Vi har den 1. maj 2021 overtaget BORG Fysioterapi Regstrup efter Dorte Borg. Klinikken hedder nu ProTreatment Regstrup.

Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Regstrup, hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Regstrup er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Regstrup-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I REGSTRUP

ProTreatment Regstrup
Gl. Skovvej 158
4420 Regstrup

Tlf.: 73 70 99 04
Mail: regstrup@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT REGSTRUP

Mandag – torsdag kl. 8-19
Fredag kl. 8-15

Telefontider

Vores sekretær Susie sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Regstrup har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Regstrup. Klik her for at læse mere om forsikring.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 297,40 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Regstrup

Fysioterapi i Regstrup

Vores fysioterapiklinik i Regstrup modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Regstrup kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Regstrup

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Regstrup kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Regstrup

Søger du idrætsterapi i Regstrup? Så skal du besøge vores klinik i Regstrup, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Regstrup: Mød ProTreatment-teamet

 • Thomas Jørgensen
  Thomas Jørgensen Fysioterapeut, Stifter og Ejer af ProTreatment

  Jeg er uddannet fysioterapeut i 2002. Jeg har siden taget en hel del øvrige uddannelser inden for rehabilitering og sportsmedicin både nationalt og internationalt, og jeg anser derfor heller ikke min tilgang til behandling og rehabilitering som typisk fysioterapeutisk.

 • Benno Gøttsche
  Benno Gøttsche Fysioterapeut og Partner/Medejer i Albertslund (Kanalgaden og Stationsporten)

  Jeg har været en del af ProTreatment fra den spæde start tilbage i 2006. Jeg har været aktiv fodboldspiller på divisionsplan igennem flere år, og har gennem fodbolden fået interesse for faget.

 • Nicklas Falkesgaard Pedersen
  Nicklas Falkesgaard Pedersen Fysioterapeut og Partner/Medejer i Åbyhøj

  Jeg er uddannet i 2004, og har siden da arbejdet med fodboldspillere på eliteniveau i FCM og AGF. Grundet min baggrund som fodboldfysioterapeut, har jeg en naturlig interesse for idrætsrelaterede problematikker, og jeg er vant til de store krav, der stilles fra en utålmodig patient.

 • Jonas Slott Andersen
  Jonas Slott Andersen Fysioterapeut og Partner/Medejer i Svinninge

  Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2015, og jeg har været en del af ProTreatment siden november 2014. Jeg har altid haft interesse for fitness og i særdeleshed for styrkeløft og løb, og jeg har i den forbindelse arbejdet som personlig træner i flere år.

 • Kristiane Engdahl Leth
  Kristiane Engdahl Leth Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og i min optik er ansvaret for bedst mulig behandling af dig min første prioritet.

 • Mikkel Nyander Ottesen
  Mikkel Nyander Ottesen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Ålsgårde

  Har selv spillet fodbold på eliteniveau, og igennem de sidste 7 år arbejdet med herre elitefodboldspillere på seniorplan og ungdomsspillere igennem DBU’s kvindefodbold.

 • Maria Sabroe
  Maria Sabroe Fysioterapeut og Partner/Medejer i Ålsgårde og Klinikansvarlig i Slangerup

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i 2015 samt professionsbachelor i Ernæring & Sundhed med fysisk aktivitet som speciale fra 2011. Herudover har jeg tillægskurser i kinesiotape samt triggerpunkts-akupunktur. I september 2015 blev jeg tilknyttet som fysioterapeut i ProTreatment, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker.

 • Natasha Byrnak
  Natasha Byrnak Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Svinninge

  Jeg er uddannet fysioterapeut i 2013, og blev umiddelbart herefter tilknyttet ProTreatment.
  Jeg har spillet fodbold siden jeg var 10 år, og jeg har altid haft en generel interesse for træning og sundhed.

 • Christian Smed
  Christian Smed Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og deltager løbende i kurser for at videreudvikle mig inden for faget. Hele mit liv har jeg dyrket fodbold på eliteniveau, og jeg har en kæmpe interesse for stort set al sport. Jeg nyder dog at behandle og træne med alle slags mennesker – uanset om de dyrker sport eller ej.

 • Jimmy Brochmann
  Jimmy Brochmann Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Herlev

  Jeg er uddannet fra University College Nordjylland i Aalborg i januar 2017, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden, jeg blev uddannet.

 • Malene Moos
  Malene Moos Fysioterapeut

  Jeg har været en del af ProTreatment siden marts 2012, hvor det tidligere “Slangerup Fysioterapi og Træning”, min daværende arbejdsplads, blev købt af ProTreatment. Jeg har altid været inkarneret løber, men ynder også fitnesstræning.

 • Sofie Risager
  Sofie Risager Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Herlev

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol. Jeg startede med at arbejde hos Protreatment i juni 2017, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for problematikker inden for det muskuloskeletale område.

 • Søren Madsen
  Søren Madsen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i Esbjerg i 2010. Herefter jeg har arbejdet på klinik i Brønshøj, indtil jeg i februar 2017 kom til ProTreatment. Jeg har en bred erfaring med behandling og træning af mange forskellige patienttyper, og har forfinet mine teknikker og samlet ny viden for altid at kunne tilbyde patienten det mest kompetente behandlingsforløb.

 • Lasse Emil Munthe
  Lasse Emil Munthe Fysioterapeut og Klinikansvarlig Rønde

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus juni 2012, og jeg har arbejdet på klinik lige siden. Jeg startede i Rønde i september 2018 efter ønske om at komme tættere på min bopæl. Jeg bor i Thorsager med min kone som er sygeplejerske, min datter på 2 år og så venter vi en lille ny til marts 2020.

 • Kasper Jensen
  Kasper Jensen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Nørresundby

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt (UCL). Inden jeg startede i ProTreatment har jeg arbejdet på privatklinik i Svendborg, og jeg har også arbejdet med borgere med demens, først i Horsens Kommunes demensteam, og efterfølgende i Mariagerfjord Kommune.
  I perioden 2017 til 2019 var jeg fysioterapeut for et amerikansk football hold i Odense (Odense Badgers), men stoppede med det i forbindelse med, at jeg i sommeren 2019 flyttede tilbage til Aalborg, hvor jeg oprindeligt kommer fra.

 • Anne Rosenkrantz Petersen
  Anne Rosenkrantz Petersen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Nørresundby

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCSyd, og jeg har arbejdet på klinik siden da, og jeg blev en del af ProTreatment ved årsskiftet 19/20. Jeg har en bred vifte af erfaring med forskellige problematikker i bevægeapparatet.
  Jeg har efter endt uddanelse taget yderligere kurser for at dygtiggøre mig inden for mit fagområde. Nogle af mine kompetencer ligger inden for forskellige rygproblematikker, hvor jeg blandt andet også har videreuddannet mig med kurser omhandlende undersøgelse af og behandlingsstrategier for diskusprolaps og nerverodstryk for både nakke og lænderyg.

 • Lykke Christensen
  Lykke Christensen Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Tinglev

  Jeg fik min uddannelse som fysioterapeut på UCL i Odense i 2017. Jeg har siden da arbejdet på klinik; først på en klinik i Tønder og herefter på klinikken i Tinglev. Derudover har jeg arbejdet som hjælper ved ridefysioterapien i Tinglev.
  Jeg har en bred erfaring med mange forskellige problematikker. Mit primære interesseområde ligger inden for rygbehandling. I mit arbejde varetager jeg individuel behandling og træning, holdtræning og hjemmebehandlinger. For at blive en endnu bedre fysioterapeut deltager jeg løbende i relevante kurser. 

 • Johannes Blak Madsen
  Johannes Blak Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol , og jeg har været tilknyttet ProTreatment først under uddannelse og fuldtid som uddannet fysioterapeut.

 • Maria Specht
  Maria Specht Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Albertslund (Kanalgaden og Stationsporten)

  Jeg blev uddannet i sommeren 2013 fra professionshøjskolen Metropol, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden juni 2016. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet kortvarigt i kommunalt regi gennem Sundhedscenter Tårnby med base på et af kommunens plejehjem. Jeg har desuden, efter endt uddannelse, tilegnet mig pædagogiske erfaringer og metoder, som jeg anvender i mit daglige arbejde.

 • Jakob Brøndsted Hovgaard
  Jakob Brøndsted Hovgaard Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København. Jeg har sideløbende med studiet arbejdet som fysisk træner og fysioterapeut i sportsklubber og haft studiejobs på private fysioterapiklinikker. Her har jeg fået en del tidlig erfaring inden for behandling af såvel akutte som kroniske smerter, og jeg haft ansvaret for holdtræning samt personlig træning.

 • Nicklas Gorritzen
  Nicklas Gorritzen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCC i Hillerød. Jeg startede i ProTreatment i 2017.
  Jeg er tilknyttet både vores klinik i Slangerup og i Dragør.

 • Nikolaj Lund Mortensen
  Nikolaj Lund Mortensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut i januar 2013 i Roskilde, og jeg har været en del af ProTreatment siden klinikken i Albertslund åbnede. 

 • Martin Juel Jensen
  Martin Juel Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College, og jeg blev færdiguddannet i 2012. Jeg har siden da arbejdet på forskellige klinikker i Aarhus, men er nu hos Protreatment i Rønde, hvor jeg har været med fra overtagelsens begyndelse.

 • Thomas Høeg Sørensen
  Thomas Høeg Sørensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen UCC.
  Jeg har tidligere erfaring som fysioterapeut i en 2. divisions fodboldklub, hvor jeg har varetaget alt fra træning til behandlinger af spillere.

 • Christian Busch
  Christian Busch Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCC Nordsjælland. Jeg har gennem hele mit liv haft en naturlig interesse for idræt, og har bl.a. spillet ishockey og fodbold i mange år. Jeg kender til frustrationen over at være skadet, og sportsskader er en af mine største interesseområder.

 • Louise Gregersen
  Louise Gregersen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Sjælland i Roskilde, og jeg har været en del af ProTreatment siden 2017.
  Jeg har altid haft interesse for sport, specielt fodbold, som jeg har spillet i godt og vel 15 år.

 • Maiken Gjerløv
  Maiken Gjerløv Fysioterapeut

  Jeg begyndte hos ProTreatment i februar 2015, efter endt uddannelse. Jeg har dyrket en del gymnastik samt svømning på konkurrenceplan, og det var her igennem, at interessen for faget begyndte.

 • Mette Kærsgaard Henriksen
  Mette Kærsgaard Henriksen Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2013 fra Professionshøjskolen Metropol, København, og jeg blev en del af ProTreatment i maj 2018. Siden studietiden har jeg arbejdet med elitesporten, hvor jeg igennem mange år blandt andet har været fysioterapeut for ligabadmintonholdet Team Skælskør-Slagelse og International Badminton Academy. 

 • Niklas Dissing
  Niklas Dissing Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i 2015, og jeg har siden da arbejdet som fysioterapeut. Udover mit arbejde som fysioterapeut så læser jeg medicin på Københavns Universitet.

 • Frederik Lindgren Marquart
  Frederik Lindgren Marquart Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole Campus Nordsjælland. Oprindeligt er jeg født og opvokset på Bornholm, men jeg flyttede til Hillerød for at forfølge min drøm om at blive fysioterapeut.

   

 • Kion Funk
  Kion Funk Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har siden 2018 været tilknyttet ProTreatment.
  Jeg har altid haft stor interesse for sport, hvor specielt fodbold er min helt store passion. Jeg har det meste af mit liv spillet fodbold og gør det stadigvæk, hvorfor mit møde med forskellige fysioterapeuter og interessen for faget er opstået den vej igennem. Udover fodbold bruger jeg også min fritid på styrketræning, herunder funktionel og tung styrketræning.

 • Louise Kjeldergaard Bille
  Louise Kjeldergaard Bille Fysioterapeut og Klinikansvarlig i Svinninge, Nykøbing Sj. og Regstrup

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense i januar 2017, og jeg har været en del af ProTreatment siden august 2018. Inden ProTreatment arbejdede jeg i en specialrådgivning som specialiserede sig inden for børn og unge med en række forskellige funktionsnedsættelser.

 • Simone Bjørn Elsgaard
  Simone Bjørn Elsgaard Fysioterapeut

  Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, Campus Nordsjælland.
  Min interesse for fysioterapi har jeg bl.a. fra en baggrund som fodboldspiller.

 • Morten Lilholm Olsen
  Morten Lilholm Olsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på to forskellige privat klinikker, inden jeg startede hos ProTreatment. Jeg begyndte at få interesse for kroppens funktioner og mekanismer ved skader og træning gennem håndbold; både som spiller og træner på eliteniveau.

 • Maja Hallum
  Maja Hallum Fysioterapeut

  Det motiverer mig at hjælpe andre mennesker til at få det bedre gennem skræddersyede behandlingsforløb og god dialog. Netop dette er, hvad jeg til dagligt laver hos ProTreatment, hvor jeg behandler alt fra rygskader til tennisalbuer.

  [/bg_collapse]
 • Philip Julich Lihme
  Philip Julich Lihme Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i København, og jeg har været en del af ProTreatment siden december 2018. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet i kommunalt regi på døgnrehabilitering.

 • Mads Rem
  Mads Rem Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.

 • Sara Mohr Henriksen
  Sara Mohr Henriksen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns professionshøjskole. Drivkraften for mig inden for det fysioterapeutiske felt og mit arbejde er, at jeg herigennem kan hjælpe patienter til en bedre hverdag.

 • Ibrahim Khaled Badran
  Ibrahim Khaled Badran Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg blev tilknyttet ProTreatment herefter.
  Jeg har spillet fodbold de fleste år af mit liv, og jeg spiller stadig fodbold på eliteniveau og futsal på A-landsholdet.

 • Julia Madsen
  Julia Madsen Fysioterapeut

  Jeg har 10 års erfaring som klinik fysioterapeut, og jeg har lært at se kroppen som en helhed, og det vil du opleve i mine behandlinger. 

 • Sofie Balleby Cramon
  Sofie Balleby Cramon Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har siden 2019 været tilknyttet ProTreatment, hvor jeg har varetaget massage, personlig træning og holdtræning under min studietid.

  Jeg blev i 2017 uddannet lærer, men i oktober 2016 pådrog jeg mig, efter 18 år som fodboldspiller, en korssbåndsskade i fodbold, som ændrede min hverdag drastisk for en lang periode. Jeg har på egen krop oplevet, hvordan det er at være begrænset i funktionsevne og heraf erfaret hvordan dette kan påvirke livskvalitet og hverdagsglæde.

 • Mikkel Kærsgaard Henriksen
  Mikkel Kærsgaard Henriksen Fysioterapeut og Klinikansvarlig

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Proffessionshøjskolen Metropol, og jeg har siden endt uddannelse arbejdet som selvstændig fysioterapeut med sundhedsforsikring, private og på firmaordninger.

 • Mathias Bungi Johnson Larsen
  Mathias Bungi Johnson Larsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns professionshøjskole Metropol. Sideløbende med min uddannelse har jeg i tre år været tilknyttet FCK’s akademi som primær skadesbehandler samt været i praktik og arbejde hos Superliga holdet – derigennem har jeg erhvervet en del viden og erfaring inden for behandling af sportsskader og lidelser i det muskuloskeletale-system.

 • Thomas Kelstrup
  Thomas Kelstrup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Fysioterapeutskolen i 2001. Kroppen har altid fascineret mig. Dette og motivationen til at afhjælpe mennesker smerte og ubehag ved fysisk brug af kroppen, er dét, der stadig driver mig i dag.

 • Ghita Hermansen
  Ghita Hermansen Fysioterapeut

  Min første ansættelse var som ene fysioterapeut, hvor jeg havde tilknytning til 5 plejehjem i Dronninglund Kommune. Herefter arbejdede jeg i nogle år deltids på Aalborg Sygehus Nord samtidig med klinikarbejdet i Nørresundby.
  På sygehuset var jeg tilknyttet henholdsvis reumatologisk afd., barselsafdelingen, gynækologisk afdeling samt afdelingen for brystopererede. Dette arbejde har givet god erfaring inden for nævnte områder og har bevirket, at jeg på klinikken har arbejdet meget med kvinder med graviditetsrelaterende smerter samt gynækologiske problematikker, herunder bækkenbundstræning fx i forbindelse med inkontinens eller underlivssmerter.

 • Tina Svane
  Tina Svane Fysioterapeut

  Jeg har været ansat her på klinikken, siden jeg blev uddannet i 1991, og er nu blevet en del af ProTreatment efter overtagelsen af klinikken i 2020.

  Jeg har løbende bredt efteruddannet mig så mine kompetencer inden for fysioterapi spænder bredt. Jeg er bl.a. eksamineret Credential i MDT, kaldet Mckenzie konceptet (Certified in mechanial diagnosis and therapy), som anvendes til personer med ryg- og nakkesmerter med og uden udstråling til ben og arme, og herudover varetager jeg ULRUS (Udvidet lænderyg undersøgelser og behandling) her på klinikken under Region Nordjylland.

 • Lise Ehlert Larsen
  Lise Ehlert Larsen Fysioterapeut

  Jeg behandler en bred vifte af patienter, men mine primære opgaver er behandling/træning til patienter med genoptræningsplaner og til ældre på hjemmebehandlinger.

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCN – Aalborg i januar 2016. Efterfølgende har jeg arbejdet i den private sektor med en bred vifte af patientgrupper. Jeg har været på klinikken siden december 2017.

 • Julie Frydendahl Petersen
  Julie Frydendahl Petersen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Jeg har igennem studietiden haft studiejob som træningsterapeut i en forening med henblik på at træne og vedligeholde deltagernes fysiske funktionsniveau. Jobbet holder mig stadig beskæftiget en gang om ugen ved siden af mit job i ProTreatment.
  Jeg har altid haft en stor interesse for menneskekroppens anatomi og hvordan forebyggende træning kan afhjælpe skader i bevægeapparatet.

 • Peter Larsen
  Peter Larsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen UCC Hillerød. Herudover har jeg tillægskurser i triggerpunkts-akupunktur, samt jeg er uddannet lægeeksamineret sportsmassør. Jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker, og mine faglige hovedinteresser er manuel behandling, men også holdtræning, genoptræning, neurologi og stressrelaterede problematikker.

 • Malou Malihini
  Malou Malihini Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Professionshøjskolen UCC Nordsjælland, og jeg har arbejdet på klink lige siden.  Jeg har et bredt interesseområde inden for fysioterapi, og jeg varetager både holdtræning, individuelle- og hjemmebehandlinger. For mig er det vigtigt at se mennesket som en helhed, og jeg stræber efter, at man forlader behandlingen med en følelse af at være blevet set og hørt, samt inddraget i det videre behandlingsforløb.
  Jeg har suppleret min fysioterapeutuddannelse med kurser inden for Mulligan, GLAiD og hjernebaseret fysioterapi.

 • Mathias Jensen
  Mathias Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.  Jeg går meget op i at give mine patienter en professionel behandling og jeg prioriterer højt at kunne tilpasse mine behandlinger, så det rammer mine patienters individuelle problematikker. Jeg kan godt lide at arbejde med hele kroppen, og jeg har taget kurser inden for Z-health, som giver mig gode værktøjer til at kunne arbejde grundigt med hele kroppen. Jeg varetager mange forskellige problematikker, om det er på klinikken til individuel behandling, holdtræning eller i mine patienters egne hjem.

 • Lau Nikolajsen
  Lau Nikolajsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i Næstved, og jeg har siden da arbejdet på klinik i Ordrup og nu i Ålsgårde, hvor ProTreatment overtog klinikken i 2020. Jeg er udover fysioterapeut også lægeeksamineret sportsmassør, og jeg har taget kurser inden for ultralydsscanning og z-health.
  Jeg har bred erfaring med behandling og træning af mange forskellige skadesforløb, og jeg kan derfor tilbyde mine patienter relevante og kompetente behandlingsforløb.

 • Charlotte Nørremose
  Charlotte Nørremose Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut i Odense i 2008, og jeg har arbejdet en del med genoptræning af ortopædkirurgiske patienter efter knæ-, hofte- og rygoperation i kommunalt regi.
  Hos ProTreatment beskæftiger jeg mig med alle fysioterapeutiske problematikker.
  Jeg er udover fysioterapeut også uddannet lægeeksamineret massør, og jeg har basiskursus i akupunktur.

 • Lotte Renée Jensen
  Lotte Renée Jensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Via University College i Aarhus, og jeg har været tilknyttet ProTreatment lige siden.
  Som fysioterapeut arbejder jeg med diagnostisering og behandling af kroniske og akutte muskuloskeletale lidelser. Jeg arbejder med en bred patientgruppe; fra genoptræning af akutte patienter til patienter med langvarige og tilbagevendende smerter. Jeg har en bred interesse for hele kroppen. Hos mig bliver den manuelle behandling typisk suppleret af træning eller øvelser, som du bliver grundigt introduceret til. I min daglige praksis møder du en grundig og ambitiøs fysioterapeut, som tager udgangspunkt i dine behov.

 • Simon Kirkbak
  Simon Kirkbak Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense. Siden jeg afsluttede min uddannelse, har jeg arbejdet som behandler og fysisk træner for OB seniorafdeling samt arbejdet på klinik i Odense, inden jeg startede i ProTreatment.

 • Tjalfe Villads Holmquist
  Tjalfe Villads Holmquist Fysioterapeut / SoMe-koordinator

  Jeg er uddannet fysioterapeut og elsker detektivarbejdet i at finde frem til årsagen bag lige præcis din problemstilling. For mig er den gode behandling, at mine patienter føler sig lyttet til, samt at de får den faglige ekspertise og skræddersyede behandling, der passer til dem.

 • Kristine Dyrehave
  Kristine Dyrehave Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra UC SYD Campus Haderslev i januar 2014. Efter endt uddannelsen har jeg arbejdet som selvstændigt konsulent hos Falck Healthcare, har efterfølgende prøvet at være i Sygehusregi og endte med at være fysioterapeut med passion for fysioterapi i den private sektor.
  Jeg har altid haft fokus på den enkelte patient og er fokuseret på at styrke og forebygge den enkelte patients fysiske og psykiske ressourcer. Det er overordentlige vigtigt for mig i mit arbejde at være medvirkende til at styrke den enkeltes patients bevidsthed om egen krop, samt at skabe aktivitet og en motiverende hverdag for den enkelte patient.

 • Mikkel Skov Norinder
  Mikkel Skov Norinder Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCSyd i Esbjerg. I mit virke som fysioterapeut arbejder jeg med mange forskellige problematikker særligt vedrørende skulder og ryg – både opererede og ikke-opererede. Mine interesser spænder dog vidt, og jeg sætter en stor ære i faglig udvikling. En af mine prioriteter er at få mine patienter ud af deres ”kasser”, så disse bliver behandlet som en person og ikke en diagnose, og derfor er det vigtigt for mig altid at sætte mig grundigt ind i mine patienters historie og aktuelle problemstillinger, så vi sammen kan få tilpasset et individuelt og personligt forløb.

 • Troels Grarup
  Troels Grarup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet på Skodsborg Fysioterapeutskole i 1994, og jeg har arbejdet på klinik lige siden. Min vej ind i fysioterapien gik via mit arbejde som personlig træner og min store interesse for styrketræning. Jeg har altid været fascineret af, hvordan kroppen fungerer, og hvad kombinationen af behandling og den rette træning kan udrette.

 • Tine Anne Olsen
  Tine Anne Olsen Fysioterapeut

  Tine Anne Olsen, Fysioterapeut
  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i København i 2007, og jeg har lige siden arbejdet her på klinikken i Nykøbing Sj. Jeg elsker mit fag og har en bred erfaring med mange forskellige problematikker i hele bevægeapparatet i form af individuel behandling, holdtræning og hjemmebesøg.

 • Maria Ørbæk Ahlmann Petersen
  Maria Ørbæk Ahlmann Petersen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt, og jeg har lige siden da arbejdet på klinik, hvor jeg har beskæftiget mig med alt fra kroniske smerter, hovedpiner, svimmelhed, gigtsygdomme, generelle kompensatoriske problematikker til arbejds- og sportsskader, men min spidskompetence ligger inden for ryg- og bækkensmerter samt nakkehovedpine og akupunktur. Det jeg elsker ved at arbejde på klinik er muligheden for at følge patienten fra start til slut med grundig samtale, undersøgelse, skræddersyet behandling og træning.

 • Jacob Mathias Nielsen
  Jacob Mathias Nielsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon. Gennem mit arbejde på klinik har jeg beskæftiget mig med en bred vifte af problematikker; alt fra spændingshovedpine, skulderskader og kroniske rygsmerter til ankelforvridninger, slidgigt og balanceproblemer.

 • Karina Pedersen
  Karina Pedersen Sekretær
 • Philip Bollerup-Lindenborg
  Philip Bollerup-Lindenborg Fysioterapeut

  Jeg er opvokset i Australien og Singapore, og jeg har derigennem tilegnet mig en stort interesse og indsigt i forskellighed blandt kultur og mennesker. Dette betyder også, at jeg har en veludviklet omstillingsevne og er naturlig nysgerrig for mine omgivelser, og jeg synes, at det er enormt vigtigt at skabe forståelse og tillid mellem patient og behandler. Det er af stor betydning for mig, at jeg ser og behandler den person, som står overfor mig som helhed.

 • Malene Svane
  Malene Svane Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og herudover har jeg en bachelor i idræt, som jeg har suppleret med viden omkring idrætsskader og træningsfysiologi.

 • Victor Cordes
  Victor Cordes Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har arbejdet som fysisk træner siden 2013.

  Min interesse for fysioterapien stammer tilbage fra min tid som kampsportsudøver, hvor fysioterapien var med til at afhjælpe skader og sørge for, at vi bedst muligt forebyggede skader.

 • Nikolaj Ali Madsen
  Nikolaj Ali Madsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus. Jeg har sideløbende med studiet været aktiv som massør for et motorsportsteam under 24 timers-løb, handicapmedhjælper og spinningsinstruktør. Dette var tre vidt forskellige grene af fysioterapien med hver deres gode værdier, som har givet mig en stærk alsidighed.
  Jeg har tidligere været elitegymnast, og jeg kender i den grad til, hvordan det er at have en skavank og frustrationen forbundet hermed. Men det var faktisk også i disse perioder, at min interesse for kroppen opstod.

 • Julie Lund Niekrenz
  Julie Lund Niekrenz Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og blev en del af ProTreatment i april 2021. Jeg har inden da arbejdet som fysioterapeut i Psykiatrien, hvor jeg har beskæftiget mig med at hjælpe patienter med kropslige symptomer på deres psykiske lidelse. Jeg arbejdede også med smerteproblematikker og regulering i nervesystemet. Derudover har jeg stor erfaring med gang- og løbeproblematikker.

 • Rasmus Vigsø Møller
  Rasmus Vigsø Møller Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus, og har, inden jeg startede i ProTreatment, været en del af sundhedsstaben i Randers FC, hvor jeg varetog diagnosticering, behandling og genoptræning af ungdomsspillere. Her har jeg tilegnet mig stærke kompetencer inden for sportsfysioterapi.

 • Lotte Bak Buskbjerg
  Lotte Bak Buskbjerg Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland, og jeg har, inden jeg kom til ProTreatment, arbejdet på klinik i Hjørring og Dronninglund. Jeg behandler patienter i alle aldre, hvor jeg med afsæt i videreuddannelse bl.a. behandler spædbørn med forskellige problematikker. Herudover har jeg en stor interesse for almen fysioterapi og sportsfysioterapi.
  Jeg har gennem min personlige passion for og erfaring med mange forskellige sportsgrene altid været betaget af, hvordan kroppen fungerer, og hvad der skal til for at skabe forbedring.
  Jeg er kreativ og engageret i mit arbejde, og jeg sætter stort fokus på den gode, tillidsfulde relation til patienter og deres pårørende.

 • Ruben Kristen Becker Feldborg
  Ruben Kristen Becker Feldborg Fysioterapeut
 • Maria Nissine Lykke Hansen
  Maria Nissine Lykke Hansen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UC Syd Haderslev. Jeg har erfaring med en bred vifte af patienter, men mit interesseområde ligger inden for børn og unge. I mit arbejde vedtager jeg holdtræninger, individuelle træninger og behandlinger samt hjemmebehandlinger. En af mine kompetencer er at se det hele menneske i stedet for deres diagnose eller henvisningsårsag.

 • Amalie Uldall Bengtsson
  Amalie Uldall Bengtsson Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus. Jeg er en glad, smilende og energisk person, som ser frem til at hjælpe dig. Som fysioterapeut beskæftiger jeg mig med hele kroppen og alle aldersgrupper. Jeg møder dig lige der, hvor du er, uanset om du befinder dig i den akutte eller kroniske fase, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din problemstilling.

 • Lisa Hammelev Korsgaard
  Lisa Hammelev Korsgaard Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen i Esbjerg, og sideløbende med studiet arbejdede jeg som massør og holdinstruktør hos en privat fysioterapiklinik og i kommunalt regi. gennem dette arbejde har jeg tilegnet mig erfaring inden for både manuel behandling og holdtræning. I mit arbejde varetager jeg individuel behandling og træning og holdtræning. Mit primære interesseområde ligger inden for børne- og ungeområdet samt før-, under- og eftergraviditetsgener.

 • Martin Kronborg
  Martin Kronborg Fysioterapeut
 • Khushbu Yaqubi
  Khushbu Yaqubi Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns professionshøjskole. Jeg har været tilknyttet ProTreatment siden overtagelsen af klinikken i Regstrup 2021.

 • Benjamin Lukas Glahn Warlo
  Benjamin Lukas Glahn Warlo Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Københavns Professionshøjskole, og blev straks herefter tilknyttet ProTreatment.
  Som fysioterapeut finder jeg stor motivation i mødet med det enkelte menneske – og i fællesskab arbejde for at opnå de individuelle mål for behandlingen.

 • Frederik Frost Engdahl
  Frederik Frost Engdahl Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har siden 2017 været tilknyttet ProTreatment med arbejde i flere af kædens klinikker. Jeg har generelt en stor interesse for hele det fysioterapeutiske felt, men særligt for problematikker inden for nakke, ryg/lænderyg, hofte, lyske og knæ.

   

 • Jan Carlos Børm Møller Hansen
  Jan Carlos Børm Møller Hansen Fysioterapeut
 • Julie Henriette Hansen
  Julie Henriette Hansen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde, og jeg har været en del af ProTreatment siden septemper 2021. Jeg har spillet fodbold i 13 år og det var gennem fodbolden, at interessen for sport, kroppens anatomi og funktion opstod.

 • Annemette Grønholt Christiansen
  Annemette Grønholt Christiansen Fysioterapeut
 • Mathilde Skovgaard Larsen
  Mathilde Skovgaard Larsen Fysioterapeut

  Siden jeg gik i folkeskolen, har jeg vidst, at jeg ville uddanne mig til fysioterapeut. Fysioterapi handler nemlig for mig om at hjælpe dig til øget livskvalitet ved enten at hjælpe dig tilbage fra en skade, vedligeholde dit funktionsniveau eller optimere dit fysiske funktionsniveau. Kommunikation er en vigtig faktor for mig, og du vil derfor altid blive mødt med et smil og et åbent sind, hvor kommunikationen vil foregå på et ligeværdigt plan.

 • Celine Schytt
  Celine Schytt Fysioterapeut

  Jeg har altid været interesseret i kroppen både i træningsmæssig sammenhæng, men også rent anatomisk ifm. hvad kroppen er i stand til. Min grundlæggende interesse for at afhjælpe problematikker i bevægeapparatet gennem en kropslig tilgang er vokset dagligt i takt med, at min viden er blevet øget gennem min uddannelse og behandlingsforløb med patienter.

 • René Søndergaard Gimm
  René Søndergaard Gimm Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus. Jeg er en frisk og imødekommende mand, der ønsker at skabe et trygt og tillidsfuldt behandlingsforløb for dig – uanset hvilken skade eller hvilke udfordringer, du kommer på klinikken med.
  Et behandlingsforløb hos mig tager udgangspunkt i dig, din smertebeskrivelse og de efterfølgende undersøgelser, jeg laver. Herfra vil vi sammen forsøge at lægge en plan, så du kan blive dine smerter kvit og finde tilbage i en hverdag uden smerter.

 • Kristine Flaskager Abildtrup
  Kristine Flaskager Abildtrup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Aarhus i 2012, og jeg har siden da arbejdet på klinikken i Åbyhøj.
  Min interesse inden for fysioterapi har jeg fået gennem mange år som aktiv håndboldspiller og ungdomstræner.

 • Julie Larsen
  Julie Larsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol, og har været tilknyttet ProTreatment siden 2018. Jeg trives bedst i en aktiv hverdag, og er specielt glad for fodbold, som jeg har spillet i mange år.

 • Thomas Falbe Hansen
  Thomas Falbe Hansen Fysioterapeut
 • Finn Egeberg Nielsen
  Finn Egeberg Nielsen Fysioterapeut
 • Stine Bøgh Jacobsen
  Stine Bøgh Jacobsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCSJ i Roskilde, og har inden jeg startede i ProTreatment arbejdet på sygehus og i kommunalt genoptræningscenter.
  Jeg har primært beskæftiget mig med patienter med hjerte- og lungelidelser samt genoptræning af knæ, hofte, ankel og skulder.

 • Rachel Olsen
  Rachel Olsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og jeg finder mig godt tilpas på denne hylde, da jeg, så længe jeg kan huske, har været betaget af kroppen, dens opbygning samt funktion. Min interesse er kroppen som helhed, og hvordan du kan bevæge dig bedst muligt og smertefrit, hvorfor alle former for problematikker er meget velkomne hos mig.

 • Helle Sylvest
  Helle Sylvest Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense. Derefter arbejdede jeg, inden jeg kom til ProTreatment, i Ringsted som fysioterapeut og jeg har herudover også arbejdet som træner og instruktør i træningscentre.

 • Lene Helth Hybschmann
  Lene Helth Hybschmann Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Nina Rindholt Jørgensen
  Nina Rindholt Jørgensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet på VIA UC Århus i 2014, og jeg har siden da arbejdet bredt inden for sygehus- og kommunalsektoren, inden jeg overgik til at arbejde i det private. Jeg startede som hovedansvarlig i et idrætsprojekt på Samsø og arbejdede efterfølgende i et par år på Skejby Sygehus, hvor jeg blandt andet var fast instruktør i den specialiserede hjerterehabilitering. Siden 2017 har jeg arbejdet på sundhedscenter og plejecenter med særlig fokus på aldersrelaterede og ortopædkirurgiskeproblemstillinger hos den ældre borger. Et af mine særlige interesseområder er træning og behandling af skulderregionen.

 • Alexander Hartmann Jepsen
  Alexander Hartmann Jepsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon Roskilde, og jeg blev en del af ProTreatment i december 2018. Inden jeg startede i ProTreatment arbejdede jeg også på klinik, hvor jeg også arbejdede meget manuelt med vævet i kroppen.

 • Nanett Yoo Jin Bruun Gregersen
  Nanett Yoo Jin Bruun Gregersen Fysioterapeut
 • Lene Støy
  Lene Støy Koncernsekretær
 • Diana Rohmer Hansen
  Diana Rohmer Hansen Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Helle Jørgensen
  Helle Jørgensen Sekretær
 • Lone Bank
  Lone Bank Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Mette Schjoldager Truedsson
  Mette Schjoldager Truedsson Sekretær
 • Charlotte Dagnoli Baadh
  Charlotte Dagnoli Baadh Sekretær
 • Camilla Brock Fischer
  Camilla Brock Fischer Sekretær
 • Pia Bøgh Berg
  Pia Bøgh Berg Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Gitte Lau
  Gitte Lau Sekretær
 • Maria Klima
  Maria Klima Ansvarshavende koncernsekretær og Klinikansvarlig Jorcks Passage
 • Susanne Rasmussen
  Susanne Rasmussen Sekretær
 • Lenette Bak
  Lenette Bak Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Tina Ohm
  Tina Ohm Ansvarshavende sekretær / Klinikansvarlig
 • Rikke Viekær
  Rikke Viekær Ansvarshavende sekretær/Klinikansvarlig i Svinninge og Nykøbing Sj.
 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Charlotte Heller Kronborg Rytter
  Charlotte Heller Kronborg Rytter Ansvarshavende sekretær/Klinikansvarlig i Åbyhøj og Rønde
 • Susie Borregaard
  Susie Borregaard Telefonomstillingen og Ansvarshavende Sekretær/Klinikansvarlig i Regstrup
 • Nanna Jørgensen
  Nanna Jørgensen Sekretær
 • Anne Hee Pedersen
  Anne Hee Pedersen Studerende
 • Daniel Jauch
  Daniel Jauch Studerende
 • Maja Pankoke
  Maja Pankoke Studerende
 • Joachim Ryding
  Joachim Ryding Studerende
 • Niclas Refsgaard
  Niclas Refsgaard Studerende
 • Sebastian Kos
  Sebastian Kos Studerende