Vi har den 1. maj 2021 overtaget BORG Fysioterapi Regstrup efter Dorte Borg. Klinikken hedder nu ProTreatment Regstrup.

Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Regstrup, hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Regstrup er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Regstrup-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I REGSTRUP

ProTreatment Regstrup
Gl. Skovvej 158
4420 Regstrup

Tlf.: 73 70 99 04
Mail: regstrup@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT REGSTRUP

Mandag 7 – 15
Tirsdag 7 – 19
Onsdag 8 – 18
Torsdag 8 – 20
Fredag 8 – 14.30

Telefontider

Vores sekretær Susie sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

wdt_ID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
1 14.00 - 15.00
RYG
Niveau: lavt
10.00 - 11.00
RYG
Niveau: lavt
14.00 - 15.00
GLA:D
Niveau: alle
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: alle
2 16.00 - 17.00
GLA:D
Niveau: alle
10.00 - 11.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: lavt
16.00 - 17.00
NAKKE / SKULDER
Niveau: lavt / mellem
3 17.00 - 18.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: mellem / højt
12.00 - 13.00
NEUROLOGI
Niveau: lavt
17.00 - 18.00
RYG
Niveau: mellem
4 14.00 - 15.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: lavt
5 16.00 - 17.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: lavt / mellem

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Regstrup har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Regstrup. Klik her for at læse mere om forsikring.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 322,19 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Regstrup

Fysioterapi i Regstrup

Vores fysioterapiklinik i Regstrup modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Regstrup kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Regstrup

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Regstrup kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Regstrup

Søger du idrætsterapi i Regstrup? Så skal du besøge vores klinik i Regstrup, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

Fysioterapeuter i Regstrup: Mød ProTreatment-teamet

 • Nicolai Sloth Ulrik
  Nicolai Sloth Ulrik Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Jeg er også uddannet social- og sundhedsassistent, hvor jeg har erfaring fra både plejecenter og hjemmepleje. Jeg har tidligere også arbejdet som personlig træner.

 • Kamille Amalie Helding Vembye
  Kamille Amalie Helding Vembye Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCN i Aalborg, men jeg er en vaskeægte fynbo. Min motivation for det fysioterapeutiske felt stammer fra min opvækst, hvor sport altid har fyldt meget i min hverdag. Jeg har interesser indenfor mange forskellige sportsgrene, men min kærlighed faldt på volleyball, som jeg har spillet på divisionsniveau.
  Jeg interesserer mig for et bredt spektrum af fysioterapeutiske problematikker både akutte skader såvel som længerevarende tilstande. 

 • Khushbu Yaqubi
  Khushbu Yaqubi Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns professionshøjskole. Jeg har været tilknyttet ProTreatment siden overtagelsen af klinikken i Regstrup 2021.

 • Victor Cordes
  Victor Cordes Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og jeg har arbejdet som fysisk træner siden 2013.

  Min interesse for fysioterapien stammer tilbage fra min tid som kampsportsudøver, hvor fysioterapien var med til at afhjælpe skader og sørge for, at vi bedst muligt forebyggede skader.

 • Susie Borregaard
  Susie Borregaard Ansvarshavende Sekretær/Klinikansvarlig i Regstrup og Næstved
 • Sabine Færch Olsen
  Sabine Færch Olsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. sygeplejerske)

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Cecilie Kelstrup
  Cecilie Kelstrup Ansvarlig for telefonomstillingen, koncernsekretær, rekrutteringsansvarlig (udd. sygeplejerske)
 • Tenna Mayland Thomsen
  Tenna Mayland Thomsen Ansvarlig for telefonomstillingen & koncernsekretær (udd. lægesekretær)