VELKOMMEN TIL PROTREATMENT

Book en tid

Christian Poulsen

Jeg, Christian Poulsen prof. i Ajax Amsterdam, har fået behandling af Thomas Jørgensen ved ProTreatment siden august 2008. Klinikken og Thomas Jørgensen arbejder særdeles professionelt,- og er derved også blevet meget betydningsfulde for mange professionelle sportsudøvere.

 

Da jeg har været i mange europæiske fodboldklubber og fast spiller på det danske landshold i næsten 11 år, ved jeg hvor vigtig, rigtig og god behandling/genoptræning er. Derfor er ProTreatments gode rygte gået fra mund til mund blandt mine medspillere.
Venlig hilsen

Christian Poulsen, prof. fodboldspiller i Ajax Amsterdam

Leon Andreasen

Jeg stiftede bekendtskab med ProTreatment september 2011. Kendte ProTreatment igennem landsholdet, da flere af mine kollegaer gik hos ProTreatment jævnligt. Har været patient, og arbejdet med ProTreatment siden, og min nuværende klub Hannover 96 har en fint samarbejde med ProTreatment.

 

Venlig Hilsen

Leon Andreasen, prof. fodboldspiller i Hannover 96

Simon Kjær

Jeg har været i ProTreatment siden 2010, hvor jeg hørte det gennem en kollega Thomas Kahlenberg og bruger ProTreatment hvergang jeg har de mindste problemer.

 

ProTreament er meget kendt på landsholdet og mange af mine kollegaer bruger ProTreatment.

 

Med venlig hilsen

Simon Kjær, prof. fodboldspiller i Palermo, Wolfsburg, Lille

Jeppe Curth

Siden min tid i Holland fra 2003 har jeg været patient hos Thomas Jørgensen og ProTreatment. Jeg fik kontakten gennem mange af mine medspillere på landsholdende. ProTreatment er for mig det bedste behandlerklinik i Danmark og jeg har igennem mange år selv anbefalet det til andre.

 

Med venlig hilsen

Jeppe Curth, prof. fodboldspiller i AaB, FC Midtjylland

Kristian Bak Nielsen

Siden 2008 har jeg været patient hos ProTreatment. Jeg fik anbefalet ProTreatment af en af mine kollegaer, der spillede i Bundesligaen på det tidspunkt. ProTreatment er i min omgangskreds anerkendt og brugt af mange kollegaer.

 

Kærlig hilsen

Kristian Bak Nielsen, prof. fodboldspiller i Heerenveen, FC Midtjylland.

Daniel Jensen

Siden juni 2009 har jeg været patient hos ProTreatment. Jeg fik anbefalet ProTreatment af en af mine medspillere fra landsholdet, Thomas Kahlenberg, efter en operation af min achillessene. Jeg har i løbet af årene været i behandling, tit med stor fornøjelse, hos ProTreatment, med alle mulige forskellige skader med stor succes.

ProTreatment er i min omgangskreds anerkendt og brugt af mange kollegaer og har været med til, at jeg har kunne opfylde og udføre mit arbejde som fodboldspiller

 

Med venlig hilsen

Daniel Jensen, prof. fodboldspiller i Heerenveen, Werder Bremen, FCK, SønderjyskE

En skadeshistorie fra en langdistance-triathlet

Juni 2010 startede jeg fokuseret træning hen mod gennemførelse af Lanzarote Ironman som skulle foregå 21. maj 2011, hermed var 11 måneders intensitivt træningsforløb skudt igang. Træningen startede med fokus på rolig opbygning, idet jeg stort set ikke havde løbet de seneste 5-6 år (kun til årlig DHL-stafet). Ret hurtigt steg intensiteten på specielt løb, idet det altid har ligget godt til mig gennem mine mange år, tidligere med meget sportsaktivitet, fodbold, håndbold, badminton. De seneste 6 år var det imidlertidigt kun blevet til spinning 3x uge, og 1 ugentligt hyggebadminton.

 

November 2011 bliver jeg ramt af runners knee under en rolig løbetur, hvilket betød at det ganske enkelt var helt umuligt for mig at løbe i ca. 2 måneder. Derfra har jeg måtte holde løbedistancerne nede, på 5-12 km 3x ugentlig resten af træningen, op mod Ironman-konkurrencen! Ironman-eventen blev gennemført, dog med smerter fra knæet de sidste 29 km til mål – forskellige grader af næsten ingen, til stærke smerter.

 

Runners knee samt adskillige overbelastningsskader i læggene, er fortsat helt frem til primo november 2011, hvor jeg tog kontakt til ProTreatment (Dragør). Jeg fik her lavet en analyse af min skridtafvikling og deraf udviklet specialt designet skoindlæg gennem ProTreatment. Ud over skoindlæggene har jeg ændret min løbestil til midtfods-/ pose, samt fastholdt fokuseret core-træning 3x ugen. Siden jeg begyndte at benytte sålerne har jeg til min overraskelse intet mærket til mit knæ (undtagelsesvis ganske svagt, de første 2-3 ture), ligeledes er mine problemer med gentagne overbelastninger i lægge forsvundet. Overraskende fordi knæproblemerne forsvandt allerede efter ganske få træninger og har nu trænet de seneste 3 måneder, uden skader!

 

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at skoindlæg i den grad har stabiliseret og balanceret min løbeafvikling. Ud over knæ og lægge, havde jeg problemer med smerter og irritation i hoften under hele forløbet, disse er ligeledes fuldkommen neutraliseret.

Jeg har prøvet flere former for behandling gennem hele forløbet det sidste 1½ år, dog alle med begrænset og ganske kortvarig effekt – indtil jeg investerede i behandling og rådgivning i ProTreatment.

 

Venlig hilsen

Jan M.

Søs Simone Søby

Efter fire operationer i knæet og en yderligere operation i sigte, hang min håndboldkarriere i en tynd tråd. Jeg havde prøvet alt lige fra fysioterapi til alternativ behandling.

Jeg hørte, om Thomas Jørgensen og ProTreatment gennem mine landsholdskollegaer, som havde haft gode erfaringer.

 

Efter at have været i et intensivt træningsforløb med benhård træning har mit knæ aldrig haft det bedre. Jeg har været utrolig glad for den professionalisme som ProTreatment har vist, og det har været betryggende at hver fysioterapeut har kunnet sit kram.

 

De bedste anbefalinger

Søs Simone Søby

København Håndbold