VELKOMMEN TIL PRO TREATMENT

Book os nu

Læs mere

Forsikringer

Nordic Netcare
Falck


Samarbejdspartnere

Gildhøj
Gildhøj Speciallægeklinik blev grundlagt i 1991 som en ortopædkirurgisk klinik. Klinikken er især kendt som idrættens og ballettens klinik, men varetager alle former for ortopædkirurgiske undersøgelser og behandling, herunder også håndkirurgi.

Gaitscan
TOG GaitScan er et computersystem, der er special designet til private klinikker. Det blev oprindeligt startet i Canada af The Orthotic Group i 1985. Brugen af systemet har bredt sig til USA, England, Irland, Australien, New Zealand, Asien og nu også i Skandinavien.

Kevin Magnussen
Kevin Magnussen samarbejder med ProTreatment, vi optimerer hans træning og hans krop, så han kan klare de kræfter racerbilen udsætter hans krop for.

McLaren


Diverse

Spillerforeningen
Spillerforeningen er interesseorganisationen og fagforeningen for fodboldspillere på eliteplan i Danmark samt danske fodboldspillere i udlandet.

Dansk Boldspil-Union
Hovedside for dansk fodbold. Information om turneringer i Danmark, landsholdet, uddannelse, Børn og Unge, internationalt samt links til lokalunionerne.

Danmarks Idræts-Forbund
Danmarks Idræts-Forbund er samlende organisation for både elite- og breddeidræt og/eller sport på foreningsniveau i Danmark samt ansvarlig for den danske deltagelse ved de Olympiske lege (OL) som Danmarks Olympiske Komité.