykøbing Sjælland, hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Nykøbing Sjælland er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Nykøbing Sjælland-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

Kontakt fysioterapeuterne i Nykøbing Sjælland

ProTreatment Nykøbing Sjælland ApS
Holsts Have 6
4500 Nykøbing Sjælland

Tlf.: 59 91 24 77
Mail: nykobingsj@protreatment.dk

Åbningstider for ProTreatment Nykøbing Sjælland

Mandag: 8:00 – 16:30
Tirsdag: 8:00 – 19:00
Onsdag: 8:00 – 16:00
Torsdag: 8:00 – 19:00
Fredag: 8:00 – 15:00

Weekend/Helligdage: Lukket

Telefontider

Vores sekretærer Rikke og Karina sidder klar til at modtage dit opkald mandag-fredag 09.00-12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarerbesked eller sendes mail.

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Nykøbing Sjælland har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Nykøbing Sjælland. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 297,40 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarerbesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarerbesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Nykøbing Sjælland

Fysioterapi i Nykøbing Sjælland

Vores fysioterapiklinik i Nykøbing Sjælland modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Nykøbing Sjælland kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Nykøbing Sjælland

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Nykøbing Sjælland kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Nykøbing Sjælland

Søger du idrætsterapi i Nykøbing Sjælland og omegn? Så skal du besøge vores klinik i Nykøbing Sjælland, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Nykøbing Sjælland: Mød teamet

Udover at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour. Fælles for vores fysioterapeuter i Tinglev er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

 • Troels Grarup
  Troels Grarup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet på Skodsborg Fysioterapeutskole i 1994, og jeg har arbejdet på klinik lige siden. Min vej ind i fysioterapien gik via mit arbejde som personlig træner og min store interesse for styrketræning. Jeg har altid været fascineret af, hvordan kroppen fungerer, og hvad kombinationen af behandling og den rette træning kan udrette.

 • Tine Anne Olsen
  Tine Anne Olsen Fysioterapeut

  Tine Anne Olsen, Fysioterapeut
  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i København i 2007, og jeg har lige siden arbejdet her på klinikken i Nykøbing Sj. Jeg elsker mit fag og har en bred erfaring med mange forskellige problematikker i hele bevægeapparatet i form af individuel behandling, holdtræning og hjemmebesøg.

 • Maria Ørbæk Ahlmann Petersen
  Maria Ørbæk Ahlmann Petersen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt, og jeg har lige siden da arbejdet på klinik, hvor jeg har beskæftiget mig med alt fra kroniske smerter, hovedpiner, svimmelhed, gigtsygdomme, generelle kompensatoriske problematikker til arbejds- og sportsskader, men min spidskompetence ligger inden for ryg- og bækkensmerter samt nakkehovedpine og akupunktur. Det jeg elsker ved at arbejde på klinik er muligheden for at følge patienten fra start til slut med grundig samtale, undersøgelse, skræddersyet behandling og træning.

 • Jacob Mathias Nielsen
  Jacob Mathias Nielsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon. Gennem mit arbejde på klinik har jeg beskæftiget mig med en bred vifte af problematikker; alt fra spændingshovedpine, skulderskader og kroniske rygsmerter til ankelforvridninger, slidgigt og balanceproblemer.

 • Karina Pedersen
  Karina Pedersen Sekretær
 • Louise Kjeldergaard Bille
  Louise Kjeldergaard Bille Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Svinninge, Nykøbing Sj. og Regstrup

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense i januar 2017, og jeg har været en del af ProTreatment siden august 2018. Inden ProTreatment arbejdede jeg i en specialrådgivning som specialiserede sig inden for børn og unge med en række forskellige funktionsnedsættelser.

 • Rikke Viekær
  Rikke Viekær Ansvarshavende sekretær/Klinikansvarlig i Svinninge og Nykøbing Sj.
 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Susie Borregaard
  Susie Borregaard Telefonomstillingen og Ansvarshavende Sekretær/Klinikansvarlig i Regstrup