Patienthistorier

Pæne ord fra atleter og patienter

[… unikke …]

Hos Protreatment har jeg gennem flere skadesforløb kunnet få behandling, genoptræning og aktiv forebyggelse som jeg ikke har kunnet få andre steder i Danmark. Thomas har erfaring og færdigheder som er unikke inden for hans profession.

Lars Eller // Ishockeyspiller[… blev jeg klar til kamp …]

Jeg begyndte at bruge ProTreatment for godt 6 år siden, hvor jeg løb ind i en stor baglårsskade, der kunne have holdt mig ude resten af sæsonen. Men med behandling og træning af Thomas Jørgensen og resten af hans hold, blev jeg klar til kamp på 4 uger! Jeg har siden da brugt ProTreatment, når jeg løber ind i en skade og bruger dem også i off season for at bygge på og optimere tingene, inden en ny sæson starter.

Andreas Bjelland // Fodboldspiller Brentford F.C.


[… begynde at se og mærke fremgang …]

Jeg blev introduceret for Protreatment, da jeg pådrog mig en knæskade, der hindrede mig i at spille håndbold.
Med ugentlige behandlinger og intensive træningspas, kunne jeg hurtigt begynde at se og mærke fremgang. I dag er jeg tilbage på håndboldbanen, med et velfungerende knæ og er samtidig blevet bevidst om, hvor vigtig god træning er.

Jeg vil til en hver tid bruge Protreatment, selv ved de mindste problemer. De får de varmeste anbefalinger fra mig.

Emily Baunsgaards // Håndboldspiller Sønderjyske håndbold


[… styr på skaden …]

Efter tre måneder med et dårligt baglår, der havde holdt mig udenfor håndboldbanen, fik jeg i samarbejde med Nicklas fra Protreatment Aarhus styr på skaden.
På én enkelt uge fandt Nicklas frem til årsagen til skaden, løsnet op i diverse strukturer og koordineret min træning, samt mængden af denne.
Efter en uge var jeg igen i gang med håndboldtræningen, og med den rette behandling efterfølgende undgik vi tilbagefald.
Mit gode samarbejde med Nicklas var afgørende for at jeg kom tilbage til håndboldbanen, efter en længere periode på sidelinien.

Anne Sofie Hjort // Håndboldspiller i Randers HK


[… tilbage i fuld vigør …]

Jeg havde kæmpet med en skade i ryggen i et par år, og var egentlig kørt træt i fodbold.
Jeg gik fast til kiropraktor, men efter halvandet år var der ingen fremgang, og jeg spillede stadig med smerter.
Jeg blev enig med mig selv om at give det en sidste chance, og i min søgen efter en kompetent behandler, faldt jeg over Protreatment Aarhus.
Jeg kom med mit problem til Nicklas, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel, og kunne træne uden smerter.
Jeg begyndte i et forløb hos Protreatment, med intensiv træning og behandling, og jeg er nu tilbage i fuld vigør, og kan deltage i alle træninger og spille kampe, uden at skulle tænke på kroppens tilstand.

Hos Protreatment har jeg oplevet en effekt efter hver behandling, uanset hvilket problem jeg er kommet med.

Hvis du er ved at miste håbet og motivationen, så anbefaler jeg at du lige kigger forbi Protreatment.

Mathias Rosenørn // Fodboldspiller Brabrand IF


[… ikke oplevet fysiske problemer, som Thomas Jørgensen ikke har kunnet løse …]

Man spiller desværre ikke fodbold på højt niveau i 20 år uden skader og her har ProTreatment været min 12-mand. Jeg har endnu ikke oplevet fysiske problemer, som Thomas Jørgensen ikke har kunnet løse for mig.
Efter mit karrierestop, er virkeligheden en anden for mig. Aktivitetsniveauet er stadig højt og skader opstår fra tid til anden men viljen til at hjælpe fra Protreatments side, er stadig den samme. Jeg er hyppig gæst i Dragør, ikke kun i forbindelse med behandling eller tilrettelæggelse af træningsforløb, men også for at benytte de fantastiske faciliteter der er. Det gælder både gym, tennis og specielt padel. Derudover er der altid god stemning og et smil på læben.

Lars Jacobsen // Tidligere professionel fodboldspiller


[… hjalp mig gennem dette helvede …]

Jeg stiftede første gang bekendtskab med Protreatment i Svinninge tilbage i 2011, hvor jeg fik en håndboldskade i venstre knæ. Jeg tog kontakt til Protreatment, da jeg gennem andre havde hørt meget godt om firmaet og holdte de til i Svinninge, hvor jeg selv bor.

Jeg kom derned og kom i behandling hos Mikkel efter min knæoperation, som dengang var i Svinninge afdelingen. Han gjorde hurtig fremgang på alle former med mit knæ, og deres holdtræning hjalp mig gevaldigt, dette kan klart anbefales. Vi fik i fællesskab has på skaden, og jeg begyndte at spille håndbold igen, og jeg var over ud lykkelig for dette.

Desværre i foråret 2012, blev jeg ramt af en arbejdsulykke, hvor jeg væltede med en minigaver, som desværre røg ned over mit knæ. Dette krævede en operation, og der havde jeg allerede taget kontakt til Mikkel og Protreatment, da jeg vidste jeg behøvede genoptræning. Efter operationen kom jeg derned, Mikkel og jeg kunne desværre hurtigt konkludere, at operationen ikke havde hjulpet specielt, for alt vi prøvede hjalp ikke. Protreatment skrev et dokument for mig, hvor de beskrev alt hvad de så og det hjalp mig, så jeg kunne blive opereret igen.

Dette forsatte desværre i meget lang tid, i mellem tiden var Jonas kommet til Protreatment i Svinninge og jeg begyndte at bruge både Jonas og Mikkel. Min skade irriterede mig, så meget at jeg nåede igennem 4 operationer, før lægerne ramte rigtigt. Jeg var selv ved at miste modet, men Mikkel og Jonas blev ved med at presse mig. Gav mig tips til træning, samt masser af behandling. Selv da behandlingen ophørte, fortsatte vores samarbejde med min genoptræning derhjemme, vi havde alle 3 samme holdning at skaden ikke skulle stoppe mit aktive liv som jeg elsker.

I 2016, kom dagen hvor vi blev enige om at jeg skulle prøve og spille håndbold igen, da vi følte jeg var klar. Jeg erfarede desværre hurtigt, at jeg ikke kunne det samme efter den lange pause, samt alle de vrid ikke var sundt for mine knæ. Men var stadigvæk fast besluttet på at jeg skulle lave noget, skaden skulle ikke ødelægge det for mig. Jeg begyndte derfor at løbe trail, og minsandten det kunne mine knæ godt holde til, underlaget og forskellighederne gør at jeg faktisk får trænet mine knæ. Så jeg satte mig selv 2 mål: Jeg vil gennemføre UltraTrail løbet UTMB i Frankrig på 170 km, og bestige/klatre Seven Summits. Seven Summits er de 7 højeste tinder på de 7 kontinenter.

I forbindelse med disse projekter, vidste jeg med det samme at jeg skulle bruge nogen kompetente fysioterapeuter og med masser af erfaring. Jeg tog derfor kontakt til Protreatment og Mikkel og Jonas, de var friske med det samme. Det er jeg så taknemmelig for, da jeg ikke kunne se andre hjælpe mig. De kender hele min skadeshistorik og hjalp mig gennem dette helvede, uden Protreatment havde jeg aldrig stået her, stærkere end nogensinde.

Jeg kan kun klart anbefale Protreatment til andre, jeg har kun mødt venlige og imødekomne mennesker. Fysioterapeuter som vil gøre en forskel, og så gør forskellen, de stiller sig ikke tilfredse med en halv løsning, nej de bliver ved og hjælper dig gennem hele dit forløb. Jeg har selv prøvet andre steder i min tid, men for mig er der de andre fysioterapeuter og så er der Protreatment, som bare levere hver gang. Tak for at hjælpe mig og få mig i gang igen.

Casper Thusholt Larsen // UltraTrailRunner – Mountaineer


[…  rykket mig mere på én måned end jeg har det sidste halve år …]

Jeg spiller 1. divisions fodbold i VSK. Jeg blev knæskadet i august 2016, og har herefter brugt resten af 2016 på genoptræning m.m. med egen fysioterapeut samt knæhold via forsikringen

Efter at være startet op hos ProTreatment har jeg rykket mig mere på én måned end jeg har det sidste halve år, og jeg er nu forhåbentlig klar til at starte stille op med fodbold igen. Jeg følte mig “tryg” fra dag 1, og der er til hver træning fokus på individuelle behov og niveauer.

Træningen er på et højt og professionelt niveau med vanvittig kompetente instruktører. Nicklas har gjort/gør en stor forskel med sine kompetencer inden for både behandling og træning, og netop kombinationen af behandling og udfordrende træning har gjort den store forskel for mig

Dorte Nissen


[… virkelig en god støtte i hele forløbet …]

Efter jeg havde døjet med en meget slem lyskeskade i cirka 3 måneder, der var så slem at bare det at gå i hverdagen gjorde ondt, blev jeg så desperat og søgte efter nye metoder og behandlingsmuligheder. Faktisk fandt jeg ProTreatment på Google. Der kunne jeg se, at mange anbefalede ProTreatment, heriblandt landsholdsspilleren, Simon Kjær.
Så jeg tog gennem en fire måneders periode fra Jylland til Dragør for at få behandling. (Det var inden der var en afdeling i Aarhus.)

Det var tydeligt at mærke at lige meget hvilken behandler jeg kom ind til, så var de virkelig oprigtige interesserede i min skade og i min historie. Det var rart at mærke, at der ikke var forskel på mig og de store sportsstjerner, som også kom der. Her kunne jeg virkelig mærke, at jeg fik en personlig behandling og træning, med fokus på lige netop mit problem, hvor jeg ved andre fysioterapeuter bare fik de samme klassiske øvelser.

ProTreatment har ikke bare hjulpet mig fysisk gennem min skade, men også psykisk under forløbet fra genoptræning på briksen til at kunne spille fodbold igen. Her var det også mentalt hårdt at komme tilbage, men de var virkelig en god støtte i hele forløbet.

Jeg har lært en masse øvelser gennem mit forløb med ProTreatment både i Dragør men også senest i Aarhus, og det har været med til, at jeg igen kan spille fodbold uden problemer.
Jeg kan kun anbefale ProTreatment, lige meget om man er sportsudøver eller har en skade fra fx sit arbejde. Jeg vil til hver en tid selv vælge ProTreatment, fordi jeg ved de kan hjælpe mig.

Kasper Kempel


[… for første gang troede jeg på der var håb …]

Jeg fik anbefalet Protreatment af en god ven, han sagde ’at Protreatment med garanti kunne hjælpe mig’. Jeg har i over 3 måneder haft smerter i min skulder og spist alt for mange piller for at komme igennem dagen og mine træninger. Jeg har prøvet alt, massør, akupunktur, fysioterapi, kiropraktor og ultralydsscanning uden resultat.

Fra første møde med Protreatment, kunne jeg mærke at jeg var i professionelle og kompetente hænder. Første konsultation var der sat en time af til, så der var god tid til både at snakke om historik og symptomer, der blev testet igennem, og der blev, som jeg ikke har oplevet tidligere hos en fys, behandlet. Og allerede første dag, blev der sat en diagnose, noget ingen andre har kunne. Jeg er hos en anden fysioterapeut bare blevet sendt hjem med øvelser, uden at vide hvad der er/kunne være galt.

Jeg var lettet, da jeg forlod klinikken, for første gang troede jeg på der var håb for helbredelse og blive smertefri. Jeg har siden fået 3 behandlinger, og jeg tager ikke længere piller for smerterne. Vi er ikke i mål endnu, men det er jeg ikke i tvivl om vi nok skal komme sammen.

Jeg vil helt sikkert anbefale Protreatment til alle, de har stor ekspertise og erfaringer og man kan mærke de virkelig gerne vil hjælpe dig. Protreatment kan bare noget ingen andre kan.

Denise Bach Lund


[… Jeg er så taknemlig for at slippe for smerter …]

Efter i længere tid at have haft smerter i hofte/ben og på Valdemar blevet anbefalet at få skiftet hoften, er jeg så heldig at min læge henviser mig til Protreatment i Svinninge. Her finder min fysioterapeut hurtig ud af mine muskler (ischias/iliopsoas) bl.a. var meget stramme og en mistanke om spinalstenose opstod også. Dette blev bekræftet ved scanning og kort efter blev jeg opereret. Efter genoptræning i det offentlige system – hvilket var spil af tid og penge – genoptog jeg behandling og rygtræning hos Protreatment i Svinninge. Der har jeg fået den hjælp til øvelser som passer til mig. Jeg er så taknemlig for at slippe for smerter i mit ben – førhen kunne jeg ikke lægge belastning på højre ben, hvilket besværliggjorde min hverdag, da jeg bor i hus med trapper. Jeg har det indtryk, at alle fysioterapeuterne “er der for deres patienter” og er gode til at sparre med hinanden – man mærker en god stemning. Jeg har anbefalet Protreatment til flere af mine bekendt

Birgit Marie Madsen


[… I har hjulpet ham videre …]

Der stod, at I tilbød genoptræning, på Jeres vinduer.
Vi var ude efter god træning til Leif, min mand. Han fik i oktober 2015 en blodprop i hjernen og er ramt i sin venstre side.
Han blev udskrevet fra sygehuset midt i januar 2016. Vi er rigtig glade for den træning, han får fra fysioterapeuten, hos Jer. Hun er god til at holde ham i gang, for det er han ikke selv så god til. Leif går bedre efter han er startet på at træne hos Jer.
Leifs tidligere forløb (fra oktober til december 2016) var ikke godt for ham. Der var ingen til at holde ham i gang.
I har hjulpet ham videre ved at give ham en god træning og skubbe lidt til ham.
Nu har han gået hos Jer i 13 måneder, og han bliver ved så længe, det kan lade sig gøre.
Vi er begge to glade for at komme hos Jer. I er altid hjælpsomme og i godt humør.

Bente og Leif Sørensen


[… Protreatment er exceptionel …]

Jeg kom til Protreatment med hvad der viste sig at være en kompliceret bicepsruptur.
Det var en ubehagelig periode hvor jeg følte at jeg stod meget alene i det offentlige system.
Men det var kun til jeg kom første gang hos Protreatment. Her fik jeg tryghed for at jeg fik det behandlingsforløb, som jeg havde brug for.
Denne tryghed bygger i virkeligheden på to elementer:
1. Faglige behandlings kompetencer
2. Omsorg for patienter
Protreatment er exceptionel på begge punkter. Jeg har virkelig følt mig taget godt hånd om og behandlingerne har altid skabt fremgang i mit forløb.
Det endte med en operation, men med Sørens og Thomas hjælp er jeg kommet mig meget hurtigere end lægerne forventede.

Jesper Wendt


[… og jeg glæder mig altid til at komme igen næste gang …]

Jeg heder Jesper og er håndværker. Da jeg bor i Slangerup har jeg brugt ProTreatment Slangerup. Som ansat ved jernbanen og elektriker, sker det at der opstår skader ved løfte arbejde i ryg og knæ. Da jeg i 2013 fik sygdommen sclerose, lå det mig ikke så fjernt at gå til genoptræning hos Protreatment. Da jeg startede i 2013 kunne jeg dårligt gå. Det er blevet meget bedre siden. Efter et særligt tilrettelagt program har jeg nu en gang ugentligt vedligeholdelsestræning. Det betyder, at jeg hver tirsdag er jeg på et hold med individuelle øvelser. Jeg starter med 30 minutters opvarmning derefter balanceøvelser, også af 30 minutters varighed. Balance øvelserne kan godt umiddelbart virke monotone, men det er tilsyneladende det der hjælper. Gentagelser hjælper hjernen til at huske at holde balancen – om man så må sige. Bagefter laver jeg øvelser, der har karakter af styrketræning. Ikke så jeg bliver et ordentligt brød, men igen øvelser og gentagelser som er god medicin for det, som jeg går og bøvler med. Yderligere er jeg på klinikken et par timer en dag i løbet af ugen for at træne. Vi har en god kemi på holdet og jeg glæder mig altid til at komme igen næste gang.

Jesper Bruun


ProTreatment – behandling der hjælper!

Vi har som familie igennem flere år haft glæde af at komme hos ProTreatment. Vi har opnået positive resultater, hver gang! Senest har vi, Helle og Kim Niebling haft glæde af Karina. Karina er super god og har for os gjort en forskel. Knæholdet er på 1,5 timer, det lyder af lang tid, men tiden flyver i Karinas selskab!

Kim Niebling


[… meget professionel og omsorgsfuld behandling …]

Min søn William på 9 år, som er elitegymnast, havde fået en skade i baglåret til en springtræning i efteråret. Efter flere besøg hos en lokal fysioterapeut, som ikke kunne afhjælpe smerten eller forbedre skaden, kom vi til ProTreatment i Herlev. William gennemgik et genoptræningsforløb hos Christian Busch med både behandling, træning og øvelser han skulle lave derhjemme. William fik en meget professionel og omsorgsfuld behandling med kommunikation og øvelser på hans niveau. William er i dag skadefri og kan springe på eliteplan igen.

Carina Gyring Gravesen


Ros til Protreatment

Jeg var den uheldige helt, der blev skadet i en fodbold kamp. Jeg gik all in og fik revet korsbånd, menisken og et ledbånd over. Ja hele knæet var bare en omgang mos. Jeg blev opereret og kom til fysioterapi, hvor jeg gik i 4 måneder. Dog uden nogen former for bedring i knæet. Efter at havde været til et tjek på Gildhøj privathospital (hvor jeg blev opereret) blev jeg anbefalet at gå hos Protreatment. Det er nok den bedste anbefaling, jeg har fået i mit liv.

Jeg startede op i Protreatment i Dragør, og her kunne jeg mærke forbedringer efter kort tid.

Desværre måtte jeg ty til endnu en knæoperation. Efter operationen kunne jeg kører videre med fysioterapi og træning i Protreatment Albertslund (det passede bedre med min arbejdsplads lokation). Jeg fik Karina som fysioterapeut og jeg kunne mærke, at jeg fik professionel behandling. Karina er både fysioterapeut og træner på knæhold.

Behandlingen hos Karina gjorde, at jeg kunne mærke forbedringer. Jeg blev lyttet til, og der var stor forståelse over mine frustrationer. Der kom gode ideer til hvordan vi kunne komme i mål.

Jeg tror det er meget normalt, at man lige tester sin fysioterapeuts tålmodighed af. Lidt ala børn, der lige skal se hvor langt de kan gå over grænsen. Jeg fandt dog hurtigt ud af, det er mig selv det gik ud over. Dette skulle jeg igennem et par gange.  jeg blev stædig og mente, at jeg da snildt kunne hoppe og danse som i gamle dage. Det kan tage tid, at blive klog på sin skade. Det er meget vigtigt, at man har en fysioterapeut som kan forstå denne opførsel, men som også får sat en stopper for det. Hvilket der blev gjort i mit tilfælde og  jeg har lært dette: Det er til stor gavn for en selv, at man lytter til sin fysioterapeut ?

Da jeg kører en del pga. mit arbejde, så er det en stor fordel at Protreatment har flere lokationer. Jeg har været i Dragør, Albertslund og Slangerup og alle 3 steder er jeg blevet mødt med professionel behandling.

Knætræning med Karina er hårdt, men er du vimmer det har en god effekt. Det er ikke kun til folk med knæproblemer. Der har også været folk med hofte og andre issues. Alle store som små har rost denne træning til skyerne – trods den giver en del sved på panden. Vi starter op med en halvtimes knæopvarmning. Den næste time, trænes hver en muskel. Jo stærkere din krop er, jo mindre belaster du et område såsom knæende. Karina har øjne i nakken ( SO BE AWARE ) hun ser seriøst alt. Så hvis man lige prøver at fise den af, så kan jeg love det bliver opdaget. Men dette gør også, at man føler sig i de sikreste hænder. For hvis du laver en øvelse forkert, så kan du være sikker på, det bliver opdaget og rettet. Og det er jo hvad det hele går ud på. Nemlig at forbedre ens holdning og ændre ens skade og skavanker, så det gavner resten af ens fremtid.

Jeg er super glad for den behandling og træning jeg får hos Protreatment.

Mia Gravensten


[… Nu kan jeg gå som før, og jeg kan løbe …]

Den 2. maj 2015 vågnede jeg uden bevægelse i nakken og stærke smerter, Hos min egen læge blev jeg medicinsk behandlet, herunder med blokader og jeg fik også akupunktur – intet hjalp!

Jeg fik en henvisning til ProTreatment i Albertslund, hvor min behandler blev Natasha Byrnak, som efter måneders professionelt arbejde gav mig min førlighed tilbage. Efter hendes eget udsagt havde hun sjældent set så svært et tilfælde. Jeg skylder hende mere end tak!
Desværre har jeg, siden jeg var 53 år (jeg er i dag 74 år) lidt af slidgigt i højre hofte, hvilket fysioterapeut Johannes Hultberg bekræftede, da jeg fik ham som behandler. Johannes påbegyndte sin behandling af slidgigten, en behandling, der krævede mange kræfter af ham.

Da jeg startede behandlingen kunne jeg fx ikke løfte benet, så jeg kunne så støttebenet på min cykel ned, jeg havde svært ved at gå og jeg havde nattesmerter.
Nu kan jeg gå som før, og jeg kan løbe, så jeg er stor tilhænger af fysioterapi. Både Natasha og Johannes har tilmed givet mig ”værktøjer” i form af øvelser til selvbehandling.

Susanne


[… Som jeg ser det er der fysioterapeuter og så er der Protreatments fysioterapeuter …]

Allerede fra første gang jeg kom hos Protreatment, var jeg ikke i tvivl om, at her arbejdede noget mennesker som havde en kæmpe ekspertise indenfor Deres fag.

De gør hele forskellen med Deres store viden, Deres oprigtige interesse i de problemer man kommer med, De hjælper, vejleder og giver indsigt og øvelser til hvordan man bedst kommer sine skader/smerter til livs.

De følger en og klæder en på til at komme videre.

Jeg har før prøvet andre fysioterapeuter, bl.a. i forbindelse med en løbeskade. Her fik jeg at vide, at jeg skulle lægge løbeskoene på hylden. Der var ikke noget at gøre. Jeg vil ikke komme til at løbe igen…!!!!

Herfra kontaktede jeg for første gang Protreatment. Og efter behandlinger, genoptræning og en god dialog med Protreatments behandlere, er jeg atter tilbage i løbeskoene. De ser mulighederne frem for begrænsningerne.

Som jeg ser det er der fysioterapeuter og så er der Protreatments fysioterapeuter, og jeg vil aldrig tøve med at anbefale dem, de kan det ekstra som man ikke får andre steder.

Anja Offersen


[… Lige pludselig var der mere at grine af …]

Jeg startede hos Protreatment for ca. 1 år siden. Det gik, mildest talt, ikke særligt godt. Specielt når jeg tænker tilbage på, at jeg havde brugt 1 års tid et andet sted. Må nok sige, at håbet om en nogenlunde bevægelighed så småt var ved at svinde.

Efter første gang hos Protreatment, følte jeg, det var et godt sted. Jeg følte mig velkommen, og personalet, var glade og imødekommende. En plan blev aftalt, så det var jo bare at komme i ga ng.

Så skulle der skiftes personale, orlov, og jeg skulle på hold., Det lød, i mine ører, ikke godt, men du godeste. Lige pludselig var der mere at grine af, og bevægeligheden begyndte så småt at vende tilbage.

Og nu, efter 1 års tid, er det blevet meget meget bedre. Glæder mig til hver gang jeg skal afsted, og håber, at komme der i meget lang tid endnu.

Jeg er en, som generelt, taler med mange mennesker, og har talt med mange af de andre klienter, som kommer hos Protreatment, og generelt, er alle glade og tilfredse med stedet. Man kan jo heller ikke være andet. Jeg anbefaler gerne stedet til alle, som gider høre på mig, og det er med stor glæde og positivitet i stemmen, at jeg kan sige: super sted, god behandling, glade og positive personaler, og sidst, glade og positive brugere.

Tina Jensen