Fysioterapi Åbyhøj (Aarhus)

ProTreatment Åbyhøj (Aarhus): Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Alle behandlere ved ProTreatment Åbyhøj er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Herudover er alle vores fysioterapeuter håndplukkede, og vores behandlerteam i Aarhus er nøje sammensat, da det for os er af afgørende betydning, at vi har de bedste og mest kompetente behandlere, der altid forstå at yde den bedste service og behandling til vores patienter.

Udover, at alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter, så er mange også videreuddannet og specialiseret inden for specifikke interesseområder. Vores fysioterapeuter følger også en treårig ProTreatment-uddannelse fra vores ”ProTreatment Academy”, og efter endt grunduddannelse bliver de løbende efteruddannet for altid at holde deres viden ajour. Fælles for vores fysioterapeuter i Åbyhøj er, at de har en grundlæggende bred faglighed, og de kan derfor alle, uagtet individuelle specifikke faginteresser, naturligvis varetage de fleste patientkategorier.

Kontakt

ProTreatment Åbyhøj (Aarhus)
Silkeborgvej 202
8230 Åbyhøj

Tlf.: 22 22 51 01
Mail: abyhoj@protreatment.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag: kl. 08.00 – 18.00.
Fredag: kl. 08.00 – 15.30.

Telefontider

Vores sekretær Malene sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

Praktisk information

Henvisning fra læge

ProTreatment Åbyhøj har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Åbyhøj (Aarhus). Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 288,53 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Mød Åbyhøj-teamet – Fysioterapeuter i Aarhus

 • Nicklas Falkesgaard Pedersen
  Nicklas Falkesgaard Pedersen Fysioterapeut og Partner/Medejer i ProTreatment Åbyhøj

  Jeg er uddannet i 2004, og har siden da arbejdet med fodboldspillere på eliteniveau i FCM og AGF. Grundet min baggrund som fodboldfysioterapeut, har jeg en naturlig interesse for idrætsrelaterede problematikker, og jeg er vant til de store krav, der stilles fra en utålmodig patient.

 • Morten Lilholm Olsen
  Morten Lilholm Olsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet på to forskellige privat klinikker, inden jeg startede hos ProTreatment. Jeg begyndte at få interesse for kroppens funktioner og mekanismer ved skader og træning gennem håndbold; både som spiller og træner på eliteniveau.

 • Arnela Sahuric
  Arnela Sahuric Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut, og jeg har siden, at jeg blev uddannet arbejdet på privatklinik. Jeg har altid haft interesse for træning, og jeg har dyrket forskellige former for idræt. Jeg elsker at udfordre mig selv i sportsaktiviteter, og jeg har det bedst, når jeg har et personligt mål for min træning. Derfor har jeg løbet et marathon, besteget Kilimanjaro og så elsker jeg vand- og skisport.

 • Kristine Flaskager Abildtrup
  Kristine Flaskager Abildtrup Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Aarhus i 2012, og jeg har siden da arbejdet på klinikken i Åbyhøj.
  Min interesse inden for fysioterapi har jeg fået gennem mange år som aktiv håndboldspiller og ungdomstræner.

 • Annette Dalgaard Rasmussen
  Annette Dalgaard Rasmussen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut i 2011 fra VIA University College i Aarhus, og jeg har siden da arbejdet på privatklinik. Jeg har altid haft en stor interesse for træning og sundhed og har størstedelen af mit liv været aktiv inden for sportens verden.

 • Malene Schmidt Clarup
  Malene Schmidt Clarup Ansvarshavende sekretær