Fysioterapi, idrætsterapi og genoptræning

Besøg vores fysioterapiklinik i Albertslund hvor nogle af landets bedste fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med diagnosticering og behandling af din skade. Alle behandlere på vores klinik i Albertslund er autoriserede fysioterapeuter, og de har derfor alle som et minimum gennemgået og bestået fysioterapeutuddannelsen. Tilsammen har teamet mange års erfaring inden for forskellige grene af fysioterapien, herunder behandling og forebyggelse af skader i elitesport.

Vores fysioterapeuter på Albertslund-klinikken er håndplukkede og alle med særlige individuelle kompetencer, og netop denne diversitet gør det muligt for os at yde den bedste service og behandling af vores patienter.

KONTAKT FYSIOTERAPEUTERNE I ALBERTSLUND

ProTreatment Albertslund
Stationsporten 9,
2620 Albertslund

Tlf.: 22 38 71 24
Mail: albertslund@protreatment.dk

ÅBNINGSTIDER FOR PROTREATMENT ALBERTSLUND

Mandag – torsdag: kl. 07.00 – 20.00.
Fredag: kl. 07.00 – 18.00.
Lørdag: kl. 08.00 – 14.00.

Telefontider

Vores sekretær Lone sidder klar til at modtage dit opkald alle hverdage fra kl. 09.00 – 12.00.

Når telefonen ikke besvares så skriv venligst en mail til ovenstående mail eller læg en besked på telefonsvareren, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes mail.

BOOK TID TIL FYSIOTERAPI I ALBERTSLUND

Book en tid ved klinikken i Albertslund. Linket vil åbne vores online-bookingsystem.

Værd at vide når du skal til fysioterapeut

Henvisning fra læge

ProTreatment Albertslund har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan anvende din henvisning fra lægen. Læs mere om henvisning fra lægen.

Forsikring

Du kan anvende sundheds- og ulykkesforsikring på vores klinik i Albertslund. Klik her for at læse mere om forsikringer.

Du kan ligeledes få tilskud fra sygeforsikring ”danmark”, hvis du er medlem heraf. Klik her for at læse mere om sygeforsikring.

Afbud

Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på den aftalte behandlingsdag.
Hvis det er afbud til behandling/holdtræning, der ligger før kl. 12.00, skal afbud imidlertid meldes inden kl. 18.00 dagen før.

Vær opmærksom på, at der ved udeblivelse eller forsinket afbud beregnes et gebyr på kr. 288,53 (v. behandling) kr. 50 (v. holdtræning).

Rettidigt afbud til behandling eller holdtræning skal ske på telefon, ved telefonsvarebesked eller pr. mail.
BEMÆRK! Ved afbud skal der altid lægges en telefonsvarebesked eller sendes en mail, hvis ikke du får personlig kontakt ved telefonisk henvendelse.

Behandlinger hos ProTreatment Albertslund

Fysioterapi i Albertslund

Vores fysioterapiklinik i Albertslund modtager som udgangspunkt alle typer af patienter, uanset om du skal have hjælp til at komme tilbage til “en helt almindelig hverdag” eller have behandling målrettet eliteidræt eller hverdagsmotion. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en nærmere og mere indgående snak om din skade, gene eller problematik.

På vores klinik i Albertslund kombinerer vi dyb manuel fysioterapeutisk behandling med individuel øvelsesterapi. Altså vi kombinerer behandling med træning. Vi ønsker at uddanne vores patienter i netop deres specifikke problem. Med vores “tryk, test og aktivitet”-tilgang kan vi – i samarbejde med patienten – planlægge et personligt og individuelt behandlingsforløb.

Genoptræning i Albertslund

Har du netop været igennem en operation eller skadesperiode, er det afgørende, at du hurtigst muligt får opstartet et genoptræningsforløb. På vores klinik i Albertslund kan vores dygtige specialister hjælpe dig med din genoptræning, så du får behandlet, styrket og aktiveret de berørte dele af kroppen.

Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade. Målet er at få patienten til at opleve balance og smertefrihed i kroppen som helhed.

Vederlagsfri fysioterapi kan efter lægehenvisning gives til personer, som opfylder en række fastsatte kriterier.

Idrætsterapi i Albertslund

Søger du idrætsterapi i Albertslund? Så skal du besøge vores klinik i Albertslund, hvor vi kan hjælpe dig med at tage din fysiske formåen til et nyt niveau.

Idrætsterapi er fysioterapeutisk behandling suppleret med idrætsspecifik træning. Vi har flere og flere idrætsudøvere inden for diverse sportsgrene, der kontakter os for at optimere deres præstation. Det handler om at finde det uudnyttede potentiale frem og aktivere det i praksis. Det kan være målmanden, der ønsker et mere eksplosivt afsæt, eller tennisspilleren, der ønsker en mere kraftfuld forhånd. Vi benytter også både behandling og træning i forhold til skadesforebyggelse. Her handler det om så vidt muligt at fordele belastningen til hele kroppen, således at alle muskler i kroppen bærer sin del af ansvaret for den samlede bevægelse, som den enkelte idrætsudøvers krop bliver udsat for.

MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
9.00 - 10.00
PARKINSON
Niveau: mellem / højt
10.00 - 11.00
RYG
Niveau: lavt
8.30 - 9.30
PARKINSON
Niveau: mellem / højt
10.00 - 11.00
SCLEROSE
Niveau: alle
9.00 - 10.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt / mellem
9.00 - 10.00
RYG
Niveau: mellem
10.00 - 11.00
RYG
Niveau: lavt / mellem
13.00 - 14.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: lavt / mellem
10.00 - 11.00
RYG
Niveau: lavt
11.00 - 12.00
RYG
Niveau: lavt
11.00 - 12.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem
11.00 - 12.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt
14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt / mellem
12.00 - 13.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
13.00 - 14.00
PARKINSON
Niveau: alle
12.00 - 13.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt / mellem
12.00 - 13.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt
15.00 - 16.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt
13.00 - 14.00
BALANCE / STRYRKE
KVINDER

Målrettet kvinder m. anden etnisk herkomst
14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt
14.00 - 15.00
BALANCE / STYRKE
Niveau: lavt / mellem
14.00 - 15.00
PARKINSON
Niveau: mellem / højt
16.00 - 17.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
16.00 - 17.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt
15.00 - 16.00
SENIOR
KNÆ / HOFTE / FOD

Niveau: til gangbesværede
15.00 - 16.00
INDIVIDUELT
TILRETTELAGT TRÆNING

Niveau: alle
17.00 - 18.00
RYG
Niveau: mellem / højt
16.30 - 17.30
RYG
Niveau: mellem / højt
16.45 - 18.15
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem / højt
17.30 - 19.00
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: højt
18.00 - 19.00
SKULDER / NAKKE
Niveau: alle
19.00 - 20.30
KNÆ / HOFTE / FOD
Niveau: mellem / højt

Fysioterapeuter i Albertslund: Mød teamet

 • Benno Gøttsche
  Benno Gøttsche Fysioterapeut og Partner/Medejer i ProTreatment Albertslund

  Jeg har været en del af ProTreatment fra den spæde start tilbage i 2006. Jeg har været aktiv fodboldspiller på divisionsplan igennem flere år, og har gennem fodbolden fået interesse for faget.

 • Kristiane Engdahl Leth
  Kristiane Engdahl Leth Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Jorcks Passage

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, og i min optik er ansvaret for bedst mulig behandling af dig min første prioritet.

 • Maria Sabroe
  Maria Sabroe Fysioterapeut og Daglig Leder/Partner i ProTreatment Ålsgårde

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i 2015 samt professionsbachelor i Ernæring & Sundhed med fysisk aktivitet som speciale fra 2011. Herudover har jeg tillægskurser i kinesiotape samt triggerpunkts-akupunktur. I september 2015 blev jeg tilknyttet som fysioterapeut i ProTreatment, hvor jeg beskæftiger mig med alle former for skader og muskuloskeletale problematikker.

 • Maria Specht
  Maria Specht Fysioterapeut og Daglig Leder i ProTreatment Albertslund

  Jeg blev uddannet i sommeren 2013 fra professionshøjskolen Metropol, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden juni 2016. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet kortvarigt i kommunalt regi gennem Sundhedscenter Tårnby med base på et af kommunens plejehjem. Jeg har desuden, efter endt uddannelse, tilegnet mig pædagogiske erfaringer og metoder, som jeg anvender i mit daglige arbejde.

 • Jakob Brøndsted Hovgaard
  Jakob Brøndsted Hovgaard Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København. Jeg har sideløbende med studiet arbejdet som fysisk træner og fysioterapeut i sportsklubber og haft studiejobs på private fysioterapiklinikker. Her har jeg fået en del tidlig erfaring inden for behandling af såvel akutte som kroniske smerter, og jeg haft ansvaret for holdtræning samt personlig træning.

 • Nikolaj Lund Mortensen
  Nikolaj Lund Mortensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut i januar 2013 i Roskilde, og jeg har været en del af ProTreatment siden klinikken i Albertslund åbnede. 

 • Simone Bjørn Elsgaard
  Simone Bjørn Elsgaard Fysioterapeut

  Jeg blev færdiguddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole, Campus Nordsjælland.
  Min interesse for fysioterapi har jeg bl.a. fra en baggrund som fodboldspiller.

 • Mette Kærsgaard Henriksen
  Mette Kærsgaard Henriksen Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2013 fra Professionshøjskolen Metropol, København, og jeg blev en del af ProTreatment i maj 2018. Siden studietiden har jeg arbejdet med elitesporten, hvor jeg igennem mange år blandt andet har været fysioterapeut for ligabadmintonholdet Team Skælskør-Slagelse og International Badminton Academy. 

 • Thomas Høeg Sørensen
  Thomas Høeg Sørensen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen UCC.
  Jeg har tidligere erfaring som fysioterapeut i en 2. divisions fodboldklub, hvor jeg har varetaget alt fra træning til behandlinger af spillere.

 • Philip Julich Lihme
  Philip Julich Lihme Fysioterapeut

  Jeg blev uddannet fysioterapeut fra professionshøjskolen Metropol i København, og jeg har været en del af ProTreatment siden december 2018. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet i kommunalt regi på døgnrehabilitering.

 • Morten Obel Thrane Hansen
  Morten Obel Thrane Hansen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professions Højskole, herudover er jeg lægeeksamineret massør, idrætsskadeterapeut og columnaterapeut (rygterapeut) og jeg har hertil også taget kurser i Kinesiotape og forskellige mobiliseringsteknikker af bevægeapparatet.

 • Mads Rem
  Mads Rem Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole.

 • Line Ellebæk Nielsen
  Line Ellebæk Nielsen Fysioterapeut

  Jeg er uddannet fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde, og jeg har været tilknyttet ProTreatment siden da.

 • Sabine Færch Nielsen
  Sabine Færch Nielsen Ansvarlig for telefonomstillingen og Sekretær i Dragør

  Når I ringer til ProTreatment og bliver viderestillet til vores omstilling, så vil det for det meste være mig, I møder i den anden ende, da jeg i dagtimerne besvarer de opkald, der ikke bliver besvaret ude på klinikkerne fx. fordi sekretæren ude på den lokale klinik allerede er optaget på telefonen. Jeg er uddannet sygeplejerske i 2012.

 • Lone Bank
  Lone Bank Ansvarshavende Sekretær