Genoptræning

Denne form for træning kan både være præ- og postoperativt, dvs. i forbindelse med operationer f.eks af

knæ, hofte, fod, skulder, arme, ryg osv.

Før en operation af f.eks en hofte bør man altid træne muskulaturen omkring hoften og det pågældende ben op. Dermed står man med en meget bedre chance for en succesfuld og en mindre smertefuld rehabilitering.

Men en ganske ”almindelig” skade, som ikke har haft brug for operation eller anden lægelig indblanding, bør også genoptrænes. Ved genoptræning af et specifikt område forsøger man at gøre muskler, sener, ligamenter, knogler mv. stærkere og mere modstandsdygtige over for gentagen skade.

Genoptræning kan også gælde gravide, før og efter operation, overvægtige eller nogle, som bare har behov for at blive guidet til den bedste træning for dem. Vi har masser af træningsfaciliteter, som kan bruges til samtlige muskler og dække alle områder af kroppen.

Vederlagsfri genoptræning

I vores ydernummer klinikker dækker vi også rehabilitering af vederlagsfri patienter, hvor vi går op i at tilrettelægge træningen specifikt til den enkelte patient.

Vi lægger stor vægt på, at patienten føler, de bliver taget seriøst og bliver presset i træningen, så man hurtigere gør fremskridt eller vedligeholder det nuværende funktionsniveau.