PROTREATMENT AARHUS

Augustenborggade 2, kld.
8000 Aarhus C

Tlf.: 25 60 00 43
Mail: aarhus@protreatment.dk

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mailaadresse eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail.

Book tid

Kontakt os på telefon 25 60 00 43 (læg besked hvis telefonen ikke besvares) eller pr. mail aarhus@protreatment.dk for booking af behandling.

Henvisning fra læge

ProTreatment Aarhus har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, og du kan derfor ikke anvende din henvisning fra lægen. Du kan naturligvis anvende sundheds- og ulykkesforsikring samt få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Aarhus. Klik her for at læse mere.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 24. dagen før din behandling.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud til behandling/holdtræning beregnes et gebyr på kr. 300,00.
Er du på forsikringsordning koster udeblivelse eller forsinket afbud ”en behandling” eller ”en holdtræning”.

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Priser

Førstekonsultation (undersøgelse, diagnostik og behandling)
v./ fysioterapeut og partner Nicklas Falkesgaard Pedersen
Pris for 60 min kr. 700,-

Efterfølgende behandling
v./ fysioterapeut og partner Nicklas Falkesgaard Pedersen
Pris for 30 min kr. 300,-
Pris for 60 min kr. 600,-

Individuel træning
v./ fysioterapeut og partner Nicklas Falkesgaard Pedersen
Pris for 60 min kr. 600,-

Personale

Alle ProTreatments behandlere er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Herudover er alle vores fysioterapeuter håndplukkede, og vores behandlerteam er nøje sammensat, da det for os er af afgørende betydning, at vi har de bedste og mest kompetente behandlere, der altid forstå at yde den bedste service og behandling til vores patienter.

Udover, at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour.
Fælles for alle vores fysioterapeuter er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

Personer

  • Nicklas Falkesgaard Pedersen
    Nicklas Falkesgaard Pedersen Fysioterapeut og Partner/Medejer i ProTreatment Aarhus

    Jeg er uddannet i 2004, og har siden da arbejdet med fodboldspillere på eliteniveau i FCM og AGF. Grundet min baggrund som fodboldfysioterapeut, har jeg en naturlig interesse for idrætsrelaterede problematikker, og jeg er vant til de store krav, der stilles fra en utålmodig patient.

  • Morten Koch
    Morten Koch Fysisk træner

    Jeg har været ansat i ProTreatment siden januar 2016, og jeg er tilknyttet Aarhus-afdelingen, hvor jeg sammen med min tidligere fysioterapeut i FC Midtjylland Nicklas udgør teamet. Jeg er tidligere professionel fodboldspiller, og har repræsenteret FC Midtjylland, Lyngby BK og Vejle BK i løbet af min profesionelle karriere. Desværre blev jeg nødt til at stoppe min karriere i sommeren 2014, som følge af 9 operationer i mit højre knæ.